Connect with us

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

ΠΓΕ: Ενδελεχής ενημέρωση από τον Κ.Σβόλη για τον Covid-19 (pics)

Published

on

Ο ιατρός καρδιολόγος και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικης Παναχαϊκής, Κωνσταντίνος Σβόλης, παρευρέθηκε και στην ενημέρωση του τμήματος πετοσφαίρισης του συλλόγου.

Ο κ.Σβόλης μίλησε ενδελεχώς στα παιδιά των Ακαδημιών για τα μέτρα προστασίας και τις συνθήκες γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού, σε μια διαδικασία άκρως απαραίτητη που έχει καθιερωθεί από τους “κοκκινόμαυρους” έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη αντίληψη και το μικρότερο δυνατό ρίσκο για έκθεση στον ιό.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ιατρό, ο οποίος έχει ειδική εμπειρία στο πως να κατευθύνει σωστά τους νέους αθλητές.

Η ενημέρωση και από το Panachaiki1891.gr

Ένα από τα βασικά κομμάτια της φιλοσοφίας της ΠΓΕ είναι η σωστή ενημέρωση τόσο σε ζητήματα αγωνιστικού περιεχομένου όσο και σε εξωαγωνιστικού.

Σε μια περίοδο που ο πλανήτης μας, η χώρα μας βρίσκονται σε δεινή θέση εξαιτίας του κορωνοϊού, είναι υποχρέωση μας στα παιδιά μας και στους γονείς τους η καλύτερη δυνατή ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας και τους τρόπους προστασίας από τον ιό.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως και κατά τη διαδικασία αγιασμού της Πυγμαχίας πριν λίγες ημέρες, έτσι και στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τον Covid-19 από τον ιατρό-καρδιολόγο και αντιπρόεδρο της Παναχαϊκής μας, Κο Κωνσταντίνο Σβόλη.

Ο κ.Σβόλης μίλησε ενδελεχώς στα παιδιά των Ακαδημιών μας για τα μέτρα προστασίας και τις συνθήκες γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού, σε μια διαδικασία άκρως απαραίτητη έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη αντίληψη και το μικρότερο δυνατό ρίσκο για έκθεση στον ιό.

Το “παρών” βεβαίως έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, η Γενική Αρχηγός του τμήματος Πετοσφαίρισης, Αξιώτη-Γαρουφαλή Μαρία, ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας, Σταύρος Γεράνιος, αλλά και οι προπονητές Λευτέρης Δρακόπουλος και Ηρώ Παπαδοπούλου.

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

Με την κοκκινόμαυρη φανέλα θα παίξει και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Βάσια Αρβανιτοπούλου

Published

on

Με τη φανέλα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά η Βάσια Αρβανιτοπούλου.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του τμήματος: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας και με την αθλήτρια Αρβανιτοπούλου Βάσια, για μια ακόμη σεζόν.

Ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά».

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

Άρης Αγγελόπουλος στη “Match”: «Να διασφαλίσουμε πάση θυσία το έργο μας»

Published

on

Ο πολύπειρος προπονητής της ΠΓΕ αναλύει τη φετινή χρονιά στο βόλεϊ γυναικών και εκφράζει την αισιοδοξία του για το μέλλον του τμήματος.

Είναι ένας από τους ανθρώπους που, όποτε αποφασίσει να μιλήσει, δεν μασάει τα λόγια του. Ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές στην Ελλάδα, με σπουδαία επιτεύγματα στην καριέρα του, υπό την καθοδήγηση του οποίου το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Παναχαϊκής αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 Εθνική.

Ο Άρης Αγγελόπουλος, από τα χέρια του οποίου έχουν περάσει αμέτρητοι αθλητές και αθλήτριες, άνοιξε τα χαρτιά του σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη «Match» για την ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν που πέρασε.

Αναφέρθηκε στις σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισαν οι «κοκκινόμαυρες» στην Α2 (9η θέση με 22 βαθμούς), μίλησε για την αγωνία ενόψει της απόφασης σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας, που στήριξε έμπρακτα τη φετινή προσπάθεια, γεμίζοντας το Κλειστό της Αγυιάς.

Η συνέντευξη:

– Θέλω να ξεκινήσω με το ζήτημα της παραμονής στην κατηγορία. Έχετε κάποια πληροφόρηση στον σύλλογο για το πότε θα εκδοθεί η απόφαση;

«Προς το παρόν, κανείς μας δεν γνωρίζει. Είναι κάτι που αναμένουμε να μάθουμε από την πλευρά της Ομοσπονδίας και σχετίζεται, συνολικά, και με το ποιες ομάδες θα δηλώσουν τελικά συμμετοχή. Στην παρούσα φάση, δεν μπορούμε να είμαστε ούτε αισιόδοξοι ούτε απαισιόδοξοι και απλώς ελπίζουμε σε μια θετική απόφαση».

– Τον σχεδιασμό σας τον έχετε ξεκινήσει;

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε μέχρι τα τέλη Ιουνίου να προπονούμαστε σωστά, ώστε να παραμείνουν οι αθλήτριές μας σε ένα καλό επίπεδο. Ωστόσο, χρειάζεται και να ξεκουραστούν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Παναχαϊκή έδωσε πάρα πολλά παιχνίδια, τόσο φέτος όσο και πέρυσι που πήρε το πρωτάθλημα. Ήταν μια αδιάκοπη προσπάθεια. Θέλω, πάντως, να ξεκαθαρίσω πως έχουμε σαφή προγραμματισμό για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις, ανεξαρτήτως κατηγορίας και με βάση αυτόν θα κινηθούμε».

– Το φετινό σας επίτευγμα ήταν διπλό. Το τμήμα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α2 και ταυτόχρονα όλος ο οργανισμός της Παναχαϊκής ενεργοποιήθηκε για τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Εσείς, προσωπικά, πώς ζήσατε αυτή τη χρονιά;

«Θεωρώ πως οι αθλήτριές μας αποκόμισαν πολλές και χρήσιμες εμπειρίες, και συνολικά η διαδικασία άφησε θετικό αποτύπωμα σε ολόκληρο τον οργανισμό της ΠΓΕ. Έγινε ένα βήμα μπροστά για το γυναικείο βόλεϊ του συλλόγου και πρέπει πάση θυσία, να το διαφυλάξουμε. Η δουλειά που έχει γίνει την τελευταία τριετία είναι σε υψηλό επίπεδο, πετύχαμε κάτι σπουδαίο και πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να προχωρήσουμε. Αυτή είναι η επιθυμία μου, των αθλητριών και φυσικά της διοίκησης: να διαμορφωθεί ένα πλέγμα αυτάρκειας, από τα μικρότερα τμήματα μέχρι το γυναικείο. Δεν πρέπει να περάσει αναξιοποίητο όλο αυτό που ζήσαμε. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η πρόοδος και η βελτίωση που δείξαμε ήταν εμφανής σε όλους».

«ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

– Έχετε εκφράσει, τόσο εσωτερικά στον σύλλογο όσο και δημόσια, την ικανοποίησή σας για την απόδοση των αθλητριών σας. Προσωπικά, τι θα κρατούσατε από τη σεζόν 2024-25;

«Κανείς δεν μας χαρίστηκε και ούτε εμείς χαριστήκαμε σε κανέναν! Δουλέψαμε σκληρά και ‘χτίσαμε’ οργανωμένα πάνω στο πλάνο που είχαμε θέσει και τα κορίτσια το ευχαριστήθηκαν. Είναι αλήθεια ότι το ξεκίνημά μας δεν ήταν ανάλογο των δυνατοτήτων μας. Ωστόσο, παιχνίδι με το παιχνίδι, οι παίκτριες απέκτησαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πάλεψαν σε κάθε ματς μέχρι το τέλος και, παρά την τελική απογοήτευση, εγώ θα πω πως ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».

– Πάντοτε με τη διοίκηση ήσασταν στην ίδια σελίδα. Είστε αισιόδοξος για το μέλλον του τμήματος; Το ρωτώ αυτό, καθώς έχουμε και τις εκλογές μπροστά μας…

«Σίγουρα είναι μια διαδικασία από την οποία περνάει κάθε σύλλογος. Η Παναχαϊκή είναι ένας τεράστιος οργανισμός, με αμέτρητα μέλη, και προφανώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, ειδικά αν αναλογιστούμε τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Για το δικό μας μέλλον, είμαι αισιόδοξος, γιατί αποδείξαμε πως μπορούμε να κρατήσουμε τη σημαία του βόλεϊ ψηλά, τιμώντας την Πάτρα και το κοκκινόμαυρο έμβλημα. Και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Η διοίκηση ήταν και είναι δίπλα μας σε όλα και θέλει και εκείνη το καλύτερο για το μέλλον της ΠΓΕ, σε όλα τα επίπεδα».

«ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

– Ο κόσμος αποτέλεσε και φέτος τη μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας. Θα θέλατε να του στείλετε το δικό σας μήνυμα;

«Θέλω να τους ευχαριστήσω ολόψυχα. Όποιος παρακολούθησε τα εντός έδρας παιχνίδια, δεν μπορεί να μην αντιλήφθηκε ότι η Παναχαϊκή είχε, μακράν της δεύτερης, τη μεγαλύτερη προσέλευση στην Α2. Μας στήριξαν πολύ, ήταν δίπλα μας έμπρακτα και έδειξαν την αγάπη τους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τους βγάζουμε το καπέλο και θέλουμε να βλέπουμε την Αγυιά συνεχώς γεμάτη!»

Κυριάκος Δημητρόπουλος

Continue Reading

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

Ήττα με μέτρια εμφάνιση από Δάφνη Αγ. Δημητρίου, στο φινάλε θα κριθεί η τελική τύχη στην Α2

Published

on

Καθόλου ευνοϊκά δεν εξελίχθηκε η προ τελευταία αγωνιστική της Α2 εθνικής Γυναικών βόλεϊ στον όμιλο της Παναχαϊκής για την ομάδα του Άρη Αγγελόπουλου, με αποτέλεσμα το φινάλε του ερχόμενου Σαββάτου να έχει πολύ σασπένς και αγωνία, λογικά και αναμονή…

Πρώτα απ’ όλα η ίδια η κοκκινόμαυρη ομάδα μακριά από τον καλό της εαυτό έχασε καθαρά με 3-0 σετ από τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου δίχως να διεκδικήσει κάτι καλό.

Υπήρξε όμως και δεύτερο κακό μαντάτο, από το Ρέθυμνο, που στην έδρα του καθάρισε με 3-0 σετ τον αδιάφορο Θρίαμβο ξεπερνώντας την πατρινή ομάδα στη βαθμολογία, κάτι που αναμένεται να μείνει και στο φινάλε, έχοντας να παίξει με τον ουραγό και δίχως βαθμό στο ενεργητικό του Κύδωνα.

Μια αγωνιστική απομένει και να δούμε το πρόγραμμα των αγώνων που έχουν οι τρεις βασικοί μονομάχοι που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Παναχαϊκή (20β.): Με Αγ. Παρασκευή (εντός).

ΑΙΓΑΛΕΩ (20β.): Με Δάφνη Αγ. Δημητρίου (εντός).

ΡΕΘΥΜΝΟ (21β.): Με Κύδων (εκτός).

Μίλτος Σπυρόπουλος

 

Continue Reading
Advertisement
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202556 minutes ago

Β. Λιόλιος: “Δάκρυα χαράς, παρακαταθήκη για ένα μέλλον που θα είναι λαμπρό στο άθλημα”

ΑΘΛΗΜΑΤΑ1 hour ago

Πάλη: Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης με σπουδαίες εμφανίσεις στα 79 κιλά

ΧΑΝΤΜΠΟΛ1 hour ago

Στον Ολυμπιακό ο πρώτος τίτλος, κατέκτησε το Σούπερ Καπ στο χάντ-μπολ με “κέρβερο” γκολκίπερ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 hours ago

Φιλική ήττα των Παλαίμαχων Πάτρας στα Λεχαινά, δυο ακόμη ημίχρονα με… μπυροκατάσταση και μεζέδες!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ2 hours ago

Δεύτερο ραντεβού Απόλλωνα στο κύπελλο Ελλάδας με Ν. Κηφισιά, ημέρα και ώρα έναρξης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 hours ago

Ευχαριστήριο του Παναιγιάλειου για άμεσες παρεμβάσεις στο γήπεδο προς τον αντιδήμαρχο Χριστόπουλο

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

«Λουκέτο» στην Αγυιά, σε δυο γήπεδα θα προπονείται η Παναχαϊκή σε εβδομαδιαία βάση

ΔΙΕΘΝΗ3 hours ago

Η τεράστια πρόταση για Παυλίδη και η αντίδραση του Έλληνα επιθετικού

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ4 hours ago

Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων για την Παναχαϊκή

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ5 hours ago

Απόλλων: Έβγαλε ποιότητα, θέλει πολλή δουλειά

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202556 minutes ago

Β. Λιόλιος: “Δάκρυα χαράς, παρακαταθήκη για ένα μέλλον που θα είναι λαμπρό στο άθλημα”

ΑΘΛΗΜΑΤΑ1 hour ago

Πάλη: Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης με σπουδαίες εμφανίσεις στα 79 κιλά

ΧΑΝΤΜΠΟΛ1 hour ago

Στον Ολυμπιακό ο πρώτος τίτλος, κατέκτησε το Σούπερ Καπ στο χάντ-μπολ με “κέρβερο” γκολκίπερ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 hours ago

Φιλική ήττα των Παλαίμαχων Πάτρας στα Λεχαινά, δυο ακόμη ημίχρονα με… μπυροκατάσταση και μεζέδες!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ2 hours ago

Δεύτερο ραντεβού Απόλλωνα στο κύπελλο Ελλάδας με Ν. Κηφισιά, ημέρα και ώρα έναρξης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 hours ago

Ευχαριστήριο του Παναιγιάλειου για άμεσες παρεμβάσεις στο γήπεδο προς τον αντιδήμαρχο Χριστόπουλο

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

«Λουκέτο» στην Αγυιά, σε δυο γήπεδα θα προπονείται η Παναχαϊκή σε εβδομαδιαία βάση

ΔΙΕΘΝΗ3 hours ago

Η τεράστια πρόταση για Παυλίδη και η αντίδραση του Έλληνα επιθετικού

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ4 hours ago

Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων για την Παναχαϊκή

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ5 hours ago

Απόλλων: Έβγαλε ποιότητα, θέλει πολλή δουλειά

Facebook