Connect with us

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

«Νιώθω ευλογημένος από τον Θεό που το έζησα αυτό, δεν είμαι ταβερνιάρης!»

Published

on

Και πως να είσαι…!

Ο Μάκης Γιατράς έκανε ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος για ακόμη μια φορά, έβαλε τα γυαλιά στους επικριτές του κι έδειξε ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην Ελλάδα.

Φοβερές ατάκες στην Συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε την παρακάτω:

– Για το παιχνίδι: «Είμαστε ευτυχισμένοι, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Στη σειρά παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση, μπορούσαμε να κερδίσουμε από την κανονική διάρκεια. Είμαι ευτυχισμένος, νιώθω ευλογημένος από τον Θεό που το έζησα αυτό. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Ήταν παλικάρια όλοι οι παίκτες, είτε έπαιξαν σε όλο σχεδόν το ματς όπως ο Μπράουν, είτε έπαιξαν ένα δευτερόλεπτο. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Ακούγεται σαν ψέμα, αλλά ο Προμηθέας είναι στους τελικούς!».

– Για το αν είναι αυτή η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του: «Ποια καριέρα μου; Είμαι δύο χρόνια στην Α1, είμαι προπονητής 24 χρόνια. Αυτή είναι η σημαντικότερη στιγμή στη σύγχρονη ιστορία του Προμηθέα. Είμαστε καινούρια ομάδα. Ήμασταν στο τοπικό πριν από 5 χρόνια και τώρα είμαστε στον τελικό. Το ανδρικό δεν είναι η βιτρίνα. Όλοι όσοι ασχολούνται, αγαπούν την ομάδα. Κάποιοι δουλεύουν αφιλοκερδώς. Δεν είμαι επαγγελματίας προπονητής. Λειτουργούμε με την καρδιά μας».

– Για το αν φοβήθηκε μετά την ήττα στο πρώτο ματς: «Αν φοβόμουν δεν θα ήμουν εδώ. Σαν χαρακτήρα, πολύ με κρίνουν λόγω εμφάνισης. Και με κρίνουν από την παρουσία μου στο γήπεδο. Δεν υπάρχει ο φόβος μέσα μου. Όλη η ομάδα έδειξε ότι το ήθελε πολύ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσεις την ΑΕΚ στο γήπεδό της».

– Για το αν αισθάνεται πως έπαιξε ρόλο που ο κόσμος στράφηκε εναντίον του με συνέπεια την αποσυμπίεση της ομάδας: «Μακάρι να έγινε έτσι. Ελάτε εσείς να κάτσετε στον πάγκο και να σας βρίζουν. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΚ και τους ανθρώπους της. Μπορεί να υπήρχαν 10-20 άνθρωποι που με έβριζαν, αλλά δεν εκπροσωπούν αυτοί την ΑΕΚ. Έφτιαξαν μια ομάδα στο Facebook και με έβριζαν. Μπήκα μέσα και τους είπα ότι δεν θα πήγαινα στον εισαγγελέα, να μην φοβούνται. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει ιστορία. Δεν είμαι ταβερνιάρης, όπως θέλετε να παρουσιάσετε. Ο Μπάνκι είναι μεγάλος προπονητής, τον θαύμαζα από τη Σιένα».

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Λιμνιάτης: «Είναι δική μου η ευθύνη και την αναλαμβάνω»

Published

on

Ο Γιώργος Λιμνιάτης υποστήριξε ότι η ατομική άμυνα ήταν το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι στο Ιβανώφειο και ο προπονητής του Προμηθέα Bίκος Cola ανέλαβε την ευθύνη υποστηρίζοντας ότι δεν κατάφερε να πείσει τους παίκτες του για τη σημασία του αγώνα αλλά και τις απαιτήσεις του.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Eίναι ξεκάθαρη η εικόνα του αγώνα τον οποίον άξιζε να νικήσει ο Ηρακλής. Από την πλευρά μας, δεν υπήρξε η άμυνά μας στο ένας εναντίον ενός. Αφήσαμε τον Φόρμαν και τον Μωραίτη να μας περνούν, να σκοράρουν και να δημιουργούν. Το προσωπικό κομμάτι, η μάχη του ένας εναντίον ενός καθόρισε την τύχη του αγώνα. Θεωρητικά είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό αλλά το 90 παθητικό τα λέει όλα», είπε και συμπλήρωσε.

«Όταν τελειώνει ο αντίπαλος με 65% στο δίποντο και 45% στο τρίποντο, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Είναι ξεκάθαρα δική μου ευθύνη γιατί δεν κατάφερα να πείσω τους παίκτες για την προσέγγιση του αντιπάλου και την έδρα στην οποία παίξαμε. Είναι δική μου η ευθύνη και την αναλαμβάνω».

Continue Reading

BASKET LEAGUE

“Σεφτέ” με το αριστερό για τον Προμηθέα στην GBL, ήττα με 90-79 από τον Ηρακλή

Published

on

Ο Προμηθέας Βίκος Cola ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Greek Basketball League από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο με 90-79.

Ο Ηρακλής είχε σε τρομερή κατάσταση τον Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν (22π), με τον Δημήτρη Μωραΐτη (14π) να ακολουθεί και τον κόσμο να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο Προμηθέας, από την πλευρά του, είχε τον Τζέι Πι Μακούρα (15π) σε φοβερή κατάσταση στο πρώτο μέρος, όμως ο Ρομπ Γκρέι (14π) δεν ήταν καλός, ο Κένταλ ΜακΚάλουμ (7π) έμεινε χαμηλά και οι ψηλοί δεν έδωσαν κάτι στην ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 47-43, 76-62, 90-79.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σιγάλας): Ράιτ-Φόρμαν 22 (6/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 1/1 βολή, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Σμιθ 10 (4/4 δίποντα, 2/5 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 7 λάθη), Μωραΐτης 14 (1/3 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 3/4 βολές, 8 ασίστ), Σίλας, Λάμπρεχτ 8 (4/5 δίποντα), Ντάρκο-Κέλι 6 (2), Φόστερ 10 (2), Τσιακμάς 3 (1), Πουλιανίτης, Γουέρ 5, Καμπουρίδης 6 (2), Χρηστίδης 6 (3/5 δίποντα, 6 ριμπάουντ).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Λιμνιάτης): Χάμοντς 20 (6/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/3 βολές), Κόουλμαν 7 (3/5 δίποντα, 8 ριμπάουντ), ΜακΚάλουμ 7 (2/5 σουτ, 3/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα, 5 λάθη), Καραγιαννίδης 9 (4/7 δίποντα, 1/5 βολές, 10 ριμπάουντ), Γκρέι 14 (3/10 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 2/3 βολές), Πλώτας, Μπαζίνας, Λάγιος, Κομνιανίδης, Πόλικαπ 7, Μακούρα 15 (2/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/2 βολές), Σταυρακόπουλος.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ηρακλή: 20/31 δίποντα, 13/29 τρίποντα, 11/19 βολές, 33 ριμπάουντ (23 αμυντικά – 10 επιθετικά), 20 ασίστ, 9 κλεψίματα, 4 μπλοκ, 15 λάθη, 25 φάουλ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Προμηθέα: 22/42 δίποντα, 7/22 τρίποντα, 14/23 βολές, 36 ριμπάουντ (21 αμυντικά – 15 επιθετικά), 23 ασίστ, 7 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 13 λάθη, 18 φάουλ.

Στη 2η αγωνιστική ο Προμηθέας θα υποδεχθεί στο “Δ. Τόφαλος” το Μαρούσι (11/10 στις 19:00).

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Με χαμόγελα για το διπλό ο Προμηθέας κόντρα στον Ηρακλή, σύμμαχος η προϊστορία

Published

on

Έτοιμος με το καλημέρα του πρωταθλήματος είναι ο Προμηθέας για να πάρει το πρώτο δίποντο, αν και η σημερινή αποστολή του κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (7μ.μ.), κάθε άλλο παρά εύκολη είναι.

Στη διάθεση του Λιμνιάτη είναι όλοι οι παίκτες, με το βάρος στην ταχτική που θα απαιτηθεί και κύρια στην άμυνα, για να ανοίξει νικηφόρα η αυλαία.

«Όπλο» του Προμηθέα η θετική παράδοση που έχει στις πρεμιέρες του στο πρωτάθλημα και η καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όπως έδειξε στην γενική δοκιμή του Σούπερ Καπ.

Βέβαια, για τον Προμηθέα το να παίζει στο ξεκίνημα εκτός έδρας είναι κάτι που του έχει γίνει… συνήθεια, μια και από την πρώτη στιγμή που δίνει το παρών στην μεγάλη κατηγορία, καμία σεζόν δεν έχει κάνει πρεμιέρα στην Πάτρα!

Απίστευτο μεν, αληθινό δε, ένα από τα μεγαλύτερα τερτίπια της κληρωτίδας, αν και ο ίδιος έχει φροντίσει να χτίσει μια εξαιρετική παράδοση που θέλει να την συνεχίσει και το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα του Ηρακλή.

Ποια είναι αυτή; Στις προηγούμενες εννέα πρεμιέρες στην Α2 μακριά από το «Τόφαλος» έχει να επιδείξει τον απίστευτο απολογισμό με 7 νίκες και μόλις 2 ήττες.

Πιο αναλυτικά, να θυμηθούμε τις «επιδόσεις» του στις προηγούμενες εκκινήσεις του πρωταθλήματος.

2016-17: Παναθηναϊκός-Προμηθέας 81-71

2017-18: ΠΑΟΚ-Προμηθέας 73-79

2018-19: Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας 68-83

2019-20: Λάρισα-Προμηθέας 69-96

2020-21: Λαύριο-Προμηθέας 75-72

2021-22: Περιστέρι-Προμηθέας 81-88

2022-23: Λαύριο-Προμηθέας 80-90

2023-24: ΠΑΟΚ-Προμηθέας 80-95

2024-25: Μαρούσι-Προμηθέας 80-89

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ56 minutes ago

Α΄ Κατηγορία (2η): Πέφτει η αυλαία στα Ζαρουχλέικα

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Β΄Κατηγορία: Όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα των ομίλων (+photos)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Α΄ Κατηγορία (σκόρερ): Τζούρας και Σπανός στην κορυφή, εννέα παίκτες ακολουθούν

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

Το σχόλιο του Γιώργου Αστερή από τον Πύργο: Η Παναχαϊκή τις εντυπώσεις, ο ΠΑΣ Πύργου τα γκολ

SUPER LEAGUE 113 hours ago

Η βαθμολογία της Super League μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής

SUPER LEAGUE 113 hours ago

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0: Ο Τσέριν με κεφαλιά χάρισε το τρίποντο στους πράσινους

ΑΘΛΗΜΑΤΑ13 hours ago

Διαβάστε στη «Match»: Το μενού της Γ’ Εθνικής, οι νίκες που ψάχνει ο Προμηθέας και οι εκπλήξεις στο Ερασιτεχνικό

SUPER LEAGUE 114 hours ago

O ΠΑΟΚ με ανατροπή “γκρέμισε” τον Ολυμπιακό από την κορυφή (2-1)

Α2 ΒΟΛΕΙ14 hours ago

Τρίτη θέση για την Ολυμπιάδα στο τουρνουά που διοργάνωσε – Πρώτος ο Ήφαιστος, δεύτερος ο Παμβοχαϊκός και τρίτος ο Α.Ο. ΑΙιγαλέων

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ14 hours ago

Λ. Κυβελίδης: “Είμαστε οικογένεια στα εύκολα και τα δύσκολα”

Γ ΕΘΝΙΚΗ18 hours ago

Γ΄Εθνική: Πρώτη ήττα για Θύελλα, πρώτη νίκη για Παναιγιάλειο

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ18 hours ago

ΠΑΣ Πύργου – Παναχαϊκή 2-0: Πρώτο στραβοπάτημα για τους κοκκινόμαυρους

NATIONAL LEAGUE 115 hours ago

Ο Προμηθέας 2014 «λύγισε» στο τέλος από το Παγκράτι, χάνοντας ένα πολύ μεγάλο διπλό

Γ ΕΘΝΙΚΗ21 hours ago

Live ενημέρωση: Η έξοδος της Παναχαϊκής στον Πύργο και οι εντός έδρας “μάχες” Παναιγιάλειου και Θύελλας Πατρών

NATIONAL LEAGUE 215 hours ago

Η Παναχαϊκή με το δεξί ξεπερνώντας άγχος πρεμιέρας και το εμπόδιο του Τήρων Αγ. Θεοδώρων

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

Το σχόλιο του Γιώργου Αστερή από τον Πύργο: Η Παναχαϊκή τις εντυπώσεις, ο ΠΑΣ Πύργου τα γκολ

SUPER LEAGUE 116 hours ago

Αστέρας Τρίπολης: Τέλος ο Σάββας Παντελίδης

NATIONAL LEAGUE 215 hours ago

Με σπουδαίο διπλό το Ληξούρι άνοιξε την αυλαία κόντρα στο νεοφώτιστο Βαρθολομιό

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ17 hours ago

Α΄ Κατηγορία (2η): Μεγάλη νίκη για τα Τσουκαλέικα, μοιρασιά στην Αιγείρα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Α΄ Κατηγορία (σκόρερ): Τζούρας και Σπανός στην κορυφή, εννέα παίκτες ακολουθούν

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ56 minutes ago

Α΄ Κατηγορία (2η): Πέφτει η αυλαία στα Ζαρουχλέικα

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Β΄Κατηγορία: Όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα των ομίλων (+photos)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Α΄ Κατηγορία (σκόρερ): Τζούρας και Σπανός στην κορυφή, εννέα παίκτες ακολουθούν

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

Το σχόλιο του Γιώργου Αστερή από τον Πύργο: Η Παναχαϊκή τις εντυπώσεις, ο ΠΑΣ Πύργου τα γκολ

SUPER LEAGUE 113 hours ago

Η βαθμολογία της Super League μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής

SUPER LEAGUE 113 hours ago

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0: Ο Τσέριν με κεφαλιά χάρισε το τρίποντο στους πράσινους

ΑΘΛΗΜΑΤΑ13 hours ago

Διαβάστε στη «Match»: Το μενού της Γ’ Εθνικής, οι νίκες που ψάχνει ο Προμηθέας και οι εκπλήξεις στο Ερασιτεχνικό

SUPER LEAGUE 114 hours ago

O ΠΑΟΚ με ανατροπή “γκρέμισε” τον Ολυμπιακό από την κορυφή (2-1)

Α2 ΒΟΛΕΙ14 hours ago

Τρίτη θέση για την Ολυμπιάδα στο τουρνουά που διοργάνωσε – Πρώτος ο Ήφαιστος, δεύτερος ο Παμβοχαϊκός και τρίτος ο Α.Ο. ΑΙιγαλέων

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ14 hours ago

Λ. Κυβελίδης: “Είμαστε οικογένεια στα εύκολα και τα δύσκολα”

Facebook