ΠΟΛΟ
Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος στο Matchnews.gr: «Πολύ σημαντικό το καμπ της ΝΕΠ με την Κέρκυρα, δουλεύουν με όρεξη τα κορίτσια μας»
Όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΠΥ (Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης) και προπονητής της ΝΕΠ.

Ένα εξαιρετικό διήμερο καμπ προετοιμασίας ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο (24-25/9) στο κολυμβητήριο «Α.Πεπανός», το οποίο διοργάνωσε η ΝΕΠ για τα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων.
Του Κυριάκου Δημητρόπουλου
Φιλοξενούμενα του Πατρινού συλλόγου ήταν τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του ΝΑΟ Κέρκυρας, με τις δύο ομάδες να δίνουν φιλικούς αγώνες, όπου δόθηκε αρκετός χρόνος συμμετοχής σε όλες της αθλήτριες, που τα πήγαν περίφημα.
Για το διήμερο καμπ, τη μεγάλη σημασία που είχε αλλά και τη διάθεση και όρεξη που δείχνουν οι νεαρές αθλήτριες της ΝΕΠ μίλησε στο Matchnews.gr ο πρόεδρος του ΣΕΠΥ (Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης) και προπονητής του συλλόγου, Λάμπρος Αναστασόπουλος.
«Είναι πολύ σημαντικό όταν πραγματοποιούνται τέτοιου είδους καμπ προετοιμασίας. Βοηθούν τις αθλήτριες να βρουν αγωνιστικό ρυθμό για τη σεζόν που έρχεται, μιας και οι υποχρεώσεις στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα είναι μικρές σε διάρκεια», ανέφερε αρχικά ο κ.Αναστασόπουλος και στη συνέχεια τόνισε:
«Τα νέα παιδιά αποτελούν τον… αιμοδότη κάθε συλλόγου και ειδικά στη ΝΕΠ μας ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό να εξελιχθούν μέσα από τη διαδικασία παραγωγής για να μπορέσουν να στελεχώσουν και τη Γυναικεία μας ομάδα στο μέλλον. Με τον ΝΑΟ Κέρκυρας έδειξαν τρομερή διάθεση, αγωνιστική πειθαρχία και γενικότερα όλοι μαζί είδαμε που υπερτερούμε και που όχι και συνεπώς ανάλογα θα προσαρμόσουμε και το προπονητικό μας πλάνο».
Τέλος, ο προπονητής της ΝΕΠ ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που είδα και θα προσπαθήσουμε στο άμεσο μέλλον να διοργανώσουμε ακόμα περισσότερα τουρνουά».
***Η προετοιμασία των ομάδων συνεχίζεται εντατικά και οργανώνεται ο σχεδιασμός των επόμενων φιλικών αγώνων υπό την επιμέλεια του Λάμπρου Αναστασόπουλου και σε συνεργασία με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ Μιχάλη Λαζαρίδη.

ΠΟΛΟ
Μεμονωμένα φιλικά οι γυναίκες του Ν.Ο. Πατρών, αισιοδοξία Κανελλόπουλου στη “Match”

Τελικά μεμονωμένα θα είναι τα αρκετά φιλικά που θα δώσει η ομάδα γυναικών πόλο του ΝΟΠ έτσι ώστε να πάρει μια πρώτη «γεύση» της Α1 πριν το ξεκίνημα των επίσημων αγώνων της.
Ο ΝΟΠ είχε αρχικά τη διάθεση να διοργανώσει τουρνουά στην Πάτρα για την τελική δοκιμή, κάτι που δεν θα πάρει σάρκα κι οστά. Το οριστικό πρόγραμμα των φιλικών θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως.
Ο Βασίλης Κανελλόπουλος συνεχίζει την παρουσία του στην άκρη του πάγκου ξέροντας πολύ καλά την ομάδα, αφού αυτός την καθοδήγησε στο δρόμο της ανόδου στην Α1.
Μίλησε στην «Match» για τη νέα διαφορετική παντελώς χρονιά που έρχεται, μη κρύβοντας την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά.
«Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και ως τέτοια, ξεκάθαρος στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, όμως έχω εμπιστοσύνη στα κορίτσια ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Το ρόστερ, με εξαίρεση τις δύο ξένες και την Γροζοπούλου, αποτελείται αποκλειστικά από πατρινές και θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων μας, που θα είναι πολύ σημαντική για να πάρουμε τα αποτελέσματα εκείνα που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχουμε την παραμονή».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΟΛΟ
Η Σέρβα Ράντονιτς εντυπωσιάζει στο Ευρωπαϊκό Κ18, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΝΟ Πατρών

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πόλο νεανίδων (Κ18) που διεξάγεται στην Μάλτα (31/8-7/9), η εθνική ομάδα της Σερβίας με αρχηγό την Jovana Radonjic (γεν. 2007) ξεκίνησε νικηφόρα, να πρωταγωνιστεί σημειώνοντας πέντε γκολ!
Η Jovana Radonijc είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΝΟΠ ενόψει Α1 Γυναικών και αναμένεται στην Πάτρα λίγο μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στις 11/09 για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας που έχει ξεκινήσει κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή Βασίλη Κανελλόπουλου.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΟΛΟ
O Λεμπέσης στην Πάτρα, πιάνει δουλειά στον πάγκο του Ν.Ο. Πατρών για τη νέα σεζόν

Μια πρώτη γνωριμία με το νέο του περιβάλλον, το ΝΟ Πατρών, είχε χθες Σάββατο ο προπονητής Φώντας Λεμπέσης που μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις λείπουν για να πιάσει δουλειά.
Η συμφωνία των δυο πλευρών είναι δεδομένη με τον Έλληνα τεχνικό να έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή με τη νεανική ομάδα που θ παρουσιάσει ο πατρινός όμιλος στη δεύτερη σερί παρουσία του στην Α1 εθνική ανδρών.
Μίλτος Σπυρόπουλος