ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ο Οφρυδόπουλος για τέταρτη φορά αντίπαλος της Παναχαϊκής, τι λέει η προϊστορία

Η επιστροφή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην Πάτρα για να τεθεί αντιμέτωπος της Παναχαϊκής το μεσημέρι της Κυριακής στην Αγυιά, είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει, πέραν της βαθμολογικής σημασίας και για τις δυο ομάδες.
Ο Έλληνας τεχνικός άφησε το στίγμα του στην Παναχαϊκή με τη θητεία του από το καλοκαίρι του 2016 έως και την άνοιξη του 2019. Είχε ένα μικρό πέρασμα και όταν ανέλαβε ο Γιώργος Μπάρλος το 2020, ωστόσο με την εμφάνιση του κορονοϊού αποχώρησε, καθώς το πρωτάθλημα διεκόπη.
Την Κυριακή (19/1, 13:30), η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί τα Χανιά για την 16η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και ο Αθηναίος τεχνικός θα επιστρέψει ως αντίπαλος στην Πάτρα.
Ο άλλοτε στόπερ του Ιωνικού και άλλων ομάδων, μετά την τελευταία του θητεία στην Παναχαϊκή, έχει βρει απέναντι του, τους «κοκκινόμαυρους» τρεις φόρες. Μάλιστα υπάρχει ποικιλία αποτελεσμάτων καθώς η Παναχαϊκή τον κέρδισε μία φορά, ο ίδιος κέρδισε αυτός μία φορά και ένα ματς έληξε ισόπαλο.
Τα ματς στα οποία οι δύο πλευρές βρέθηκαν αντιμέτωπες ήταν τη σεζόν 2022-2023, όταν η Παναχαϊκή κέρδισε στον πρώτο γύρο με 4-0 την ΑΕΚ Β’ και στο δεύτερο ματς, η Ένωση κέρδισε με 4-1. Το ισόπαλο μεταξύ τους ματς, ήταν αυτό του πρώτου γύρου της φετινής αγωνιστικής περιόδου στα Περβόλια, το Χανιά – Παναχαϊκή 0-0.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Σεμιτέκολος: “Τα Προσφυγικά να θυμίζουν… Αγυιά την Κυριακή, τα παιδιά θέλουν την στήριξη όλων”

Η ερασιτεχνική Παναχαϊκή προετοιμάζεται οργανωτικά για το πρώτο εντός έδρας ματς την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον ΑΟ Μιλτιάδη, με στόχο τα πάντα να είναι έτοιμα από νωρίς στο γήπεδο των Προσφυγικών.
Τις επόμενες ημέρες θα καλέσει και επίσημα τον κόσμο να βρεθεί με το «καλημέρα» δίπλα στην ομάδα.
Ο πρόεδρός της, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, μίλησε στην «Πολιτεία» για το πρώτο αυτό εντός έδρας παιχνίδι, υπογραμμίζοντας:
«Τα Προσφυγικά πρέπει να θυμίζουν Αγυιά από πλευράς ατμόσφαιρας και παρουσίας του κόσμου, για να γίνει ιδανικό ξεκίνημα στα εντός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, έτσι ώστε να πάνε όλα καλά».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Αγώνας δρόμου από τον Καμπεράι για να είναι είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον ΑΟ Μιλτιάδη

Σε ρυθμούς του πρώτου εντός έδρας αγώνα της κινείται η Παναχαϊκή με αντίπαλο τον ΑΟ Μιλτιάδη στο ιστορικό γήπεδο των Προσφυγικών την ερχόμενη Κυριακή στις 4μ.μ..
Οι κοκκινόμαυροι έχουν αφήσει πίσω τους το τρίποντο στην Κυνουρία έχοντας μπροστά τους μια πολύ δύσκολη αποστολή για να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους και δουλεύουν σε καθημερινούς ρυθμούς.
Η επιστροφή του Νιφορόπουλου είναι το ευχάριστο για τον Κυβελίδη, ενώ μεγάλο αγκάθι παραμένει ο Καμπεράι που αντιμετωπίζει πρόβλημα θλάσης και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Την Τετάρτη (24/9) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς με τον Μιλτιάδη

Την ερχόμενη Κυριακή 28/9, το γήπεδο των Προσφυγικών, χωρητικότητας περίπου 1.200 θεατών, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Παναχαϊκής στη φετινή Γ’ Εθνική, απέναντι στον Μιλτιάδη Με δεδομένο ότι έχουν ήδη διατεθεί περίπου 400 εισιτήρια διαρκείας, υπολογίζεται ότι απομένουν προς διάθεση περίπου 800 εισιτήρια.
Η πώλησή τους θα ξεκινήσει την Τετάρτη, με τη γενική είσοδο να ορίζεται, εκτός απροόπτου, στα 10 ευρώ, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν και μειωμένα εισιτήρια (5 ευρώ) για ειδικές κατηγορίες.
Το θετικό για την ομάδα είναι πως ήδη καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους, οι οποίοι ανυπομονούν να στηρίξουν την Παναχαϊκή στην πρεμιέρα της στο νέο της γήπεδο. Το ματς με τον Μιλτιάδη έχει αποκτήσει χαρακτήρα γιορτής και στην ομάδα ευελπιστούν σε γεμάτες εξέδρες, που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση για τη συνέχεια.