Connect with us

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Προμηθέας: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη «πρώτη» στο Promitheas Park (pics)

Published

on

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο, η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Παρόντες ήταν όλοι οι διαθέσιμοι παίχτες, παλιοί και νέοι (απουσίαζαν οι διεθνείς Kurucs και Echenique), το τεχνικό επιτελείο καθώς και αντιπροσωπεία της διοίκησης.

Οι παίκτες προπονήθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί στο Promitheas Park και έδωσαν το σύνθημα για το ξεκίνημα μιας νέας συναρπαστικής σεζόν, γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες για τους «Προμηθείς».

Στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης των «πορτοκαλί», ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Μήλας καλωσόρισε τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Προμηθέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να γίνετε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και να δίνετε το 100% για τον Προμηθέα και την πόλη της Πάτρας. Να είστε ενωμένοι, όχι μόνο στις νίκες, αλλά και σε πιθανές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν μέσα στη χρονιά. Να είστε ομάδα, τόσο στις χαρές, όσο και στις λύπες. Εύχομαι να έχετε μια καλή σεζόν και πάνω από όλα να είστε υγιείς».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας μας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στην πρώτη του ομιλία ενώπιον του νέου του ρόστερ και τόνισε τα εξής μεταξύ άλλων: «Καλώς ορίσατε, εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, με υγεία. Θέλω από εσάς να γίνετε ομάδα εντός και εκτός γηπέδου, κάτι που είναι εύκολο να το λες, αλλά δύσκολο να γίνει πράξη. Να τα δίνετε όλα στις προπονήσεις καθημερινά και να σέβεστε συμπαίκτες, αντιπάλους και όλο το επιτελείο, που βρίσκεται εδώ για να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά σας. Θέλω να φέρεστε σαν επαγγελματίες και να τα δίνετε όλα εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ και να παλεύετε για την ομάδα».

Τέλος, στις δικές του δηλώσεις, ο νέος παίκτης του Προμηθέα Πάτρας, Λίνος Χρυσικόπουλος, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Προμηθέα. Είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, με φιλοδοξίες εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ διαθέτει και υπέροχες εγκαταστάσεις και ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ.

Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που πατήσαμε παρκέ, καθώς το στάδιο προετοιμασίας είναι πάντοτε πολύ σημαντικό. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά τώρα, ώστε αυτά που εφαρμόζουμε στις προπονήσεις, να αποτυπωθούν στα επίσημα ματς. Ανυπομονώ για την έναρξη της νέας σεζόν και ελπίζω πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια που γίνεται».

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Οι Παίδες του Προμηθέα με… περίπατο στο φάιναλ-8 της διοργάνωσης

Published

on

Εμφανώς καλύτερος ο Προμηθέας επιβλήθηκε πριν από λίγο του Άρη Σκάλας με το ευρύ 86-46 και με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς προκρίθηκε αήττητος στην τελική φάση του αντίστοιχου πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Η πρωτιά της ομάδας του Γιάννη Ντάγιου στον όμιλο του Promitheas Park ήλθε πολύ εύκολα και πλέον η βαρύτητα στρέφεται στην τελική φάση.

Τα 10λεπτα: 12-22, 18-44 (ημ.), 34-64, 46-86.

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Τσεμπελής): Πούλος 20, Κωστάκος 3 (1), Λιναρδάκος, Σεργιάδης, Μπελής, Χιώτης, Λέκκας 3, Καλαϊτζής 7 (1), Μηνακάκης 11, Κληρονόμος 2.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ντάγιος): Γαλάνης 6, Κουτρουμπάς 4, Ευστρατιάδης, Γκούμας 6 (1), Μανωλιτσάκης 17 (1), Θεοχάρης 5 (1), Κατσιγιάννης 13, Καββαδάς, Φαληδέας 11 (1), Δελέγκος 16 (4), Τζάρας 8, Δίπλαρος.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ο Προμηθέας ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη, δύο οι εκκρεμότητες

Published

on

Με τον «αέρα» από το άνετο 1-0 (79-60 το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα) αλλά και την συντριπτική υπέρ του παράδοση στα φετινά ματς με τον Άρη, ο Προμηθέας θα ταξιδέψει σήμερα το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη ενόψει του αυριανού νέου ραντεβού με τους «κίτρινους» του Βορρά.

Στόχος ξεκάθαρα το 2-0 και η πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι-οφ, παρότι αν χρειαστεί το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι αυτό θα γίνει πάλι στο «Δ. Τόφαλος» που του δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Η ομάδα θα κάνει σήμερα (νωρίτερα) την τελευταία προπόνηση στην Πάτρα πριν πάρει το δρόμο για τη συμπρωτεύουσα, με δύο εκκρεμότητες μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η πρώτη έχει να κάνει με τον άρρωστο Κόνιαρη (απουσίασε από το πρώτο ματς λόγω ίωσης και υψηλού πυρετού), ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε χθες κι έτσι από το πώς θα είναι σήμερα, θα κριθεί και το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Η δεύτερη αφορά τον ξένο παίκτη που θα κόψει αναγκαστικά ο Παπαθεοδώρου από την 12άδα. Την Παρασκευή έμεινε έξω ο Κόφεϊ και μένει να φανεί ποια θα είναι η ετυμηγορία του για το αυριανό παιχνίδι στο «Αλεξένδρειο» (διαιτητές Παπαπέτρου, Θεονάς, Μηλαπίδης).

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Προμηθέας: Οι Νεανίδες πήραν την κούπα κατάκτησης του τοπικού πρωταθλήματος

Published

on

Από τα ξεχωριστά «χάπενινγκ» του αγώνα Προμηθέα-Άρης την Παρασκευή στο Παλέ των Μποζαϊτίκων ήταν η απονομή κατάκτησης του τοπικού τίτλου στην ομάδα Νεανίδων του Προμηθέα.

Έγινε στο ημίχρονο με τον πρόεδρο της Ένωσης Παν. Λυκούδη να δίνει το κύπελλο στην αρχηγό του Προμηθέα κι ενώ είχε προηγηθεί η απονομή των μεταλλίων στις αθλήτριες και το όλο τημ από τους Σ. Κλήρη (ταμία ΕΣΚΑ-Η) και Δ. Τρασάνη (μέλος του δ.σ.).

Τα κορίτσια του Προμηθέα απόλαυσαν τις στιγμές, το πανηγύρισαν δεόντως και πήραν και το χειροκρότημα του κόσμου που ήταν στις εξέδρες.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ7 hours ago

Β΄κατηγορία, πλέι-άουτ: Πέφτουν…κορμιά για την σωτηρία

Α1 ΕΣΚΑΗ9 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-άουτ): Μεγάλα παιχνίδια επιβίωσης σε «Δ. Τόφαλος» και Κάτω Αχαΐα

Α1 ΕΣΚΑΗ9 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-οφ): Για πρόκριση στον τελικό ή… ισοφάριση οι σημερινοί αγώνες

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Η «μητέρα των μαχών» Πυρσός-Σκαγιοπούλειο για την άνοδο

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ11 hours ago

Ο Προμηθέας ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη, δύο οι εκκρεμότητες

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ9 hours ago

Η Παναχαϊκή Κ19 για το πρωτάθλημα απέναντι στον Ιωνικό

NATIONAL LEAGUE 124 hours ago

Η Νήαρ Ηστ στην Elite League, νίκησε 57-45 τα Τρίκαλα στους τελικούς της National League 1

SUPER LEAGUE 17 hours ago

Το “Κ.Βικελίδης” βγάζει πρωταθλητή, η “Λεωφόρος” βγάζει Ευρώπη

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ1 hour ago

Πρωταθλήτρια Super League 2 η Κ19 της Παναχαϊκής!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23 hours ago

«15 χρόνια αγώνας με κορυφαίες στιγμές! Αγάπη και στήριξη στην ομάδα ΜΑΣ!»: Αποσύρθηκε από την Εθνική ο Τζαβέλλας

Facebook