ΒΟΛΕΙ
ΠΓΕ: Καινοτόμες ιδέες, πρωτοποριακές δράσεις για την εξέλιξη των Ακαδημιών

Μια νέα και πολυεπίπεδη προσπάθεια πραγματοποιεί φέτος η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων στο τμήμα του βόλεϊ.
Από φέτος η ΠΓΕ διαθέτει 2 ολοκαίνουρια γήπεδα Beach volley Ολυμπιακών προδιαγραφών και από 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν επίσης οι προπονήσεις στην Ακαδημία Beach volley.
Στο ξεκίνημα των “κοκκινόμαυρων” ακαδημιών έρχεται και η προσφορά της Διοίκησης, με το ποσό των 30 ευρώ μηνιαίως η νεολαία της Πάτρας στο ίδιο χώρο μαθαίνει Βόλεϊ και Beach volley 6 φορές την εβδομάδα.
Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης από το Panachaiki1891.gr:
Με μεγάλη συμμετοχή και πολλές νέες εγγραφές συνεχίστηκε η δεύτερη εβδομάδα των κοκκινόμαυρων ακαδημιών πετοσφαίρισης.
Τα γκρουπ και οι ώρες προπονήσεων είναι οι εξής:
Σάββατο Κυριακή 13.00-14.00 baby volley, 14.00-15.00 mini volley, 15.00 – 16.00 προπαγκορασίδες, 16.00-17.00 αγόρια – κορίτσια αρχαρίων, 17.00-18.00 ΜΑ παγκορασίδες.
Επίσης κάθε Τρίτη και Πέμπτη 14.30-16.00 υπάρχει προπόνηση για όλα τα γκρουπ. Από φέτος η Παναχαϊκή διαθέτει 2 ολοκαίνουρια γήπεδα Beach volley Ολυμπιακών προδιαγραφών και από 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν επίσης οι προπονήσεις στην Ακαδημία Beach volley. Το βόλεϊ σάλας καθώς και το Beach Volley είναι Ολυμπιακά αθλήματα, που στεγάζονται αρμονικά και οι εμπειρίες των υπευθύνων σάλας κ. Σταύρου Γεράνιου και Beach volley κ. Μαριότα Αγγελοπούλου εγγυώνται τη σωστή διαπαιδαγώγιση και άθληση των παιδιών.
Στο ξεκίνημα των “κοκκινόμαυρων” ακαδημιών έρχεται με μια ασυναγώνιστη προσφορά της Διοίκησης, με το ποσό των 30 ευρώ μηνιαίως η νεολαία της Πάτρας στο ίδιο χώρο μαθαίνει Βόλεϊ και Beach volley 6 φορές την εβδομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία των ακαδημιών κ. Αθηνά Βιαζόφσκι τηλ. 6971641918. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου έγινε ενημέρωση στο τμήμα Παγκορασίδων-Παμπαίδων από το ιατρό – καρδιολόγο κ. Κωνσταντίνο Σβόλη σχετικά με τον κορωνοϊό, ενώ ακολούθησε διάλογος και απαντήθηκαν με σαφήνεια όλες οι απορίες των αθλητριών – ών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΓΕ κ. Παναγιώτης Σεμιτέκολος, η γενική αρχηγός του τμήματος βόλεϊ κ. Μαρία Αξιώτη-Γαρουφαλή, ο τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Σταύρος Γεράνιος και οι προπονητές Λευτέρης Δρακόπουλος, Ηρώ Παπαδοπούλου.
Στο επόμενο διάστημα η διοίκηση σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των ακαδημιών ετοιμάζουν σειρά εκδηλώσεων στα πλαίσια του προγράμματος “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ” θα ανακοινωθούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο γιατί ο αθλητισμός για εμάς είναι πρώτα σωστός άνθρωπος με αρχές, ιδανικά, αξίες και έπειτα αθλητής.

ΒΟΛΕΙ
Η Ολυμπιάδα πήρε τη 3η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε – Δαρείος: “Σε καλό δρόμο”

Η Ολυμπιάδα πέτυχε σημαντική νίκη στον μικρό τελικό του τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στο γήπεδό της, επικρατώντας με 3-0 σετ του Α.Ο. Αιγιαλέων.
Οι «πορτοκαλί», μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον ισχυρό Ήφαιστο Φλώρινας, έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ απέναντι στην ομάδα του Αιγίου, κάτι που άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας μας, Άκη Δαρείο.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε, όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα της Φλώρινας, η οποία αγωνίζεται στην Pre League και νίκησε με άνεση 3-0 τον Παμβοχαϊκό που έμεινε δεύτερος, ενώ Α.Ο. Αιγιαλέων κατέλαβε την τέταρτη θέση.
Ο Άκης Δαρείος, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη γενικότερη παρουσία της ομάδας μας στο τουρνουά. Είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την καλή μας εικόνα ενόψει της συνέχειας».
Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22.
Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Κάββουρας, Αδαμόπουλος, Βεζύρης, Μπρουκς, Φερτάκης, Παναγιωτάρας, λίμπερο ο Πετρίδης.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Διαβάστε στη «Match»: Το μενού της Γ’ Εθνικής, οι νίκες που ψάχνει ο Προμηθέας και οι εκπλήξεις στο Ερασιτεχνικό

Ήττα με 2-0 για την Παναχαϊκή από τον ΠΑΣ Πύργου με Γεράνιο στον πάγκο και Κυβελίδη-Κωνσταντινίδη στην εξέδρα
*Για ακόμη τρία ματς χωρίς τον προπονητή τους οι κοκκινόμαυροι, με την προσοχή τους να στρέφεται στη Ζάκυνθο
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ Π.: ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
ΠΕΛΟΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΜΑΤΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΙΚΕΣ – «ΒΑΛΣΑΜΟ»
Ο Προμηθέας Vίκος Cola αφήνει πίσω την ήττα της πρεμιέρας από τον Ηρακλή στη GBL και ετοιμάζεται για τα δύο κρίσιμα ραντεβού στο «Τόφαλος» κόντρα σε Χάιντελμπεργκ (Τρίτη 7/10, 19:00) και Μαρούσι.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Εκπλήξεις και φαβορί
Η Αχαϊκή δεν λύγισε τον Πήγασο, τα Τσουκαλέικα «σόκαραν» τον Πανμοβριακό και οι δυνατοί «μίλησαν» στον 2ο όμιλο *Β’ Κατηγορία: Πρεμιέρα με καλούς οιωνούς αλλά και αναβολές (σελ. 6-11)
SUPERLEAGUE
Γκρέμισε τον Ολυμπιακό από την κορυφή!
Ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων φέρνοντας «Τούμπα» το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (2-1) *Τεράστια ανατροπή της ΑΕΚ με 10 παίκτες (3-2 την Κηφισιά)
NATIONAL LEAGUE 1
Μελανόλευκη ήττα και πρεμιέρα-όνειρο
Ο Απόλλων «πλήρωσε» την αστοχία και γνώρισε ήττα με 78-70 από τον Κρόνο, ο Γλαύκος/Έσπερος έδειξε τα δόντια του κόντρα στον Ηλυσιακό του Φώτση (80-76) *Νίκες για Παναχαϊκή και Αχαγιά ’82 στη NL2
Α1 ΠΟΛΟ
ΣΟΟΥ ΛΥΚΟΘΑΝΑΣΗ, «ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ» ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
Ονειρεμένη πρεμιέρα για τα κορίτσια του ΝΟΠ (12-11), άντεξαν τρία 8λεπτα οι άνδρες με τον Εθνικό (22-15), η ΝΕΠ «σπατάλησε» ένα ημίχρονο με ΝΟ Χανίων (10-8)
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στο φουλ οι μηχανές
Τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν και η «Match» προσφέρει και φέτος αγωνιστική πανδαισία. Φωτορεπορτάζ από το ματς του Προμηθέα στο Ιβανόφειο, του Γλαύκου/ Έσπερου και της Θύελλας Πατρών.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Τρίτη θέση για την Ολυμπιάδα στο τουρνουά που διοργάνωσε – Πρώτος ο Ήφαιστος, δεύτερος ο Παμβοχαϊκός και τρίτος ο Α.Ο. ΑΙιγαλέων

Η Ολυμπιάδα πέτυχε σημαντική νίκη στον μικρό τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στο γήπεδό της, επικρατώντας με 3-0 σετ του Α.Ο. Αιγιαλέων.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε, όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα της Φλώρινας, η οποία αγωνίζεται στην Pre League και νίκησε με άνεση 3-0 τον Παμβοχαϊκ, ενώ Α.Ο. Αιγιαλέων κατέλαβε την τέταρτη θέση.
Ο Άκης Δαρείος, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη γενικότερη παρουσία της ομάδας μας στο τουρνουά. Είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την καλή μας εικόνα ενόψει της συνέχειας».
Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22.
Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Κάββουρας, Αδαμόπουλος, Βεζύρης, Μπρουκς, Φερτάκης, Παναγιωτάρας, λίμπερο ο Πετρίδης.
* Η Ολυμπιάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, θα δώσει φιλικό με τον Παμβοχαϊκό την Πέμπτη, ενώ το Σάββατο θα ταξιδέψει στο Αίγιο για να δώσει το τελευταίο της φιλικό με τον Α.Ο. Αιγιαλέων.