ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Προετοιμασία εκτός Πατρών

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Παναχαϊκής βάση σχεδιασμού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Match» αναμένεται να γίνει εκτός Πατρών, μετά την περσινή πολύ κακή «παρένθεση», κατά την οποία δεν έγινε καν προετοιμασία!
Έτσι η ομάδα θα μπορέσει απερίσκεπτη να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν, για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, με τα βουνά της Ευρυτανίας να αποτελούν τον πιθανότερο προορισμό, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί τίποτα (πλην της Πάτρας) αυτή τη στιγμή.
Θυμίζουμε ότι ανάλογα και με τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος, το πρώτο ραντεβού των «κοκκινόμαυρων» για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» της Παναχαϊκής, ποια είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα

Άλλους τρεις παίκτες πρόσθεσε η Παναχαϊκή στο έμψυχο δυναμικό της λίγο πριν το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών της.
Όπως είχε… προαναγγείλει το «Matchnews.gr» από νωρίς το απόγευμα, τα κοκκινόμαυρα φόρεσαν οι Κωνσταντίνος Κουραχάνης, ο οποίος επέστρεψε στην πατρινή ομάδα και ο 21χρονος γκολκίπερ της Λαμίας Νίκος Τρόπουλος.
Ακόμη, αποκτήθηκε ο 19χρονος μέσος Παναγιώτης Γασπαρινάτος (προηγούμενη ομάδα η Καλαμάτα).
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η Παναχαϊκή ανακοινώνει Τρόπουλο και Κουραχάνη, συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ

Ο νεαρός γκολκίπερ Νίκος Τρόπουλος (από τη Λαμία) και ένα ακόμη δικό της παιδί, ο Κωνσταντίνος Κουραχάνης (φωτό), θα είναι δυο ακόμη προσθήκες που θα ανακοινωσει εντός της ημέρας η Παναχαϊκή.
Ο νεαρός μέσος που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την κοκκινόμαυρη Κ19 γυρίζει στην ομάδα που αγαπάει παρότι αρχικά ήταν πολύ κοντά στον Παναιγάλειο.
Όσο για τον 21χρονο γκολκίπερ Τρόπουλο, έχει δείξει καλά στοιχεία και ο Κυβελίδης εισηγήθηκε να αποκτηθεί, όπως και θα γίνει.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ο Πετράτος και τη νέα σεζόν στην Παναχαϊκή, ανακοινώθηκε επίσημα από τους κοκκινόμαυρους

Όπως αναμενόταν τέλος καλό όλα καλά με την περίπτωση του Ηλία Πετράτου και την παραμονή του στην Παναχαϊκή.
Ο πατρινός σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!
Είναι Μέσος, γεννημένος στις 04/01/2005, με την Παναχαϊκή να ψάχνει για 1-23 ακόμη ποιοτικές προσθήκες.
“Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Μίλτος Σπυρόπουλος