ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Προμηθέας Βίκος Cola: Τέλος ο Ντάριους Πέρι, δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά

Αν και στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας του Προμηθέα Βίκος Cola ο Αμερικάνος γκαρντ Ντάριους Πέρι ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση, εν τούτοις η συνέχεια ήταν αντιστρόφως ανάλογη.
Ο 25χρονος παίκτης δεν μπόρεσε να βρει θέση και χρόνο στην ομάδα παρά τις όποιες ευκαιρίες πήρε από το τεχνικό επιτελείο και έτσι αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την πατρινή ΚΑΕ.
Στη Basket League είχε 6 συμμετοχές με σχεδόν 11’ μέσο όρο χρόνο συμμετοχής και πολύ φτωχή συγκομιδή πόντων για σούτινγκ γκαρντ (20, με 4/9 δίποντα και 4/15 τρίποντα). Στην Ευρώπη έδωσε το παρόν σε 4 παιχνίδια με μ.ο. χρόνο συμμετοχής 16’ και 8 πόντους ανά αγώνα (με 58.3% στα δίποντα και 23.5% στα τρίποντα.
Μένει να φανεί αν με το αντίο του Πέρι από την ομάδα θα υπάρξει νέα προσθήκη την οποία ψάχνει εδώ και καιρό ο Παπαθεοδώρου με τους συνεργάτες του.
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Το φωτορεπορτάζ από το φιλικό παιχνίδι του Προμηθέα με τον Βίκο στο «Δ. Τόφαλος»

Αρκετές ωραίες εικόνες είχε το σημερινό φιλικό του Προμηθέα Βίκος Cola με τον Βίκο Ιωαννίνων στο Παλέ των Μποζαϊτίκων που κρίθηκε στην παράταση για τους φιλοξενούμενους με 73-69 στην παράταση.
Μερικές από αυτές είναι οι φωτό που ακολουθούν από το εν λόγω παιχνίδι.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Φιλική ήττα του Προμηθέα από τον Βίκο στην παράταση, μέτρια η εικόνα του Ελληνικού στοιχείου

Την ήττα γνώρισε ο Προμηθέας Π. στο ένα και μοναδικό εντός έδρας φιλικό κόντρα στο Βίκο Ιωαννίνων με73-69 μετά από παράταση.
Σε ένα ματς όπου ο Γ. Λιμνιάτης έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στους Έλληνες παίκτες, είναι σίγουρο ότι δεν του άρεσε καθόλου η εικόνα που αντίκρυσε και μάλιστα μετά από πολύ καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα φιλικά.
Να σημειωθεί ο τραυματισμός του ΜακΚάλουμ μόλις στο 7′ (δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι) αν και δεν έδειξε να έχει κάτι το ιδιαίτερα προβληματικό, με το 40λεπτο να ολοκληρώνεται 62-62, όμως ο Βίκος καλύτερος στο έξτρα 5λεπτο και με τον Ράσελ να κάνει “όργια” πήρε το διπλό γοήτρου με 73-69.
Τα 10λεπτα: 22-19, 38-38 (ημ.), 54-48, 62-62 (κ.α.), 69-73 (παρ.).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Λιμνιάτης): Μακ Κάλουμ 2, Μακούρα 4 (1/7τρ.), Λάγιος 6, Χάμοντς 20 (4/7διπ., 4/8τρ.), Πόλικαπ 8 (βασική 5άδα), Καραγιαννϊδης 4, Σταυρακόπουλος 3 (1/4τρ.), Μπαζίνας 4 (0/3 σουτ, 4/4β.), Κόλεμαν 7 (3/4διπ.), Πλώτας 2 (1/2διπ., 0/6τρ.), Πρέκας (0/3 σουτ), Καπετάκης 4 (2/5διπ., 0/5τρ.), Κομνιανίδης 3 (1/τρ.).
ΒΙΚΟΣ FALCONS (Μιχελάκος): Ράσελ 20 (4/7διπ., 2/7τρ.), Γεωργίου 10 (2), Μαστρογιαννόπουλος 6 Αρνόπουλος 7 (1/4διπ., 10ριμπ.), Πάτρας (βασική 5άδα), Βασιλείου 2, Τσούκας 8, Διαμαντάκος 6, Κουίνσι 13 (3).
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Υπάρχει λόγος που ο Παπαθεοδώρου επισκέπτεται συχνά – πυκνά τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα!

Τι αν οι επαγγελματικοί δρόμοι του Προμηθέα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου έχουν χωρίσει από το περασμένο καλοκαίρι.
Οι μεταξύ τους σχέσεις όμως παραμένουν εξαιρετικές, δείγμα του ότι και ο γιός του Έλληνα τεχνικού Γιώργος συνεχίζει με την ομάδα του Προμηθέα 2014 στο πρωτάθλημα της NL1 και στο γενικότερο πρόγραμμα «Νους».
Άλλωστε φέτος θα πάει στην Γ’ Λυκείου που απαιτεί πέραν του μπάσκετ και πολύ καλό διάβασμα, με τον ίδιο πάντως να τα συνδυάζει περίφημα.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε ταξίδι-αστραπή στην Πάτρα την περασμένη Τρίτη για να τον δει από κοντά, παρακολουθώντας ταυτόχρονα και το φιλικό του Προμηθέα 2014 με το Βαρθολομιό.
Όπως ήταν φυσικό, ο πρώην τεχνικός του Προμηθέα που διατηρεί πολλούς καλούς φίλους από τη θητεία του στον «πορτοκαλί» πάγκο, είχε τη δυνατότητα να τα πει με κάποιους από αυτούς που είδε στο «Promitheas Park».
Μίλτος Σπυρόπουλος