ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Ο Μιχάλης Κωτσόπουλος επίσημα προπονητής Α’ κατηγορίας μέσω της Γ.Γ.Α.

Ο προπονητής του Fight Club Patras, Μιχάλης Κωτσόπουλος και επίσημα με την βούλα της Γ.Γ.Α. για το δίπλωμα Α’ κατηγορίας Πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ. Έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής λόγω του Πανευρωπαϊκού μεταλλίου Ανδρών στο άθλημα του Τaekwondo που είχε κατακτήσει το 2000 ως αθλητής, ήρθε η στιγμή της αναγνώρισης και της καταξίωσης τόσο για αυτόν όσο και για όλους τούς πρώην αθλητές, που είχαν επιτυχείς και σημαντικές διακρίσεις στο «παλμαρέ» τους στο παρελθόν.
Με την νέα νομοθεσία του υπουργείου Αθλητισμού που ψηφίστηκε, όσοι διακριθέντες αθλητές είχαν στο παρελθόν Ολυμπιακά, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά μετάλλια στις κατηγορίες των Ανδρών και Γυναικών, ως τιμής ένεκεν η πολιτεία τους κατατάσσει επίσημα, στην κλίμακα προπονητών Α’ κατηγορίας, που ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου Σάββατο στο κλειστό στάδιο του ΟΑΚΑ.
Να σημειωθεί ότι είναι ο μόνος προπονητής με έδρα την πόλη της Πάτρας, από τους 14 που επιλέχθηκαν πανελλαδικά για το άθλημα του Τaekwondo.
Στο παρελθόν ως διεθνής και νυν προπονητής του «Μαχητικού Συλλόγου» είχε διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας, το 2021 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί στην Βοσνία με την κατάκτηση 4 σημαντικών μεταλλίων τότε, αλλά και με πολλές επιτυχίες μετέπειτα και σε πολλά διεθνή τουρνουά.
«Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας που ένας δικός μας συμπολίτης, καταξιώνεται και αναγνωρίζεται για την προσφορά του στον αθλητισμό από δύο διαφορετικά πόστα πλέον.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Olympia Fight Camp στην Πάτρα σε τετραήμερο υψηλού επιπέδου

Ένα μοναδικό τετραήμερο taekwondo, το «6th OLYMPIA FIGHT CLUB CAMP – High Level», ετοιμάζεται από τον Μιχάλη Κοτσόπουλο, επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του Fight Club Patras και τον σύλλογο Αχιλλέα Αιγάλεω. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο «Promitheas Park» από τις 23 έως τις 26 Αυγούστου.
Στη διοργάνωση έχουν προσκληθεί Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και κορυφαίοι προπονητές από την Κορέα και το Ουζμπεκιστάν, όπως και αθλητές από την Ιταλία, την Ουκρανία, την Αλβανία και την Ελλάδα.
Όλοι αυτοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα τετραήμερο γεμάτο ένταση και θέαμα υψηλού επιπέδου στο taekwondo. Το εν λόγω camp προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην Πάτρα, όπως:
– Ανάδειξη της Πάτρας διεθνώς, καθώς η πόλη θα ακουστεί δυνατά μέσα από τα ηχηρά ονόματα που θα την επισκεφθούν.
– Οικονομική ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καταστήματα και υπηρεσίες) σε πολύ μεγάλο βαθμό, από τον αριθμό των επισκεπτών που θα βρεθούν στην Πάτρα.
– Προβολή και στήριξη των μαχητικών τεχνών, ένα άθλημα που κερδίζει συνεχώς φίλους στην ευρύτερη περιοχή μας.
– Μοναδικές εμπειρίες για όλους τους επισκέπτες, με αξέχαστες στιγμές σ’ ένα συναρπαστικό τετραήμερο και προπόνηση υψηλού επιπέδου με κορυφαίους αθλητές και προπονητές.
– Μέγας χορηγός επικοινωνίας είναι η NOBA TV, ενώ την οικονομική στήριξη παρέχουν η Περιφέρεια Αχαΐας, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και άλλοι φορείς.
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Α.Σ. Αστραπή: Μεγάλη διάκριση με τον Παναγόπουλο Αποστόλη να ανεβαίνει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου

Μεγάλη διάκριση για το Α.Σ. Αστραπή και την Πάτρα με τον Παναγόπουλο Αποστόλη να ανεβαίνει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου σε ένα υψηλού επιπέδου G1.
Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:
Παναγόπουλος Αποστόλης:
Πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία των Ανδρών καταφέρνει με 5 νικηφόρους αγώνες να κάνει μία εμφάνιση ανώτερη του αναμενόμενου και να κατακτήσει την πρώτη θέση. Με αυτήν του την διάκριση κερδίζει τους πρώτους του πόντους για την κατηγορία των Ανδρών με στόχο την κορυφή στον πίνακα της παγκόσμιας κατάταξης.
Η πορεία του είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη και αναμένονται αρκετά νέα και διακρίσεις για τον αθλητή μας την ερχόμενη σεζόν.
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇱🇺✅
Πανταζόπουλος Ανδρέας:
Άλλη μια διάκριση του συλλόγου μας με τον νεαρό αθλητή μας να κατακτά την 3η θέση σε μία πολύ καλή εμφάνισή του. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την σημαντική του αυτή διάκριση.
Ο προπονητής που ήταν στο πλευρό των αθλητών Αντωνακόπουλος Κωνσταντίνος είναι πολύ περήφανος για τις διακρίσεις των αθλητών μας και πιστεύει σε ακόμα μεγαλύτερες μελλοντικές διακρίσεις.
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Με τέσσερεις αθλητές το FIGHT CLUB PATRAS θα πάρει μέρος στο 10th WT President’s Cup Europe

Με τέσσερεις αθλητές το FIGHT CLUB PATRAS θα πάρει μέρος στο 10th WT President’s Cup Europe, που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας αυτό το Σαββατοκύριακο 17-18 Μάϊου 2025.
Ο Σύλλογος θα συμμετέχει με 4 αθλητές, αναλυτικά:
• Κωτσόπουλος Δημήτρης -53kg
• Κοντογεωργακόπουλος Ανδρέας -41kg
• Koντογεωργακοπούλου Ελένη-Ιωάννα -37kg
• Zιώγας Ανδρέας-Νεοκλής -68kg
Η αποστολή της Πάτρας θα αναχωρήσει την Πέμπτη το βράδυ, δίπλα τους όπως πάντα ο προπονητής τους Κωτσόπουλος Μιχάλης που θα τους συνοδεύει και θα τους κοουτσάρει με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Καλή επιτυχία στην ομάδα !!