ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Οι παλαίμαχοι της Πάτρας αποχαιρετούν τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο

Με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναχαϊκής:
«Πολύ συχνά όταν ακούμε τη λέξη “αγώνας” εμείς οι ποδοσφαιριστές, το μυαλό μας πηγαίνει στο γήπεδο να αγωνιζόμαστε με τους συμπαικτες μας μια ομάδα, μια γροθιά! Ετσι όπως μας έμαθες εσύ, έτσι όπως έκανες και εσύ, πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια!
Ησουν ένας σπουδαίος άνθρωπος και μεγάλος ποδοσφαιριστής. Η Παναχαϊκή έγινε φτωχότερη όπως και το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Από χθες “παίζεις” μπάλα, στους ουρανούς και εκεί υπάρχει μια μεγάλη κερκίδα να σε καμαρώνει!
Ανδρέα Μιχαλόπουλε δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Ακόμα και τώρα θα μαθαίνουμε από σένα. Καλή αντάμωση!».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η αποστολή της Παναχαϊκής με 19 παίκτες για τον αγώνα κυπέλλου με Πανθουριακό στην Καλαμάτα

Πρεμιέρα στη νέα σεζόν θα κάνει η Παναχαϊκή αύριο το μεσημέρι κόντρα στον Πανθουριακό σε αγώνα κυπέλλου ερασιτεχνών στην Καλαμάτα και ο Λεωνίδας Κυβελίδης έκανε τις επιλογές του σε ότι αφορά την αποστολή των παικτών.
Συνολικά επέλεξε 19, που είναι: Γεωργόπουλος, Τσιρίνης, Αγουρίδης, Φωτεινόπουλος, Δρουγούτης, Βερβίτας, Σμπόρας, Κατσαίτης, Κούζης, Πετράτος, Φλωράτος, Ψυχογιός, Γερολυμάτος, Κουραχάνης, Κουτσιούδης, Καμπεράι, Γασπαρινάτος, Κανελλόπουλος και Ντούνης.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η Παναχαϊκή οριστικά θα παίξει στο γήπεδο Προσφυγικών ως γηπεδούχος στο ξεκίνημα της Γ’ εθνικής

Με την Αγυιά να κλείνει για να πραγματοποιηθεί η απόλυτα αναγκαία επανασπορά στον αγωνιστικό χώρο, η Παναχαϊκή θα χρησιμοποιήσει τα Προσφυγικά για όσα παιχνίδια χρειαστεί.
Δεν θα είναι πολλά πάντως καθώς και αυτά αρχές Οκτώβρη έχουν προγραμματιστεί να κλείσουν για ένα διάστημα προκειμένου να γίνουν έργα συντήρησης.
Ο αγώνας πάντως της 2ης αγωνιστικής στη Γ’ εθνική και πρώτος εντός κόντρα στον Μιλτιάδη θα δοθεί στο εν λόγω γήπεδο την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, ενώ αμέσως μετά υπάρχουν δυο κολλητά ματς εκτός έδρας με Θύελλα Καταραχίου και Ζάκυνθο, που διευκολύνουν τον κοκκινόμαυρο γηπεδικό «Γολγοθά».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η Παναχαϊκή απέκτησε τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Τσιρίνη

Τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2025/26 συνεχίζει η Παναχαϊκή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, Γιώργου Τσιρίνη.
Ο ταλαντούχος πορτιέρο, γεννημένος στις 13 Ιουνίου 2007.
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Θύελλα Πατρών, από την οποία και τον απέκτησε η πατρινή ομάδα.
Η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ καλωσόρισε τον παίκτη με μια λιτή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:
«Η Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τσιρίνη, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας!
> 🗓️ | Τερματοφύλακας
> 📅 | 13/06/2007
> Προηγ. Ομάδα | Θύελλα Πατρών
> Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα!»