Connect with us

SUPER LEAGUE 1

Ολυμπιακός – Βόλος: Ο Μπαριέντος αποβλήθηκε στο 6′ για κλωτσιά στο πρόσωπο του Μασούρα

Published

on

Ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες απέναντι στον Ολυμπιακό και μάλιστα από νωρίς στο 6ο λεπτό. Σε διεκδίκηση της μπάλας, ο Μπαριέντος ύψωσε το πόδι του και χτύπησε τον Μασούρα στο πρόσωπο.

Ο διαιτητής έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον παίκτη των ερυθρόλευκων να δέχεται για αρκετή ώρα τις πρώτες βοήθειες στο πρόσωπο.

Πηγή

 

SUPER LEAGUE 1

Ένας στους τρεις αποχαιρετά την κατηγορία

Published

on

Μετά και τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, η κατάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με την προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού στη Super League 2 ξεκαθάρισε κατά το ήμισυ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του για την πιο κάτω κατηγορία ενώ Κηφισιά (28), Βόλος ΝΠΣ (29) και Παναιτωλικός (30) θα προσπαθήσουν να μην ακολουθήσουν την πορεία των Ηπειρωτών.

Για την 6η αγωνιστική των Play Out και οι τρεις ενδιαφερόμενοι έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις. Ο Παναιτωλικός, έπειτα από δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες σε Καισαριανή (0-1) και Τρίπολη (0-2) επιστέφει στο Αγρίνιο καθώς υποδέχεται τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς απώλεσε αήττητο επτά αγωνιστικών (2-5-0) γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Κηφισιά στο Περιστέρι, ωστόσο παραμένει στο κυνήγι της (τιμητικής) πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα.

Την οποία κατέχει, για την ώρα, ο Πανσερραϊκός που κέρδισε για τρίτη φορά φέτος τον ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε τους τέσσερις αγώνες αήττητος (από δύο νίκες και ήττες), συνεχίζοντας την εξαιρετική σεζόν με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του. Ωστόσο, ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει για τα «λιοντάρια», σε αντίθεση με τον Βόλο που «καίγεται». Οι Θεσσαλοί, έπειτα από το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στα Play Out και το 3×3 που κατάφεραν, έμειναν στο 2-2 με τον Ατρόμητο και ηττήθηκαν με 2-1 στο Ηράκλειο. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Χρήστου Κόντη δε… βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», η προτελευταία Κηφισιά θα ψάξει το «τρίποντο» ποντάροντας αφενός στην ανεβασμένη της ψυχολογία έπειτα από την εκτός έδρας επιτυχία της επί του Ατρόμητου αφετέρου στον αποκαρδιωμένο ΠΑΣ Γιάννινα που πλέον δεν έχει κάτι ουσιαστικό να διεκδικήσει. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έφτασε τις τρεις σερί ήττες με το 2-1 στις Σέρρες ενώ συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια μακριά από τη νίκη (0-3-5). Συνέπεια του υποβιβασμού και η πρόωρη αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου, με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο να αναλαμβάνει για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν.

Στην Τρίπολη, τέλος, κοντράρονται δυο ομάδες σε εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα. Οι Αρκάδες, έπειτα από το… πυροτέχνημα της νίκης στα Γιάννινα, επέστρεψαν στις ήττες με το εντός έδρας 2-0 από τον Παναιτωλικό. Πλέον η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μετράει πέντε ήττες στην τελευταία εξάδα αγώνων της, όμως διεκδικεί την κορυφή των Play Out. Το ίδιο κι ο ΟΦΗ που με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του θυμίζει κάτι από το εξαιρετικό ξεκίνημα της σεζόν. Οι Κρητικοί δεν χαρίστηκαν στον Βόλο και έφτασαν τις έξι αναμετρήσεις που αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο (2-4-0).

 

Πηγή

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Ολυμπιακός: Ο Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης δύο αγωνιστικών

Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου δύο αγωνιστικών, όπως ανακοίνωσε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League

Published

on

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε τις ποινές για την 6η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου δύο αγωνιστικών.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ για την 1η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. a΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Επιβάλλει στον ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ ποινή απαγόρευσης εισόδου δυο (2) αγωνιστικών ημερών για την 2η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 11 παρ. 1, 7, 12 παρ. 2 , 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. a΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ)”.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Ο Βόλος καταγγέλλει: «Ο Θοδωρής Καρυπίδης τηλεφώνησε στον Φακούντο Μπερτόγλιο – Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη»

Published

on

Ο Βόλος ΝΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση και καταγγέλλει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΆρηςΘεόδωρος Καρυπίδης, πήρε τηλέφωνο τον Φακούντο Μπερτόγλιο, τονίζοντας πως “η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο”!

«Το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους. Όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Βόλος στην ανακοίνωσή του, αναφερόμενος στην επικοινωνία που φέρεται να είχε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης με τον πρώην ποδοσφαιριστή των “κίτρινων” και νυν του Βόλου, Φακούντο Μπερτόγλιο.

Η ανακοίνωση:

«Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο Επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά δεν πιστεύαμε ποτέ ότι αυτοί οι τύποι θα είναι εκτός από όλα τα άλλα και θρασύδειλοι. Σήμερα το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του ιδιοκτήτη του Αρη, Θοδωρή Καρυπίδη με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Φακούντο Μπερτόγλιο.

Το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους. Όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Εμείς πάντως έχουμε λάβει τα μέτρα μας, έχοντας ενημερώσει τόσο τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ όσο και τις αρμόδιες Αρχές.

Η Δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο. Απλά για μία ακόμη φορά αποδείξατε το πόσο σιχαμένοι είστε. Σε όλους εσάς, πάντως, που το τελευταίο διάστημα δείχνετε ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα της ομάδα μας και την πορεία της στα πλέι άουτ, θα σας πούμε το εξής:

Υπάρχει και Θεός.

Ολοι σας και μόνοι μας…

Τhis is Voloς

Υ.Γ.: Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στον ποδοσφαιριστή μας Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση της ομάδας μας για το τηλεφώνημα που έλαβε».

Continue Reading
Advertisement

Facebook