ΠΟΛΟ
Ο Δημήτρης Κρητικός είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ
Ο Δημήτρης Κρητικός είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ

Ο Δημήτρης Κρητικός είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ, ο οποίος έχει αντικαταστήσει τον Μιχάλη Λαζαρίδη στον πάγκο των «δελφινιών».
Ο έμπειρος προπονητής έχει ξεκινήσει προπονήσεις από τη Δευτέρα με τις αθλήτριές του και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη Τετάρτη στον εντός έδρας αγώνα με την Γλυφάδα για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής των γυναικών.

ΠΟΛΟ
Οι γυναίκες της Ν.Ε. Πατρών παρούσες στο σπουδαίο τουρνουά του συνδέσμου διαιτητών

Σε ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά πόλο θα λάβει μέρος η γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ την άλλη εβδομάδα (12-14 Σεπτεμβρίου) στην Αθήνα, αυτό που διοργανώνει σε ετήσια βάση ο σύνδεσμος Ελλήνων διαιτητών.
Τουρνουά που θα θυμίζει ουσιαστικά ένα μίνι πρωτάθλημα Α1, καθώς εκτός της ΝΕΠ θα είναι παρόντες Βουλιαγμένη, Χανιά, ΠΑΟΚ, Εθνικός Πειραιώς κ.α..
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΟΛΟ
Μεμονωμένα φιλικά οι γυναίκες του Ν.Ο. Πατρών, αισιοδοξία Κανελλόπουλου στη “Match”

Τελικά μεμονωμένα θα είναι τα αρκετά φιλικά που θα δώσει η ομάδα γυναικών πόλο του ΝΟΠ έτσι ώστε να πάρει μια πρώτη «γεύση» της Α1 πριν το ξεκίνημα των επίσημων αγώνων της.
Ο ΝΟΠ είχε αρχικά τη διάθεση να διοργανώσει τουρνουά στην Πάτρα για την τελική δοκιμή, κάτι που δεν θα πάρει σάρκα κι οστά. Το οριστικό πρόγραμμα των φιλικών θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως.
Ο Βασίλης Κανελλόπουλος συνεχίζει την παρουσία του στην άκρη του πάγκου ξέροντας πολύ καλά την ομάδα, αφού αυτός την καθοδήγησε στο δρόμο της ανόδου στην Α1.
Μίλησε στην «Match» για τη νέα διαφορετική παντελώς χρονιά που έρχεται, μη κρύβοντας την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά.
«Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και ως τέτοια, ξεκάθαρος στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, όμως έχω εμπιστοσύνη στα κορίτσια ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Το ρόστερ, με εξαίρεση τις δύο ξένες και την Γροζοπούλου, αποτελείται αποκλειστικά από πατρινές και θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων μας, που θα είναι πολύ σημαντική για να πάρουμε τα αποτελέσματα εκείνα που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχουμε την παραμονή».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΟΛΟ
Η Σέρβα Ράντονιτς εντυπωσιάζει στο Ευρωπαϊκό Κ18, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΝΟ Πατρών

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πόλο νεανίδων (Κ18) που διεξάγεται στην Μάλτα (31/8-7/9), η εθνική ομάδα της Σερβίας με αρχηγό την Jovana Radonjic (γεν. 2007) ξεκίνησε νικηφόρα, να πρωταγωνιστεί σημειώνοντας πέντε γκολ!
Η Jovana Radonijc είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΝΟΠ ενόψει Α1 Γυναικών και αναμένεται στην Πάτρα λίγο μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στις 11/09 για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας που έχει ξεκινήσει κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή Βασίλη Κανελλόπουλου.
Μίλτος Σπυρόπουλος