ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Προμηθέας Βίκος Cola: Το πρώτο βήμα για την τετράδα

Πανέτοιμος για το 1-0 στις νίκες επί της Καρδίτσας είναι ο Προμηθέας, στο άνοιγμα της αυλαίας των πλέι-οφ – Στόχος του η πρόκριση στα ημιτελικά
Και τώρα πλέι-οφ για τον Προμηθέα στην GBL, με το άνοιγμα της αυλαίας της α’ φάσης κόντρα στην Καρδίτσα, με πλεονέκτημα έδρας και μοναδικό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.
Το πολύ κρίσιμο πρώτο παιχνίδι, αν και ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από τον ΕΣΑΚΕ, έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 6 Απριλίου, με ώρα έναρξης 20:15 στο «Δ. Τόφαλος». Η πατρινή ομάδα θέλει να αξιοποιήσει τη δυναμική του Παλέ των Μποζαϊτίκωνγια να κάνει το 1-0 στις νίκες.
Η πρόκριση στα ημιτελικά (θα «πέσει» στον Παναθηναϊκό) κρίνεται στις δύο νίκες και οι «Προμηθείς» θέλουν να ξεμπερδεύουν με το καλημέρα, μη εξαντλώντας όλη τη σειρά των αγώνων.
Τα δεύτερα παιχνίδια στην α’ φάση των πλέι-οφ θα γίνουν στο τριήμερο 12-13-14 Απριλίου και 16-17 Απριλίου, σε όποιο ζευγάρι απαιτηθεί και Game 3 για την πρόκριση στην τετράδα.
Έχει το πάνω χέρι
Από τη στιγμή που στο νήμα της κανονικής περιόδου ο Προμηθέας «τσίμπησε» το πολυπόθητο αβαντάζ έδρας, σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και την αρχή θέλει να την κάνει με την Καρδίτσα.
Οι δύο ομάδες είναι γνώριμες τα τελευταία χρόνια και φέτος έχουν από μία νίκη, στην έδρα τους.
Ο Προμηθέας κέρδισε πολύ πιο εύκολα στο «Δ. Τόφαλος» με 96-79 και η θεσσαλική ομάδα με τεράστια δυσκολία στο «Γ. Μπουρούσης» με 70-64.
Η πρόκριση του Προμηθέα στην ημιτελική φάση θα είναι ό,τι καλύτερο στο φινάλε της σεζόν, υλοποιώντας έναν ακόμη στόχο που είχε τεθεί από τη διοίκηση και τον Ηλία Παπαθεοδώρου στο ξεκίνημα τον περασμένο Σεπτέμβρη.
«Γνώριμοι» στον Προμηθέα
Το έμψυχο δυναμικό της Καρδίτσας έχει γνωστούς παίκτες με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως είναι οι Λάνγκστον Χολ, Νίκος Δίπλαρος και γενικότερα ένα σύνολο που χρήζει προσοχής, έτσι ώστε να μην χαθεί το σπουδαίο «συν» της έδρας.
Κυκλοφορούν τα εισιτήρια
Λίαν συντόμως θα τεθούν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια του πρώτου ραντεβού με την Καρδίτσα, με τους ανθρώπους του Προμηθέα να ευελπιστούν και πάλι σε ένα γεμάτο «Δ. Τόφαλος».
Στόχος είναι να γίνει το 1-0 και μαζί να επιβραβευτούν παίκτες και τεχνική ηγεσία, που δείχνουν για ακόμη μια σεζόν να βρίσκονται κοντά στην «ελίτ» των δυνάμεων του αθλήματος.
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επέκταση συνεργασίας με την Φροντίδα Υγείας, ισχυρός «συμπαίκτης», ανακοίνωσε ο Προμηθέας

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Προμηθέας: Και επίσημα ο δανεισμός Τσάμη και Κουρουπάκη σε Μύκονο και Κολοσσό Ρόδου

Η «Match» το είχε γράψει εδώ και καιρό και η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola πριν από λίγο το επιβεβαίωσε και επίσημα.
Ιδού η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola ενημερώνει πως προχώρησε στον δανεισμό δύο παικτών της, εν όψει της σεζόν 2025-26.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσάμη, που θα αγωνιστεί φέτος στη νεοφώτιστη Μύκονο και για τον Περικλή Κουρουπάκη, ο οποίος θα συνεχίσει στον Κολοσσό Ρόδου.
Ευχόμαστε σε αμφότερους να έχουν υγεία, μια καλή μπασκετική σεζόν και να συνεχίσουν να εξελίσσονται».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας θα παραχωρήσει δανεικό τον Κουρουπάκη στον Κολοσσό Ρόδου για να πάρει χρόνο

Ένας ακόμη ταλαντούχος παίκτης του Προμηθέα (μετά τον Τσάμη που δόθηκε στη Μύκονο για να «ψηθεί») που αν και άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας εν τούτοις δεν θα μείνει στις τάξεις του για τη νέα σεζόν, είναι ο Περικλής Κουρουπάκης.
Οι πληροφορίες θέλουν την πατρινή ΚΑΕ να τον δίνει δανεικό στον Κολοσσό Ρόδου, έτσι ώστε να πάρει ευκαιρίες και χρόνο για να δείξει τις ικανότητες του.
Άλλωστε, το ότι θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην ομάδα της Ρόδου που επίσης θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της GBL, δείχνει την πίστη των ανθρώπων του πατρινού συλλόγου στο ταλέντο του και την πεποίθηση ότι δεν θα αργήσει η ώρα για να γυρίσει μόνιμα στους «πορτοκαλί».
Μίλτος Σπυρόπουλος