ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Διακοπή «λουκούμι» πριν τα πλέι-άουτ

Μια χαρά βολεύει την Παναχαϊκή το ότι δεν θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου τα πλέι-άουτ στη Σούπερ Λιγκ 2.
Η διοργανώτρια αρχή θα δώσει μια μικρή ανάσα ανασύντα-ξης δυνάμεων σε όλες τις ομάδες (ένα 20ήμερο), κάτι που για τους κοκκινόμαυρους είναι… λαχείο, προκειμένου να κάνουν μίνι προετοιμασία υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου, κάτι απόλυτα αναγκαίο μετά την τελευταία αποχή από τις προπονήσεις λόγω των οικονομι-κών προβλημάτων.
Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου με την 18η και τελευταία αγωνιστική, με την πρεμιέρα στα πλέι-άουτ να προγραμματίζεται για την Κυριακή 23 του ίδιου μήνα κι ενώ ενδιάμεσα θα γίνει η κλήρωση των αγώνων.
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Αγώνας δρόμου της ερασιτεχνικής για τα διαρκείας και τις χορηγίες, έτσι ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Γ.Ε., Παναγιώτης Σεμιτέκολος (μαζί με τους συνεργάτες του), «τρέχει και δεν φτάνει» με στόχο την οικονομική ομαλότητα, ώστε να φέρει χρήματα στα ταμεία, καθώς το μπάτζετ στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενδέχεται να ξεπεράσει τις 350 χιλιάδες ευρώ.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας κινείται σε καλά επίπεδα, αν και υπάρχει έδαφος για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ειδικά αν η ομάδα ξεκινήσει θετικά.
Βάρος έχει δοθεί και στις χορηγίες, ακόμη και σε μικρά ποσά, που είναι σε θέση να προσφέρουν πολύτιμες ανάσες. Η όλη προσπάθεια, εννοείται, ότι δεν είναι εύκολη, όμως τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Κωνσταντινίδης: “Η Παναχαϊκή θέλει στήριξη και αγάπη απ’ όλους τους πατρινούς για να τα καταφέρει”

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης, που έχει το δικό του ποδοσφαιρικό πέρασμα από την Παναχαϊκή, είναι πλέον τεχνικός σύμβουλος στην ομάδα και ο συνδετικός κρίκος της με τη διοίκηση, έχοντας αναλάβει και αυτός μια πολύ δύσκολη αποστολή στο νέο εγχείρημα που έχει δημιουργηθεί.
Μία εβδομάδα πριν τη σέντρα, έστειλε μέσω της εφημερίδας «Πολιτεία» το δικό του μήνυμα για τη νέα Παναχαϊκή:
«Η ομάδα έχει νέα παιδιά, με ταλέντο και όρεξη για μπάλα, χρειάζεται όμως από την αρχή τη στήριξη και την αγάπη όλων των πατρινών. Η σεζόν δεν θα είναι εύκολη, θα έχει ζόρια και δύσκολες στιγμές, όμως η φανέλα της Παναχαϊκής είναι βαριά και θα μετρήσει, μαζί με τη δουλειά που γίνεται από την πρώτη στιγμή».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
«Λουκέτο» στην Αγυιά, σε δυο γήπεδα θα προπονείται η Παναχαϊκή σε εβδομαδιαία βάση

Έκλεισε η Αγυιά αμέσως μετά το Κυριακάτικο φιλικό των κοκκινόμαυρων με την ΑΕ Μεσολογγίου για να γίνει η απόλυτα αναγκαία επανασπορά και να βελτιωθεί η εικόνα του αγωνιστικού χώρου.
Το πότε θα ανοίξει πάλι θα κριθεί από την εξέλιξη των εργασιών, αν και σε γενικό πλαίσιο απαιτείται κάτι παραπάνω από ένα μήνα για να πάνε όλα καλά.
Πλέον, η Παναχαϊκή μετακομίζει και θα προπονείται Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο στο γήπεδο των Προσφυγικών, Τετάρτη και Πέμπτη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.
Κάτι που θα επιτρέψει στον Λεωνίδα Κυβελίδη να βγαίνει ομαλά η δουλειά κάθε εβδομάδα ενόψει των μαχών στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που έρχονται, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Ερμή Μελιγούς.
Μίλτος Σπυρόπουλος