Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παπαχριστόπουλος: «Σωστές κινήσεις, δυνατές μεταγραφές και Ακαδημία»

Published

on

Το Πάτραι είναι ένας σύλλογος που δίνει διαχρονικά μεγάλη βάση στις ακαδημίες του και η πρώτη ομάδα στηρίζεται σε αρκετά νεαρά, ταλαντούχα παιδιά. Αυτή η φιλοσοφία αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, με τον Γιώργο Παπαχριστόπουλο να παραμένει στον προεδρικό θώκο. 

Μιλώντας στη «Match», ο φιλόδοξος πρόεδρος αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασίας με τον Νίκο Λουμπαρδέα και φυσικά τοποθετήθηκε για τους στόχους της νέας σεζόν στην Α’ Κατηγορία, τονίζοντας τη βαρύτητα που δίνει ο ιστορικός σύλλογος στα τμήματα υποδομής. 

Τα όσα δήλωσε:  

«Ήταν ξεκάθαρο ότι θέλαμε να συνεχίσουμε με τον Νίκο (σ.σ. Λουμπαρδέα). Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, δουλευταράς, έχει γνώση του χώρου και έχει ‘δέσει’ απόλυτα με την ομάδα. Γνωρίζει τι σημαίνει Πάτραι και αυτό αποτυπώνεται τόσο στη συμπεριφορά του, όσο και στον τρόπο που δουλεύει με τα παιδιά. Υπήρξε εξαιρετική συνεργασία πέρυσι και πιστεύουμε ότι φέτος, με μεγαλύτερη σταθερότητα, θα δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα. 

Αγωνιστικά, η ομάδα διατηρεί τον βασικό της κορμό από την περσινή σεζόν, με παίκτες που ξέρουν τι σημαίνει αυτή η φανέλα. Τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνεχίζουμε μαζί. 

Παράλληλα, προχωράμε και σε ορισμένες πολύ ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις, με παίκτες που θα δώσουν λύσεις και ποιότητα. Και εδώ θέλω να σταθώ ιδιαίτερα, στο γεγονός ότι προωθούμε αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες μας στην πρώτη ομάδα. Για εμάς, αυτό αποτελεί δικαίωση και μεγάλη χαρά. Δεν λέμε απλώς λόγια, αλλά κάνουμε πράξη τη στήριξή μας σε αυτά τα παιδιά. 

Έχουμε επενδύσει πολύ στις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια, με σωστούς προπονητές, υποδομές και οργάνωση και τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας. Είναι προσωπικό στοίχημα για εμάς να δώσουμε στα παιδιά της Πάτρας χώρο και χρόνο στο ανδρικό ποδόσφαιρο. 

Το ΑΠΣ Πάτραι είναι πάνω απ’ όλα οικογένεια. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, γιατί χωρίς αυτόν δεν γίνεται τίποτα. Αυτό που υποσχόμαστε είναι μια ομάδα που θα παλεύει κάθε Κυριακή, με ψυχή και σεβασμό. Μια ομάδα που θα στηρίζεται στους δικούς της ανθρώπους, είτε αυτοί είναι ποδοσφαιριστές, προπονητές, είτε ο κόσμος στην κερκίδα. 

Η χρονιά που έρχεται δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα είναι ενδιαφέρουσα. Είμαστε ενωμένοι, οργανωμένοι και αισιόδοξοι. Και αυτή είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη». 

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αστέρας Μιντ.: Στηρίζεται στον περσινό βασικό κορμό

Published

on

Ο Αστέρας Μιντιλογλίου επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία, αλλά δεν αλλάζει αγωνιστική «συνταγή». 

Στον πάγκο παραμένει για ακόμα μία σεζόν ο Σπύρος Αθανασόπουλος και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μαζί για πολλοστή φορά. 

Από τον περσινό βασικό κορμό παρέμειναν οι Φ. Πλέγας, Π. Πλέγας, Αναστασοβίτης, Λόης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαλεξόπουλος, Κωστόπουλος, Αντωνακόπουλος και Η. Τζούρας και η ομοιογένεια θα είναι το δυνατό ατού του Αστέρα. Στις μεταγραφές, η ομάδα κινήθηκε αθόρυβα με την προσθήκη των Λάμπρου (από Ροΐτικα), Κρεμμύδα (από Εθνικό Π.), Παναγιωτόπουλο (από Ίκαρο Λακκόπετρας) και Παναγιωτακόπουλου (από Ίκαρο Πετρωτού), που θα δώσουν επιπλέον λύσεις στο ρόστερ.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαγόρας: “Κλείνει” Μπουρίκα και έχει και συνέχεια

Published

on

Η ομάδα των Βραχνεΐκων έδωσε φιλικό τεστ με το Πάτραι και άφησε καλές εντυπώσεις, παρά την ήττα στην εκπνοή με 1-0. 

Βέβαια, οι «μπλε» δεν έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους και κινούνται για ακόμα 3-4 παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Match», ο Ηλίας Μπουρίκας του Ζαβλανίου (χαφ) θα είναι παίκτης της ομάδας του Κώστα Τσιπιανίτη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. 

Παράλληλα, ο Διαγόρας αναζητά ενίσχυση σε δύο θέσεις, του επιθετικού και του τερματοφύλακα. Όσον αφορά τη θέση του φορ, υπάρχει ένα όνομα που πέρυσι είχε εξαιρετική παρουσία στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας και άμεσα αναμένονται εξελίξεις. 

Στη θέση του γκολκίπερ, ο Σπύρος Λυκούδης κερδίζει τις εντυπώσεις, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής. Ο 15χρονος τερματοφύλακας έχει καλά στοιχεία και θα συνεχίσει κανονικά στην προετοιμασία. 

Ο Διαγόρας θα δώσει νέο φιλικό τεστ την Τετάρτη (3/9) με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. 

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δριβήλας: «Παραμονή με εμπιστοσύνη στο ρόστερ»

Published

on

Ο Βασίλης Δριβήλας υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος στην πορεία της Δόξας Παραλίας, η οποία πήρε το τελευταίο εισιτήριο ανόδου για την Α’ Κατηγορία στο ψυχοφθόρο μπαράζ με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας. 

Ο αρχηγός της ομάδας του Μιχάλη Σιδέρη αποκάλυψε στη «Match» τον στόχο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σκιαγράφησε τις δυνατότητες του ρόστερ και παράλληλα στάθηκε στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. 

Αναλυτικά: 

«Στόχος για τη Δόξα Παραλίας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αυτό, βέβαια, συνεπάγεται σκληρή δουλειά και καθημερινή ρουτίνα μέσα στο γήπεδο. 

Το ρόστερ αποτελείται κυρίως από παιδιά της ομάδας και έχουν γίνει ορισμένες σημαντικές προσθήκες έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, που ήρθαν να πλαισιώσουν αυτό το νεανικό σύνολο για να βοηθήσουν με την ποιότητα που διαθέτουν. 

Στην προετοιμασία γίνεται εξαιρετική δουλειά, παρότι οι συνεχείς προπονήσεις είναι επίπονες. Μόνο έτσι όμως θα πετύχουμε τον στόχο μας και πρέπει όλοι να δείξουμε ζήλο και όρεξη για δουλειά. 

Όπως προείπα, είμαστε μια άκρως νεανική ομάδα και με δουλειά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook