ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Τα ποσά (μαζί με αποζημιώσεις) των επτά προσφυγών ξεπερνούν τις 90 χιλιάδες ευρώ!

Ενώπιον της ΠΕΕΟΔ συζητήθηκαν οι προσφυγές πρώην παικτών της Παναχαϊκής που ζητούν τα οφειλόμενα βάση συμφωνιών που έχουν με την πατρινή ΠΑΕ.
Τη συζήτηση των υποθέσεων παρακολούθησε χωρίς να συμμετάσχει ο νομικός της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας, αφού παρέστη μόνο για την αναβολή στην προσφυγή του Δημήτρη Πατάπη.
Ο δικηγόρος του τελευταίου, Παναγιώτης Μπιλίρης αδυνατούσε να παραστεί και η εκδίκαση μεταφέρθηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου.
Σε όλες τις άλλες ζητήθηκε από τους δικηγόρους των ποδοσφαιριστών διήμερη προθεσμία μήπως και υπάρξει κάποια καταβολή, κάτι που δείχνει απίθανο να συμβεί.
Τις διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει το πρώην στέλεχος του Αιολικού και νυν της Παναχαϊκής, Βαλάντης Μπλέτσας.
Σύμφωνα με το site FL News που παρακολούθησε την εκδίκαση οι διεκδικήσεις των επτά ποδοσφαιριστών είναι οι εξής:
Μάκης Ζυγκερίδης
Ο δικηγόρος του Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε ότι ο Ζυγκερίδης είχε και ιδιωτικό συμφωνητικό για πρόσθετες παροχές (440 ευρώ το μήνα). Έκανε λόγο για οφειλές από τον Ιανουάριο και για οφειλόμενα 9.182 ευρώ. Εννοείται ότι στο προαναφερθέν ποσό δεν υπολογίζεται η αποζημίωση (δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024).
Χαράλαμπος Τοπάλ
Το ιδιωτικό συμφωνητικό προέβλεπε 170 ευρώ το μήνα δόση και 2.000 ευρώ πριμ για 18 συμμετοχές (έφτασε τις 21). Απλήρωτος από τον Ιανουάριο, όπως είπε ο Αλαφραγκής. Τα οφειλόμενα 8.169 ευρώ. Μαζί με την αποζημίωση διεκδικούνται 20.000 ευρώ.
Νίκος Κωνσταντακόπουλος
Απλήρωτος και αυτός από Ιανουάριο. Τού οφείλονται 8.514 ευρώ χωρίς την αποζημίωση.
Νίκος Στασινόπουλος
Έχει συμβόλαιο ως τις 30/06/2025. Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Καλούδης ανέφερε ότι ο Στασινόπουλος είναι απλήρωτος από τον Δεκέμβριο. Μαζί με την αποζημίωση διεκδικούνται 12.500 ευρώ.
Αμπντέλ Χαντί
Ο Μανώλης Αλαφραγκής είπε ότι το συμφωνητικό του ποδοσφαιριστή προέβλεπε καταβολή 12.530 ευρώ σε δόσεις και 2.000 ευρώ πριμ για 15 συμμετοχές (έφτασε τις 24). Οφείλονται μισθοί από τον Δεκέμβριο και διεκδικούνται 17.505 ευρώ.
Λυμπέρης Στεργίδης
Ο Αλαφραγκής έκανε λόγο για ιδιωτικό συμφωνητικό 6.840 ευρώ σε δόσεις. Απλήρωτος από τον Δεκέμβριο. Τού οφείλονται μισθοί και δόσεις, συνολικά 10.015 ευρώ.
Γιάννης Μπουρλάκης
Κατέθεσε ως μάρτυρας η αδερφή του και ανέφερε ότι οφείλονται 13.383 ευρώ. Ο δικηγόρος του, Μανώλης Αλαφραγκής είπε ότι το συμφωνητικό προέβλεπε 9.500 ευρώ σε 10 δόσεις. Κι αυτός απλήρωτος από τον Ιανουάριο.
Δημήτρης Πατάπης
Ο Αργύρης Λίβας παραστάθηκε μόνο για τη νέα ΠΑΕ. Αδυνατούσε να παρασταθεί ο δικηγόρος του Πατάπη, Παναγιώτης Μπιλίρης και δόθηκε αναβολή για τις 4 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» της Παναχαϊκής, ποια είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα

Άλλους τρεις παίκτες πρόσθεσε η Παναχαϊκή στο έμψυχο δυναμικό της λίγο πριν το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών της.
Όπως είχε… προαναγγείλει το «Matchnews.gr» από νωρίς το απόγευμα, τα κοκκινόμαυρα φόρεσαν οι Κωνσταντίνος Κουραχάνης, ο οποίος επέστρεψε στην πατρινή ομάδα και ο 21χρονος γκολκίπερ της Λαμίας Νίκος Τρόπουλος.
Ακόμη, αποκτήθηκε ο 19χρονος μέσος Παναγιώτης Γασπαρινάτος (προηγούμενη ομάδα η Καλαμάτα).
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η Παναχαϊκή ανακοινώνει Τρόπουλο και Κουραχάνη, συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ

Ο νεαρός γκολκίπερ Νίκος Τρόπουλος (από τη Λαμία) και ένα ακόμη δικό της παιδί, ο Κωνσταντίνος Κουραχάνης (φωτό), θα είναι δυο ακόμη προσθήκες που θα ανακοινωσει εντός της ημέρας η Παναχαϊκή.
Ο νεαρός μέσος που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την κοκκινόμαυρη Κ19 γυρίζει στην ομάδα που αγαπάει παρότι αρχικά ήταν πολύ κοντά στον Παναιγάλειο.
Όσο για τον 21χρονο γκολκίπερ Τρόπουλο, έχει δείξει καλά στοιχεία και ο Κυβελίδης εισηγήθηκε να αποκτηθεί, όπως και θα γίνει.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ο Πετράτος και τη νέα σεζόν στην Παναχαϊκή, ανακοινώθηκε επίσημα από τους κοκκινόμαυρους

Όπως αναμενόταν τέλος καλό όλα καλά με την περίπτωση του Ηλία Πετράτου και την παραμονή του στην Παναχαϊκή.
Ο πατρινός σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!
Είναι Μέσος, γεννημένος στις 04/01/2005, με την Παναχαϊκή να ψάχνει για 1-23 ακόμη ποιοτικές προσθήκες.
“Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Μίλτος Σπυρόπουλος