ΜΠΑΣΚΕΤ
Πριμ Ευρωλίγκας: 250 χιλ. για Ολυμπιακό, μηδέν για Παναθηναϊκό

Η ισραηλινή ιστοσελίδα Sport5.co.il αποκαλύπτει τα έσοδα που έχουν λαμβάνειν οι ομάδες της Ευρωλίγκας βάσει της τελικής τους κατάταξης.
Ο Ολυμπιακός τερματίζοντας στη δωδέκατη θέση εξασφάλισε 250.000 ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει λαμβάνειν κάποιο πριμ κατάταξης, καθώς δεν προβλέπεται τέτοιο για τις θέσεις 15-18 (και οι «πράσινοι» είναι 16οι).
Τα περισσότερα έσοδα για την τρέχουσα σεζόν θα έχει η Μπαρτσελόνα, πρώτη της κανονικής περιόδου, με 1,5 εκατ. ευρώ.
Αναλυτικά τα πριμ βάσει κατάταξης για τη regular season:
1. Μπαρτσελόνα: 1,5 εκατ. ευρώ
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 850.000
3. Αναντολού Εφές: 750.000 ευρώ
4. Αρμάνι Μιλάνο: 650.000 ευρώ
5. Μπάγερν Μονάχου: 600.000 ευρώ
6. Ρεάλ Μαδρίτης: 550.000 ευρώ
7. Φενέρμπαχτσε: 500.000 ευρώ
8. Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης: 450.000 ευρώ
9. Βαλένθια: 400.000 ευρώ
10. Μπασκόνια: 350.000 ευρώ
11. Ζαλγκίρις: 300.000 ευρώ
12. Ολυμπιακός: 250.000 ευρώ
13. Μακάμπι Τελ Αβίβ: 200.000 ευρώ
14. Βιλερμπάν: 150.000 ευρώ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Η συνεργασία του Προμηθέα με την MED FRIGO ως μεγάλος χορηγός κλείνει μια… δεκαετία

H KAE Προμηθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με τη MED FRIGO και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2025-26.
Πρόκειται για μια συνεργασία ορόσημο για τον σύλλογο, αφού η MED FRIGO κλείνει 10 χρόνια στο πλάι μας, όντας ένας από τους μακροβιότερους χορηγικούς μας ”συμπαίκτες”.
Ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Χρήστος Μήλας, δήλωσε για την συνεργασία:
“Για την σχέση που έχει ο σύλλογός μας με την MED FRIGO δεν χρειάζεται να πω πολλά νομίζω. Ξεκινήσαμε την κοινή μας διαδρομή το 2015, ήμασταν τότε ακόμα στην Α2 και ελάχιστοι περίμεναν όλα αυτά που θα ακολουθούσαν.
Γυρνώντας στο σήμερα, έχει περάσει μια ολόκληρη δεκαετία που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και τα ίδια όνειρα, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμός και θα έλεγα πως πλέον Προμηθέας και MED FRIGO είναι δύο συγκοινωνούντα δοχεία.
Τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, για αυτή την υπέροχη δεκαετία, είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε μαζί να γράφουμε ιστορία για πολλά ακόμα χρόνια. Για τον Προμηθέα, η συνέχιση αυτής της συνεργασίας για δέκατη συνεχή σεζόν είναι μεγάλη χαρά. Η MED FRIGO αποτελεί έναν σημαντικό «συμπαίκτη» στις επιτυχίες της ομάδας μας, η σχέση η οποία αναμένεται να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια”.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Το φωτορεπορτάζ από το φιλικό παιχνίδι του Προμηθέα με τον Βίκο στο «Δ. Τόφαλος»

Αρκετές ωραίες εικόνες είχε το σημερινό φιλικό του Προμηθέα Βίκος Cola με τον Βίκο Ιωαννίνων στο Παλέ των Μποζαϊτίκων που κρίθηκε στην παράταση για τους φιλοξενούμενους με 73-69 στην παράταση.
Μερικές από αυτές είναι οι φωτό που ακολουθούν από το εν λόγω παιχνίδι.
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Προσγείωση» για τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου και ήττα-αποκλεισμός στο κύπελλο Ελλάδας

Μπορεί ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου να είναι πολύ ενισχυμένος και ένα από τα φαβορί τίτλου –μαζί με τον Απόλλωνα- στην NL1, όμως στο κύπελλο προσγειώθηκε… ανώμαλα χάνοντας εντός από τον Χολαργό με 70-67, παρότι στο ημίχρονο προηγήθηκε με +14 (37-23).
Τα 10λεπτα: 19-12, 37-23 (ημ.), 48-47, 67-70
Κρόνος (Καραμπάς): Ντελόνι 16 (1), Τουτζιαράκης 7, Παπαδιονυσίου 4, Πιουσκουλόγλου, Λυσάνδρου, Μοτσενίγος 7 (1), Μάστορος 10 (2), Καραλευθέρης 3 (1), Τσαβός 3 (1), Ψημίτης 17 (4), Τσάμης
Χολαργός (Θωμόπουλος): Ζαβίτσανος 17 (1), Κατσώρης 2, Ιωακειμίδης 10, Χατζηνικόλας 5 (1), Οικονόμου 9 (1), Λούκας 2, Παπαγεωργόπουλος 8 (2), Αλεξιάδης 2, Βασιλαντωνάκης 8 (1), Πατεράκης, Δόξας 7.
Μίλτος Σπυρόπουλος