ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Προμηθέας: Το καλύτερο δώρο γιορτής από τους παίκτες στον Μάκη Γιατρά
Όσο για τη σημερινή (20/10) ημέρα, της ονομαστικής εορτής του, τα τηλέφωνα και μηνύματα για ευχές είναι από νωρίς αμέτρητα.

Το καλύτερο δώρο μια ημέρα πριν την ονομαστική γιορτή του πήρε ο Μάκης Γιατράς από τους παίκτες του με την επιβλητική στο τέλος νίκη επί της Ισπανικής Γκραν Κανάρια στη 2η αγωνιστική του Γιούροκαπ το βράδυ της Τετάρτης.
Ο Πατρινός τεχνικός είδε στο φινάλε ο Προμηθέας να βγάζει τον καλό του εαυτό φθάνοντας σε μια ανατροπή που ήθελε πάθος και ψυχή για να έλθει κόντρα σε μια πολύ «γεμάτη» ομάδα.
Ο ίδιος είχε κάθε λόγο να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες του και το έκανε στις δηλώσεις του. «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν μια νίκη ψυχής και καρδιάς. Βάλαμε τα σώματα μας στη μπάλα, παλέψαμε για κάθε κατοχή και τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας έδωσε τεράστια ώθηση. Είμαι σίγουρος πως αν δεν υπήρχε αυτός ο κόσμος δεν θα κερδίζαμε.
Στο επόμενο παιχνίδι θέλουμε να έχουμε μαζί μας ακόμα περισσότερους», δήλωσε με νόημα.
Όσο για τη σημερινή (20/10) ημέρα, της ονομαστικής εορτής του, τα τηλέφωνα και μηνύματα για ευχές είναι από νωρίς αμέτρητα, δείγμα της μεγάλης αγάπης που τρέφει ο κόσμος προς το πρόσωπό του.
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Λιμνιάτης

Το 6ο τουρνουά “Νίκος Φάσουρας” διεξάγεται στο “Ανδρέας Παπανδρέου”.
Πέραν του Περιστερίου, που διοργανώνει το τουρνουά, λαμβάνει μέρος και ο Προμηθέας, ο οποίος χθες (19/9) ηττήθηκε από την Μύκονο.
Αύριο (21/9) θα αναμετρηθεί με το Περιστέρι, ομάδα όπου πέρσι βρισκόταν ο Γιώργος Λιμνιάτης, νυν τεχνικός της πατρινής ομάδας.
Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/9)
16:30 Άρης Betsson – Α.Ο. Μυκόνου Betsson
19:15 Περιστέρι – Προμηθέας
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Γ. Λιμνιάτης: “Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, τα φιλικά είναι για να βελτιωθούμε, βγάλαμε δυο πρόσωπα”

Εμφανώς προβληματισμένος ήταν ο Γιώργος Λιμνιάτης μετά την μέτρια σε γενικές γραμμές εικόνα του Προμηθέα στο φιλικό με τη Μύκονο και ιδού τι δήλωσε:
«Είχαμε σημαντικές απουσίες αλλά και δυο διαφορετικά πρόσωπα. Είμαστε πολύ soft στο πρώτο μέρος σε πολλούς τομείς και δεχθήκαμε 50 πόντους, στην επανάληψη γίναμε πιο δυνατοί, βγάλαμε καλύτερη εικόνα.
Τα φιλικά είναι για να βελτιωθούμε γιατί αν δεν ξέρεις ποιος είσαι, σημαίνει ότι δεν βαδίζεις σε σωστό δρόμο. Πριν μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη είχαμε παντελώς διαφορετική εικόνα από τη σημερινή, με μια πολύ ποιοτική ομάδα».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Με… δυο πρόσωπα και ελλείψεις ο Προμηθέας ηττήθηκε από την Μύκονο στο τουρνουά «Ν. Φάσουρας»

Με μια πολύ καλή εικόνα κύρια στο πρώτο μισό η Μύκονος που ήταν πολύ καλύτερη του Προμηθέα πετυχαίνοντας 50 πόντους, επικράτησε εύκολα με 87-77 πριν λίγο στην πρεμιέρα του “Ν. Φάσουρας” που διοργανώνει το Περιστέρι.
Στο διάστημα αυτό οι νησιώτες έφθασαν και στο +20 (43-23), με τον Προμηθέα που είχε σημαντικές απουσίες (Γκρέι, ΜακΚαλουμ, Καραγιαννίδης, Λάγιος) αδύναμο να αντιδράσει.
Στην επανάληψη οι Προμηθείς (έδειξαν δυο διαφορετικά πρόσωπα στο παρκέ) με μια πολύ πιο σκληρή εικόνα στο παρκέ επιχείρησαν να γίνουν πιο απειλητικοί (56-67 29’, 65-76 35’), χωρίς όμως τελικό αποτέλεσμα.
Από την ομάδα του Λιμνιάτη Μπαζίνας και Μακούρα σήκωσαν όσο μπόρεσαν το επιθετικό βάρος.
Τα 10λεπτα: 18-30, 28-50 (ημ.), 54-67, 77-87.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π. (Λιμνιάτης): Χάμοντς 14 (3), Κόουλμαν 14, Πλώτας 2, Μπαζίνας 16 (1), Καπετάκης 4, Πρέκας, Κομνιανίδης 4, Πόλικαπ, Μακούρα 17 (5), Σταυρακόπουλος 6 (2).
ΜΥΚΟΝΟΣ (Ζιάγκος): Άπλμπι 7 (1/3 τρίπ., 6ασ.), Μουρ 6, Ρέι 15 (3/5 τρίπ., 5ασ.), Καββαδάς 6, Ερμείδης 6 (1/1 τρίπ., 4ριμπ., 4ασ.), Σκουλίδας 10 (2), Σιδηροηλίας 3, Μάντζαρης 9 (3/3 τρίπ.), Κάναντι 6, Έβανς 19 (2/2 τρίπ., 9 ριμπ.).
Μίλτος Σπυρόπουλος