ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Προμηθέας: Ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Καραγιαννίδη

Μια μεταγραφή του Προμηθέα για την οποία το «Matchnews.gr» είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό, του νεαρού Αντώνη Καραγιαννίδη, επισημοποιήθηκε και από την πατρινή ΚΑΕ με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Αντώνη Καραγιαννίδη στην ομάδα μας.
Ο νεαρός αθλητής, έρχεται στην Πάτρα για να ενισχύσει τις προσπάθειες του Προμηθέα για τη σεζόν 2023-24, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο project, με το βλέμμα στο μέλλον.
Ο Αντώνης Καραγιαννίδης γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 2002. Έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται κυρίως ως Power Forward. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πήρε και χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League (2020-21).
Την περασμένη σεζόν έπαιξε στο πρωτάθλημα της Elite League με τον Αίαντα Ευόσμου, με τον οποίο πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις. Μέτρησε 9,7 πόντους, 7 ριμπάουντ και 14,4 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, εντυπωσιάζοντας με τα ποσοστά του, καθώς σούταρε με 54% στα δίποντα και 43% στα τρίποντα. Μάλιστα, ο Έλληνας αθλητής ήταν Νο 7 στο draft της G League, καθώς επιλέχθηκε από τους Texas Legends.
Ευχόμαστε στον Αντώνη Καραγιαννίδη να πετύχει όλους τους στόχους του σε ατομικό επίπεδο και παράλληλα να συνδράμει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επέκταση συνεργασίας με την Φροντίδα Υγείας, ισχυρός «συμπαίκτης», ανακοίνωσε ο Προμηθέας

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Προμηθέας: Και επίσημα ο δανεισμός Τσάμη και Κουρουπάκη σε Μύκονο και Κολοσσό Ρόδου

Η «Match» το είχε γράψει εδώ και καιρό και η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola πριν από λίγο το επιβεβαίωσε και επίσημα.
Ιδού η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola ενημερώνει πως προχώρησε στον δανεισμό δύο παικτών της, εν όψει της σεζόν 2025-26.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσάμη, που θα αγωνιστεί φέτος στη νεοφώτιστη Μύκονο και για τον Περικλή Κουρουπάκη, ο οποίος θα συνεχίσει στον Κολοσσό Ρόδου.
Ευχόμαστε σε αμφότερους να έχουν υγεία, μια καλή μπασκετική σεζόν και να συνεχίσουν να εξελίσσονται».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας θα παραχωρήσει δανεικό τον Κουρουπάκη στον Κολοσσό Ρόδου για να πάρει χρόνο

Ένας ακόμη ταλαντούχος παίκτης του Προμηθέα (μετά τον Τσάμη που δόθηκε στη Μύκονο για να «ψηθεί») που αν και άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας εν τούτοις δεν θα μείνει στις τάξεις του για τη νέα σεζόν, είναι ο Περικλής Κουρουπάκης.
Οι πληροφορίες θέλουν την πατρινή ΚΑΕ να τον δίνει δανεικό στον Κολοσσό Ρόδου, έτσι ώστε να πάρει ευκαιρίες και χρόνο για να δείξει τις ικανότητες του.
Άλλωστε, το ότι θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην ομάδα της Ρόδου που επίσης θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της GBL, δείχνει την πίστη των ανθρώπων του πατρινού συλλόγου στο ταλέντο του και την πεποίθηση ότι δεν θα αργήσει η ώρα για να γυρίσει μόνιμα στους «πορτοκαλί».
Μίλτος Σπυρόπουλος