SUPER LEAGUE 2
Πριμ της διοίκησης των Τρικάλων έστω για τον ένα βαθμό κόντρα στην Παναχαϊκή

Στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ομάδα των Τρικάλων, η διοίκηση γνωστοποίησε στους ποδοσφαιριστές πως θα υπάρξει πριμ ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας με την Παναχαϊκή, φανερώνοντας με αυτό τον τρόπο την κρισιμότητα του αγώνα.
Έτσι, οι παίκτες των Τρικάλων αναμένεται να μπουν με το “μαχαίρι στα δόντια” στην Αγυιά το Σάββατο, ώστε να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στα υπόλοιπα της συγκεκριμένης βραδιάς, το “παρών” έδωσαν ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ηλίας Αϊβαζόγλου, αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη.
Το φλουρί κέρδισαν οι Δημήτρης Ταϊρης, Βαγγέλης Γκότοβος και το νέο μεταγραφικό απόκτημα (αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα), ο Δημήτρης Υψηλός.

SUPER LEAGUE 2
Μία ανάσα από τη συμφωνία με τον πρώην κοκκινόμαυρο Κέβιν Γιοκέ είναι τα Χανιά

Μία ανάσα από την συμφωνία με τον Κέβιν Γιοκέ βρίσκονται τα Χανιά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Σελίμ Μπενασούρ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του πρώην ακραίου χαφ του Λεβαδειακού που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν για ένα εξάμηνο δανεικός στην Παναχαϊκή και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις.
Τα Χανιά βρίσκονται σε επαφές με τον 29χρονο Γάλλο προκειμένου να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει σύντομα οριστική συμφωνία.
SUPER LEAGUE 2
Πρεμιέρα χωρίς ντέρμπι στη Super League 2, αλλά και δίχως… Παναχαϊκή στην αφετηρία!

Με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη σήμερα η κλήρωση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League 2, για τη σεζόν 2025/2026, με απούσα την Παναχαϊκή και δίχως καμία ομάδα από την Δυτική Ελλάδα .
Η κληρωτίδα δεν ανέδειξε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα, με τα φαβορί για την άνοδο να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Β’, η Καλαμάτα τη Μαρκό, ενώ ο Πανιώνιος θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Β’.
Με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη σήμερα η κλήρωση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League 2, για τη σεζόν 2025/2026.
Η κληρωτίδα δεν ανέδειξε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα, με τα φαβορί για την άνοδο να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Β’, η Καλαμάτα τη Μαρκό, ενώ ο Πανιώνιος θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Β’.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και στους δυο ομίλους:
Α’ όμιλος
(14/9/25)
Καμπανιακός-Καβάλα
Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β’
Ηρακλής-Αστέρας Β’
Αναγέννηση Καρδίτσας-Μακεδονικός
Νέστος Χρυσούπολης-ΠΑΣ Γιάννινα.
Β’ Όμιλος
Καλαμάτα – ΓΣ Μαρκό
Χανιά – Ελλάς Σύρου
Ηλιούπολη – Παναργειακός
Ολυμπιακός Β΄ – Πανιώνιος
Αιγάλεω – Athens Kallithea.
SUPER LEAGUE 2
Την Δευτέρα (1/9) η κλήρωση της Super League 2 χωρίς Αχαϊκή αγωνιστική παρουσία

Την ερχόμενη Δευτέρα (1/9), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. Πλέον και μετά την περσινή αποβολή της Παναχαϊκής δεν υπάρχει η παραμικρή αχαϊκή αγωνιστική παρουσία στη διοργάνωση.
Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2025. και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2 2025-2026, στο Holiday Inn Athens Airport Hotel. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι καλύτεροι της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 όπως αυτοί ψηφίστηκαν από τις συμμετέχουσες στο περυσινό πρωτάθλημα ομάδες».
Μίλτος Σπυρόπουλος