ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Σήμερα (15:00) με Διαβολίτσι για την 2η σερί νίκη (Το πρόγραμμα)

Η Γ΄Εθνική και ο 4ος όμιλος, όπου συμμετέχει η Παναχαϊκή, περιλαμβάνει σήμερα εμβόλιμη αγωνιστική και θα είναι η 3η στην φετινή σεζόν.
Οι «ροσονέρι» υποδέχονται στην έδρα τους στην Αγυιά το Διαβολίτσι και μοναδικός σκοπός είναι το 2ο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα, μετά το άνετο 3-1 επί του ΠΑΟ Βάρδας.
Η ομάδα από την Μεσσηνία έρχεται στην Πάτρα με καλή ψυχολογία, αφού «φιλοδώρησε» με 6 γκολ τον Αμβρακικό, αλλά η Παναχαϊκή στηρίζεται στην δική της απόδοση και αν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, θα έχει τον πρώτο λόγο για τους 3 βαθμούς.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας) και βοηθοί του θα είναι οι Τούμπας και Μαυροκορδόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο. Επίσης θα υπάρξει ζωντανή κάλυψη της αναμέτρησης από το Panachaiki TV.
Η αποστολή της Παναχαϊκής για το σημερινό ματς:
Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Πολίτης, Καρακλάιτς, Γούλας, Μικές, Στασινόπουλος, Κατσής, Αλεξόπουλος, Λούσκος, Κόκας, Λιποράσε, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Χαντί.
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (όλα τα ματς στις 15:00)
Εθνικός Σκουλικάδου-Διαγόρας Βραχνεΐκων
Αναγέννηση Άρτας-Παναγρινιακός
Ναυπακτιακός Αστέρας-Αίας Γαστούνης
Αμβρακικός Λουτρού-Τηλυκράτης Λευκάδας
ΠΑΟ Βάρδας-Παναιγιάλειος
Παναχαϊκή-ΑΟ Διαβολιτσίου
Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η Παναχαϊκή απέκτησε τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Τσιρίνη

Τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2025/26 συνεχίζει η Παναχαϊκή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, Γιώργου Τσιρίνη.
Ο ταλαντούχος πορτιέρο, γεννημένος στις 13 Ιουνίου 2007.
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Θύελλα Πατρών, από την οποία και τον απέκτησε η πατρινή ομάδα.
Η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ καλωσόρισε τον παίκτη με μια λιτή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:
«Η Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τσιρίνη, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας!
> 🗓️ | Τερματοφύλακας
> 📅 | 13/06/2007
> Προηγ. Ομάδα | Θύελλα Πατρών
> Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα!»
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή με Ιάσονα Ψυχογιό

Η Παναχαϊκή επισημοποίησε ακόμα μια μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή εντάσσοντας στο δυναμικό της τον μέσο Ιάσονα Ψυχογιό.
Ο 18χρονος (γεννημένος στις 12/01/2007) χαφ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Αιγάλεω, μετακομίζει στην Πάτρα για να φορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα και να προσφέρει λύσεις στη μεσαία γραμμή της ομάδας.
Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:
> «Η Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Ιάσονα Ψυχογιού, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας!
> 🗓️ | Μέσος
> 📅 | 12/01/2007
> Προηγ. Ομάδα | Αιγάλεω
> Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα!»
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» της Παναχαϊκής, ποια είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα

Άλλους τρεις παίκτες πρόσθεσε η Παναχαϊκή στο έμψυχο δυναμικό της λίγο πριν το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών της.
Όπως είχε… προαναγγείλει το «Matchnews.gr» από νωρίς το απόγευμα, τα κοκκινόμαυρα φόρεσαν οι Κωνσταντίνος Κουραχάνης, ο οποίος επέστρεψε στην πατρινή ομάδα και ο 21χρονος γκολκίπερ της Λαμίας Νίκος Τρόπουλος.
Ακόμη, αποκτήθηκε ο 19χρονος μέσος Παναγιώτης Γασπαρινάτος (προηγούμενη ομάδα η Καλαμάτα).
Μίλτος Σπυρόπουλος