Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νικητής στο ντέρμπι ο Κεραυνός

Σκούρα τα βρήκε ο Αετός Πατρών απέναντι στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους από το 8′ οι φιλοξενούμενοι.
Σπουδαίο τρίποντο για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ο οποίος πήρε ¨επαγγελματικό” διπλό στο γήπεδο του Αχιλλέα, με αντίπαλο τον Αετό Πατρών. Σε ένα απολαυστικό παιχνίδι η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 8′ με τον Καραχανίδη να εκμεταλλεύεται στο έπακρον την σέντρα του Ζαφειρόπουλου από αριστερά και να πλασάρει εύστοχα τον Καλλιακμάνη για το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και απείλησαν εις διπλούν την εστία του Κεραυνού με τον Μπακάλη. Στο 25′ αστόχησε από πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα του Πανόπουλου και στην συνέχεια στο 39′ ο επιθετικός της ομάδας της Αγίας Σοφίας έκανε μια εντυπωσιακή ενέργεια περνώντας τρείς παίκτες των φιλοξενουμένων, το πλασέ του όμως δεν κατέληξε στα δίκτυα.
Στην επανάληψη ο Αετός κυνήγησε την ισοφάριση, η πολυπρόσωπη άμυνα του Κεραυνού, όμως δεν το επέτρεψε αυτό. Λίγο έλλειψε μάλιστα η ομάδα του Αγίου Βασιλείου να διευρύνει το προβάδισμα της, καθώς στα τελευταία 10′ απείλησε τρεις φορές την εστία του Καλλιακμάνη. Στο 80′ ο σκόρερ του παιχνιδιού Παναγιώτης Καραχανίδης είδε την κίνηση του Λαζανά, τον σημάδεψε με το αριστερό, αυτός όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει από το ύψος του πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε δεύτερο κτύπημα με τον Νάτση αυτή την φορά να εκμεταλλέυεται την αμυντική αδράνεια των “κιτρινόμαυρων” οι οποίοι δεν μπορούσαν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους, να σουτάρει, η μπάλα όμως πέρασε ψηλά άουτ. Η τελεύταία ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 85′ με τον Καραχανίδη να περνάει του πάντες από την δεξιά πτέρυγα, να συγκλίνει και να πλασάρει αδύναμα με το αριστερό πάνω στον τερματοφύλακα του Αετού.
Συνθέσεις:
Αετός Πατρών (Χάρης Ράντος): Καλλιακμάνης, Ασκούνης Γ. (75′ Μαραγκός), Μπινιέρης, Μπίρμπας, Λαζανάς, Καρακάσης, Ιωακειμίδης, Καταρτζόπουλος (85′ Γκαρτζονίκας), Πανόπουλος (51′ Διαμαντόπουλος), Μαντάς, Μπακάλης Π.
Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (Κωνσταντίνος Τσιπιανίτης): Χάχαλης, Ασημακόπουλος, Κασιώνης, Καραχάλιος, Φραγκουλάκης, Παπαχριστόπουλος, Κούστα, Λαζανάς (87′ Σπαθής), Καραχανίδης, Νάτσης (83′ Τσάτος), Ζαφειρόπουλος (67′ Μπαμπαλιούτας)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νέο φιλικό τεστ για τον Ατρόμητο Πατρών

Ο Ατρόμητος Πατρών συνεχίζει τα φιλικά τεστ εν μέσω προετοιμασίας.
Το Σάββατο (30/8) επικράτησε του Εθνικού Πατρών με 3-2 και με ανατροπή και σήμερα (3/8) θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα της Αγυιάς.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00. Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται στο “Atlas Arena” της Οβρυάς, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πατρώνης: «Η United συνδέει ιδέες, φιλοσοφίες και κουλτούρα»

Ο Νίκος Πατρώνης είναι ο επικεφαλής στη συνεργασία της Νίκης Προαστείου και του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου σε επίπεδο ακαδημιών, με την ονομασία United.
Παράλληλα, θα διατηρήσει τον ρόλο του ως προπονητής στην ανδρική ομάδα του Κεραυνού, με τον Γιώργο Δημητρόπουλο να καθοδηγεί αντίστοιχα τη Νίκη Προαστείου.
Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο ομάδων, εκφράζοντας την άποψή του για το πώς αντιλαμβάνεται τη συγκεκριμένη ένωση και το μέλλον της.
Αναλυτικά:
«Η Ένωση των δύο ομάδων είναι αυτό ακριβώς που φανερώνει η λέξη. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλοϊκό και για να επιτευχθεί αυτή η ένωση, χρειάζονται πολλά πράγματα.
Δεν είναι μόνο μία ένωση ανάμεσα σε δύο ομάδες, ποδοσφαιριστές και γηπεδικές εγκαταστάσεις. Είναι κάτι που θεωρώ ότι είναι χρήσιμο για τη σύγχρονη εποχή.
Πάνω από όλα συνδέονται ιδέες, φιλοσοφίες και ποδοσφαιρική κουλτούρα και το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο πλάνο που έχει τεθεί».
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αστέρας Μιντ.: Στηρίζεται στον περσινό βασικό κορμό

Ο Αστέρας Μιντιλογλίου επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία, αλλά δεν αλλάζει αγωνιστική «συνταγή».
Στον πάγκο παραμένει για ακόμα μία σεζόν ο Σπύρος Αθανασόπουλος και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μαζί για πολλοστή φορά.
Από τον περσινό βασικό κορμό παρέμειναν οι Φ. Πλέγας, Π. Πλέγας, Αναστασοβίτης, Λόης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαλεξόπουλος, Κωστόπουλος, Αντωνακόπουλος και Η. Τζούρας και η ομοιογένεια θα είναι το δυνατό ατού του Αστέρα. Στις μεταγραφές, η ομάδα κινήθηκε αθόρυβα με την προσθήκη των Λάμπρου (από Ροΐτικα), Κρεμμύδα (από Εθνικό Π.), Παναγιωτόπουλο (από Ίκαρο Λακκόπετρας) και Παναγιωτακόπουλου (από Ίκαρο Πετρωτού), που θα δώσουν επιπλέον λύσεις στο ρόστερ.
Γιάννης Γεωργακόπουλος