ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Nortenos: “Σήμερα περιμένουμε μόνο νίκη από τους παίκτες μας”

Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής, Nortenos, που στηρίζουν την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στα εντός και εκτός παιχνίδια θέλουν να δουν “ψυχωμένο” το σύνολο των “κοκκινόμαυρων” απέναντι στον Ηρακλή.
Έτσι με ανάρτηση τους λίγες ώρες πριν το σημερινό σπουδαίο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ανέφεραν χαρακτηριστικά:
«Στις 15.00 ΟΛΟΙ σκεπαστή με φωνή και τσαμπουκά! Μπείτε στο γήπεδο και ματώστε για την βαριά φανέλα που φοράτε!!
Σήμερα περιμένουμε μόνο νίκη από τους παίκτες μας».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Νέα προσθήκη για την Παναχαϊκή με τον 22χρονο μέσο Γιώργο Συρμή

Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή για την Παναχαϊκή, με τον 22χρονο Γιώργο Συρμή να φοράει τα “κοκκινόμαυρα”.
Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Παναιγιάλειος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Συρμή, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας!
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα!»
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Κρίσιμο «τετ-α-τετ» της Παναχαϊκής ΓΕ με τον κ. Βρούτση για το γηπεδικό (Αγυιά) στην Αθήνα

Μετά από δυο αναβολές σήμερα Πέμπτη στις 4μ.μ. στην Αθήνα στο Υπουργείο Αθλητισμού θα συναντηθεί η διοίκηση της Παναχαϊκής ΓΕ με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση για το γηπεδικό της Αγυιάς.
Επικεφαλής της κοκκινόμαυρης αντιπροσωπείας θα είναι ο πρόεδρος Παναγιώτης Σεμιτέκολος και το μοναδικό θέμα συζήτησης είναι η χρηματοδότηση από την Πολιτεία για το γήπεδο της Αγυιάς.
Η διοίκηση της ερασιτεχνικής έχει στείλει ήδη όλα τα απαραίτητα χαρτιά τις μελέτες που έχει κάνει στο γραφείο του Υπουργού Αθλητισμού ζητώντας συγκεκριμένα χρήματα και περιμένει να πληροφορηθεί επίσημα πλέον τις διαθέσεις της Πολιτείας.
Υπάρχει πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα εξασφαλιστεί ένα ικανοποιητικό κονδύλι για να προχωρήσουν οι βελτιώσεις και τα απαραίτητα έργα στο γήπεδο της Αγυιάς.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου γκολκίπερ Γεώργιου Πανταζόπουλου

Μεταγραφή στα γκολπόστ για την Παναχαϊκή, που ανακοίνωσε τον 19χρονο Γεώργιο Πανταζόπουλο.
Αναλυτικά:
«Η Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα Γεώργιου Πανταζόπουλου, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας!
Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Δίας Σαραβαλίου.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα!»