ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παπαδόπουλος: «Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται»

Ρεαλιστικά ανέλυσε την σημερινή ισόπαλη (2-2) αναμέτρηση με την Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.
Ο προπονητής της Παναχαϊκή αναφέρθηκε στα ανεπίτρεπτα λάθη που έκανα σήμερα οι παίκτες του και τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό.
Επιπλέον, τόνισε πως περιμένει η αυτοπεποίθηση να ανέβει και πως οι ποδοσφαιριστές του -παρά την ισοπαλία- τα έδωσαν όλα.
Όσα είπε στην αρχική του τοποθέτηση:
«Με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο για 90 λεπτά προσπαθούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά τρώγαμε γκολ μόνοι μας. Συμβαίνει και αυτό στο ποδόσφαιρο. Βγάλαμε φάσεις στο β’ ημίχρονο και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πριν το 1-2.
Γενικά, η εικόνα της ομάδας σε αρκετά σημεία ήταν καλή, αλλά δεν επιτρέπεται να τρως τέτοια γκολ και να μένεις πίσω στο σκορ.
Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια λάθη σαν ομάδα. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό και χρειαζόμαστε περισσότερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές κυρίως στο αμυντικό μας κομμάτι. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας, αλλά στράβωσε το παιχνίδι στην αρχή.
Προσπαθήσαμε, αλλά από μια αδράνεια μείναμε πίσω. Αυτά τα λάθη δεν επιτρέπονται. Δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος από τους παίκτες, τα έδωσαν όλα και τους έδωσα συγχαρητήρια».
Οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στους:
Για το ότι ο Πλιάτσικας έμεινε εκτός 20άδας: «Ο Βασίλης είχε ένα πρόβλημα χθες, δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω».
Για τη μη χρησιμοποίηση του Λαρέα: «Γενικά με προβληματίζει η αμυντική μας λειτουργία. Ο Λαρέα πρέπει να δουλέψει, να βελτιωθεί και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Αυτός που βλέπω ότι είναι καλύτερος στην προπόνηση, αυτός θα αγωνίζεται».
Για τα μεταγραφικά: «Ό,τι γίνει θα ανακοινώνεται από την ΠΑΕ. Η ομάδα θα ενισχυθεί σε βάθος και σε ποιότητα».
Για Μένκα και Μπρους: «Υπάρχουν συζητήσεις με τα παιδιά, θα δούμε τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει και για την ομάδα, αλλά και για τους ίδιους παίκτες».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Αγιασμός στην Παναχαϊκή για την έναρξη της νέας σεζόν στην Αγυιά, φωτογραφικά στιγμιότυπα

Σήμερα το απόγευμα ετελέστη ο καθιερωμένος αγιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής ενόψει της πρεμιέρας στη Γ’ εθνική.
Παρόντες ήταν άπαντες οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, διοικητικά στελέχη, παίκτες των κοκκινόμαυρων Ακαδημιών κ.α.
Το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί είναι από την τελετή στο γήπεδο της Παναχαϊκής.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Καμία δέσμευση από τον Γ. Βρούτση για χρηματοδότηση της Πολιτείας και την αναβάθμιση της Αγυιάς!

Χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα επέστρεψε πριν από λίγο στην Πάτρα η διοικητική αποστολή της Παναχαϊκής ΓΕ από την Αθήνα και το ραντεβού που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.
Κι αυτό καθώς η Πολιτεία αν και μοιράζει αφειδώς εκατομμύρια σε ΠΑΕ και ΚΑΕ, δεν δείχνει διάθεση για να συνεισφέρει οικονομικά σε ένα δικό της ζήτημα, όπως είναι το γήπεδο της Αγυιάς, που κατασκεύασε η ίδια και απαιτείται να συμβάλει γενναία για να συντηρηθεί.
Ο κ. Βρούτσης ναι μεν άκουσε τους παράγοντες της Παναχαϊκής (έδωσαν το παρών ο πρόεδρος Παναγιώτης Σεμιτέκολος και το μέλος του Δ.Σ. Σαμψών Χαριτωνίδης, ενώ παρών ήταν και ο Αχαιός Υφυπουργός Πολιτισμού, Ιάσονας Φωτήλας), όμως στο… διαταύτα απέφυγε την παραμικρή δέσμευση.
Τόνισε απλά ότι θα εξετάσει το θέμα μαζί με τους τεχνικούς συμβούλους της ΓΓΑ και θα αναζητήσει τρόπους χρηματοδότησης, χωρίς όμως το οτιδήποτε συγκεκριμένο σε χρήματα και χρονικό πλαίσιο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι της Παναχαϊκής παρουσίασαν στον Υπουργό τις μελέτες που έχουν ήδη κατατεθεί στη ΓΓΑ για την αναβάθμιση του γηπέδου της ομάδας. Όπως ενημέρωσαν, το συνολικό κόστος για την πλήρη ανακαίνιση του χώρου ανέρχεται στα 400.000 ευρώ.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Νέα προσθήκη για την Παναχαϊκή με τον 22χρονο μέσο Γιώργο Συρμή

Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή για την Παναχαϊκή, με τον 22χρονο Γιώργο Συρμή να φοράει τα “κοκκινόμαυρα”.
Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Παναιγιάλειος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Συρμή, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας!
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα!»