Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

«Πέφτουν» οι υπογραφές για τη χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

Published

on

Μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και τον Δήμο Πατρέων, προκειμένου να δοθεί σε χρήση στην «κοκκινόμαυρη» ομάδα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Μπάρλος (φωτογραφία), έχουν έρθει σε επαφή, με τον πρώτο να του τονίζει πως υπάρχει ένα υπόλοιπο οφειλής, από την προηγούμενη χρονιά και με τον δεύτερο να το αποδέχεται και όταν αυτό αποπληρωθεί, τότε οι δύο πλευρές, θα προχωρήσουν στην σύναψη ενός δεύτερου συμφωνητικού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τάκη Πετρόπουλου στη «Match» ο Δήμος Πατρέων στέκεται αρωγός στην προσπάθεια, που κάνει η ιστορικότερη ομάδα της πόλης και κάθε φορά, επιδιώκει να την διευκολύνει σε ό,τι χρειαστεί. Το ίδιο προτίθεται να πράξει και τώρα… Άλλωστε πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι σχέσεις των δύο ανδρών, αλλά και γενικότερα με τον Δήμο Πατρέων, είναι άψογες.

Τάσος Αγγελόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Αγώνας δρόμου της ερασιτεχνικής για τα διαρκείας και τις χορηγίες, έτσι ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία

Published

on

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Γ.Ε., Παναγιώτης Σεμιτέκολος (μαζί με τους συνεργάτες του), «τρέχει και δεν φτάνει» με στόχο την οικονομική ομαλότητα, ώστε να φέρει χρήματα στα ταμεία, καθώς το μπάτζετ στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενδέχεται να ξεπεράσει τις 350 χιλιάδες ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας κινείται σε καλά επίπεδα, αν και υπάρχει έδαφος για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ειδικά αν η ομάδα ξεκινήσει θετικά.

Βάρος έχει δοθεί και στις χορηγίες, ακόμη και σε μικρά ποσά, που είναι σε θέση να προσφέρουν πολύτιμες ανάσες. Η όλη προσπάθεια, εννοείται, ότι δεν είναι εύκολη, όμως τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Κωνσταντινίδης: “Η Παναχαϊκή θέλει στήριξη και αγάπη απ’ όλους τους πατρινούς για να τα καταφέρει”

Published

on

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης, που έχει το δικό του ποδοσφαιρικό πέρασμα από την Παναχαϊκή, είναι πλέον τεχνικός σύμβουλος στην ομάδα και ο συνδετικός κρίκος της με τη διοίκηση, έχοντας αναλάβει και αυτός μια πολύ δύσκολη αποστολή στο νέο εγχείρημα που έχει δημιουργηθεί.

Μία εβδομάδα πριν τη σέντρα, έστειλε μέσω της εφημερίδας «Πολιτεία» το δικό του μήνυμα για τη νέα Παναχαϊκή:

«Η ομάδα έχει νέα παιδιά, με ταλέντο και όρεξη για μπάλα, χρειάζεται όμως από την αρχή τη στήριξη και την αγάπη όλων των πατρινών. Η σεζόν δεν θα είναι εύκολη, θα έχει ζόρια και δύσκολες στιγμές, όμως η φανέλα της Παναχαϊκής είναι βαριά και θα μετρήσει, μαζί με τη δουλειά που γίνεται από την πρώτη στιγμή».

Μίλτος Σπυρόπουλος 

 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

«Λουκέτο» στην Αγυιά, σε δυο γήπεδα θα προπονείται η Παναχαϊκή σε εβδομαδιαία βάση

Published

on

Έκλεισε η Αγυιά αμέσως μετά το Κυριακάτικο φιλικό των κοκκινόμαυρων με την ΑΕ Μεσολογγίου για να γίνει η απόλυτα αναγκαία επανασπορά και να βελτιωθεί η εικόνα του αγωνιστικού χώρου.

Το πότε θα ανοίξει πάλι θα κριθεί από την εξέλιξη των εργασιών, αν και σε γενικό πλαίσιο απαιτείται κάτι παραπάνω από ένα μήνα για να πάνε όλα καλά.

Πλέον, η Παναχαϊκή μετακομίζει και θα προπονείται Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο στο γήπεδο των Προσφυγικών, Τετάρτη και Πέμπτη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Κάτι που θα επιτρέψει στον Λεωνίδα Κυβελίδη να βγαίνει ομαλά η δουλειά κάθε εβδομάδα ενόψει των μαχών στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που έρχονται, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Ερμή Μελιγούς.

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading
Advertisement
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ13 hours ago

Ανεβαίνει το Ζαβλάνι, πλήγμα με τραυματισμό παίκτη

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ13 hours ago

Πανμοβριακός: Ακόμα δύο προσθήκες με παρόν και μέλλον

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ11 hours ago

Κεραυνός: Εξαιρετική εικόνα στο τελευταίο φιλικό του

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ15 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Ο διαχωρισμός των ομίλων στις τρεις κατηγορίες

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ9 hours ago

Αγώνας δρόμου της ερασιτεχνικής για τα διαρκείας και τις χορηγίες, έτσι ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ15 hours ago

Όλα έτοιμα για την κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ4 hours ago

Α΄Κατηγορία: Το πλήρες πρόγραμμα των δύο ομίλων

Γ ΕΘΝΙΚΗ12 hours ago

Θύελλα Πατρών: Πέντε σκόρερ στα τρία πρώτα ματς

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ11 hours ago

Το τουρνουά του Κεραυνού Αιγίου “μετακομίζει” φέτος στην Πάτρα και το Promitheas Park (27-28/9)

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Τούρκος οπαδός σε σύζυγο Αντετοκούνμπο: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια»

Facebook