ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Ιστορικός «σεφτές» για την Κ15

Χρειάστηκαν 9 αγωνιστικές, στις όποιες κάθε φορά ήταν και πιο μεστή, πιο ώριμη, πιο παθιασμένη, αλλά η Κ15 της Παναχαϊκής κατάφερε και πήρε την πρώτη νίκη στην ιστορία της στην Super League 1, όπου συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά, νικώντας τον Πανιώνιο με 2-0 στα Προσφυγικά, σε ένα ματς υπό το φως των προβολέων!
Αφού πέρασε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να είναι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, σίγουρα επηρεασμένες από το πολύ τσουχτερό κρύο και τους «κυανέρυθρους» καλύτερους με κάποιες ευκαιρίες, ήρθε στο β’ μέρος η επιβεβαίωση και η ανταμοιβή για τα παιδιά του Δημήτρη Κατριμπούζα, με δύο φανταστικά γκολ στο 67’ και στο 78’ από τον Παπακωντσντίνου και τον Γασπαρινάτο, που ξεσήκωσαν θύελλα πανηγυρισμών στην Πλατεία Ελευθερίας!
Παναχαϊκή Κ15 (Κατριμπούζας): Ανδρεόπουλος, Κόλλιας © (68’ Ανδρικόπουλος), Αλεξόπουλος, Λινάρδος, Χριστοδουλόπουλος, Ναλπάντης, Πιστικός (55’ Ηλιόπουλος), Γασπαρινάτος (79’ Ζωγόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Τσαλπατούρος, Ασπρούδης.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Σε καλό δρόμο παρά την ήττα

Τα πρώτα επίσημα αγωνιστικά δείγματα της Παναχαϊκής στο Κύπελλο ήταν ενθαρρυντικά, παρά την ήττα από τον Πανθουριακό.
Η ομάδα παρατάχθηκε με ένα νεανικό σχήμα, το οποίο αν και δεν απέδωσε στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της. Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που ήθελε ο Λεωνίδας Κυβελίδης, αν και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο.
Στη συνέχεια, οι «κοκκινόμαυροι» έδειξαν ένα διαφορετικό και πιο ενθαρρυντικό πρόσωπο, αφήνοντας θετικά δείγματα για το μέλλον.
Η Παναχαϊκή, παρά την ήττα, φάνηκε να βρίσκεται σε καλό δρόμο συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Σίγουρα, το βίντεο του αγώνα που θα αναλύσει το τεχνικό επιτελείο θα επισημάνει τα λάθη που έγιναν, ώστε να διορθωθούν και να αποφευχθούν στο μέλλον. Άλλωστε, ένα νεανικό ρόστερ χρειάζεται χρόνο για να απορροφήσει τις οδηγίες και να είναι έτοιμο σε κρίσιμα παιχνίδια.
Ενίσχυση με
μικρούς
Η ενίσχυση του ρόστερ με νεαρούς αθλητές συνεχίζεται για την Παναχαϊκή, η οποία ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες την απόκτηση αρκετών παικτών. Στη διάθεση του Λεωνίδα Κυβελίδη συγκεκριμένα έχουν τεθεί ο τερματοφύλακας Νίκος Τρόπουλος, ο μέσος Κωνσταντίνος Κουραχάνης ο Ηλίας Πετράτος, ο τερματοφύλακας Γιώργος Τσιρίνης, ο μέσος Ιάσονας Ψυχογιός, ο μέσος Παναγιώτης Γασπαρινάτος και ο Κωνσνταντίνος Κουραχάνης.
Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά με ταλαντούχους παίκτες που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μία θέση στο φετινό ρόστερ.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Σεμιτέκολος για τα περί νεαρού ισχυρού επιχειρηματία: «Ταυτίζομαι με την ιδέα, αλλά… δεν έχω ιδέα!»

Μια ανώνυμη ανάρτηση στο διαδίκτυο περί επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και μάλιστα από πατρινό μαζί με φίλους του για την Παναχαϊκή, που συνοδεύτηκε και από την… είδηση περί προθυμίας της ερασιτεχνικής για να γίνει μια τέτοια συνάντηση, όπως ήταν αναμενόμενο έφερε στο προσκήνιο διάφορα σενάρια.
Το «Matchnews.gr» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Παναγιώτη Σεμιτέκολο, ο οποίος όπως πάντα καυστικός στο λόγο του, έδωσε τη δική του απάντηση.
«Ταυτίζομαι με την ιδέα, αλλά… δεν έχω ιδέα!», ήταν τα λόγια–απάντηση και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Φιλικό Παναχαϊκής-Αχαϊκής την Τετάρτη (10/9)

Η Αχαϊκή είχε προγραμματίσει φιλικό με τον ΠΑΣ Πύργου για την Τετάρτη (10/9), αλλά εν τέλει τα πλάνα της “Κυρίας” άλλαξαν.
Η πρόκριση των Ηλείων στην 2η φάση του Κυπέλλου, ακύρωσε το ματς και η Αχαϊκή θα αγωνιστεί εν τέλει με την Παναχαϊκή.
Η ομάδα του Λ.Κυβελίδη αποκλείστηκε από τον Πανθουριακό και πλέον συνεχίζει την προετοιμασία της, πριν την έναρξη της Γ΄Εθνικής.
Το φιλικό με την Αχαϊκή θα κάνει σέντρα στις 17:00 στην Αγυιά.