ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Το… ντουμπλάρισμα στις νίκες και η διαφορά των δύο τερμάτων

Δεν είναι μόνο οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί που έβαλαν στο… τσεπάκι τους οι κοκκινόμαυροι, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν στην κατάκτησή τους, που φανερώνει ορισμένα θετικά στοιχεία.
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Παναχαϊκή μπόρεσε για πρώτη φορά φέτος να «ντουμπλάρει» τις νίκες της στο πρωτάθλημα.
Δηλαδή, ως τώρα δεν είχε καταφέρει να χτίσει έστω ένα μίνι σερί νικών, γεγονός που το πέτυχε με το «τρίποντο» κόντρα στο Αιγάλεω (2-0) και καθώς είχε φύγει με το «διπλό» και την 8η αγωνιστική κόντρα στον Παναργειακό (1-0).
Παράλληλα, οι Πατρινοί κέρδισαν για πρώτη φορά φέτος παιχνίδι στην SL2 σκοράροντας δύο γκολ και μάλιστα χωρίς να δεχτούν κανένα, με τον Κολοβούρη να διατηρεί το «μηδέν» στην εστία του.
Δύο δείγματα που φανερώνουν αν μη τι άλλο πως η Παναχαϊκή αρχίζει σιγά σιγά να αποκτά αγωνιστική ταυτότητα.
Διαμορφώνονται «σταθερές»
Αν προσέξει κανείς την ενδεκάδα που κατέβασε ο Παπαδόπουλος με το Αιγάλεω, θα παρατηρήσει πως είναι ακριβώς η ίδια σε σχέση με το ματς στο Άργος, με μοναδική εξαίρεση τον Ζαμόρα, ο οποίος είχε αποβληθεί και δεν μπορούσε να συμμετέχει ούτως η άλλως.
Γεγονός που έχει την εξής ανάγνωση. Πως δηλαδή διαμορφώνονται «σταθερές» σε πρόσωπα στο κοκκινόμαυρο ρόστερ και ο έμπειρος προπονητής έχει στο μυαλό του μια σταθερή ενδεκάδα πάνω στην οποία μπορεί να περνάει την αγωνιστική του φιλοσοφία ολοένα και περισσότερο.
Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Μονόδρομος το τρίποντο με τον Ερμή Μελιγούς

Η Παναχαϊκή στη μεταβατική εποχή της Γ΄Εθνικής και με άκρως νεανικό σύνολο θα προσπαθήσει να μπει νικηφόρα στο πρωτάθλημα.
Εμπόδιο θα είναι ο Ερμής Μελιγούς, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο Άστρος Κυνουρίας, με το ματς να ξεκινά στις 16:00.
Η ομάδα του Λεωνίδα Κυβελίδη θα παραταχθεί με δύο απουσίες (Καμπεράι, Νιφορόπουλος) και η αποστολή έχει ως εξής:
Γεωργόπουλος, Τσιρίνης, Αγουρίδης Φωτεινόπουλος, Τσεκούρας, Βερβίτας, Σμπόρας, Παπαευθυμίου, Κατσάιτης, Πετράτος, Φλωράτος, Γιαννόπουλος, Κουραχάνης, Κουτσιούδης, Γερολυμάτος, Μπούρδος, Συρμής, Γασπαρινάτος, Λούσκος, Ντούνης.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Βαρτάσκης από την Λακωνία.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Δείπνησε η Παναχαϊκή σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας λίγο πριν την σέντρα της Γ’ Εθνικής

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, παρέθεσε το βράδυ της Παρασκευής στον φιλόξενο χώρο της ψησταριάς «ο Βασίλης» η Διοίκηση της Παναχαϊκής.
Παίκτες και προπονητικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα της Παναχαϊκής για το Πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και όλοι ευχήθηκαν η Παναχαϊκή να πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα τους στόχους της, εστιάζοντας την προσοχή στον αυριανό πρώτο αγώνα με τον Ερμή Μελιγούς.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η 20άδα της Παναχαϊκής για την αυριανή πρεμιέρα Γ’ εθνικής με τον Ερμή Μελιγούς έτοιμη από Κυβελίδη

Χωρίς τον τιμωρημένο Νιφορόπουλο που είναι το μοναδικό επί της ουσίας αγκάθι για τον Λεωνίδα Κυβελίδη, η αποστολή της Παναχαϊκής θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για το Άστρος Κυνουρίας, όπου στις 4 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Μελιγούς, στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής.
Bέβαια, λείπει και ο Καμπεράι, που έχει μια μικρή θλάση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί για να μην υποστεί μεγαλύτερη ζημιά και να είναι διαθέσιμος στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Μιλτιάδη.
Ο κοκκινόμαυρος κόουτς (είναι κι αυτός τιμωρημένος και δεν καθίσει στον πάγκο) έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γεωργόπουλος, Τσιρίνης, Αγουρίδης Φωτεινόπουλος, Τσεκούρας, Βερβίτας, Σμπόρας, Παπαευθυμίου, Κατσάιτης, Πετράτος, Φλωράτος, Γιαννόπουλος, Κουραχάνης, Κουτσιούδης, Γερολυμάτος, Μπούρδος, Συρμής, Γασπαρινάτος, Λούσκος, Ντούνης.
Μίλτος Σπυρόπουλος