Connect with us

SUPER LEAGUE 1

Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Αλμέιδα από τη ΔΕΑΒ – Ίδιο πρόστιμο και για τον ΠΑΟΚ για το πανό!

Published

on

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε, τελικά, ο Ματίας Αλμέιδα από τη ΔΕΑΒ για το επεισόδιο, που έλαβε χώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τιμωρήθηκε συγκεκριμένα με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως ο Αργεντινός προπονητής θα καθίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη 15 Μαΐου (20:00).

Με το ίδιο χρηματικό πρόστιμο, δε, τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για «ανάρτηση πανό πολιτικού-ιδεολογικού χαρακτήρα με περιεχόμενο υβριστικό», όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Για το ίδιο πανό, θυμίζουμε, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.500 ευρώ από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

1. Με την υπ’ αριθμ. 26/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) σε βάρος του MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, για φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και έλαβαν χώρα εντός αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Τούμπας Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2023-2024.
Ειδικότερα, όντας προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα χειροδίκησε σε βάρος αστυνομικού με πολιτική περιβολή, όπως προκύπτει και από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου.
Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

2. Με την υπ’ αριθμ. 25/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) για ανάρτηση πανό πολιτικού – ιδεολογικού χαρακτήρα με περιεχόμενο υβριστικό, που έλαβε χώρα κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ στην αθλητική εγκατάσταση του γηπέδου Τούμπας Θεσσαλονίκης, στις 28-4-2024 για τα Play Οffs του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2023-2024.
Εφαρμογή του άρθρου 14 του ν. 5085/2024.

3. Με την υπ’ αριθμ. 27/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος του ΔΑΝΙΗΛ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, ποδοσφαιριστή του ΦΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000€) για σοβαρή περίπτωση τέλεσης επεισοδίων, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αθλητικής συνάντησης μεταξύ των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων ΦΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας στις 28-4-2024 για τον Β΄ Όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, περιόδου 2023-2024, στο πλαίσιο της οποίας και ο ίδιος αποβλήθηκε, προκαλώντας βίαιο επεισόδιο σε βάρος του α΄ βοηθού διαιτητή του αγώνα.
Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

4. Με την υπ’ αριθμ. 28/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος του HYSA ORJEN, ποδοσφαιριστή του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου ΠΑΤΡΑ 2005 ΑΕ, διοικητικό πρόστιμο ύψους δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000€) για σοβαρή περίπτωση τέλεσης επεισοδίων, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αθλητικής συνάντησης μεταξύ των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΤΡΑ 2005 ΑΕ στο Ενωσιακό γήπεδο Αγυιάς Πατρών, στις 28-4-2024 για τη Β΄ Τοπική ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαίρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, περιόδου 2023/2024, στο πλαίσιο της οποίας και ο ίδιος αποβλήθηκε, προκαλώντας βίαιο επεισόδιο σε βάρος του διαιτητή του αγώνα.
Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

SUPER LEAGUE 1

Ο Ποντένσε «γύρισε» τον Ολυμπιακό απ’ το «πράσινο» 2-0 και τον έστειλε στην 3η θέση (2-2)

Published

on

Στο ισόπαλο 2-2 έμεινε το μεγάλο clasico ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off, με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν χάρις στην κλάση του Ντάνιελ Ποντένσε απ’ το εις βάρος τους 2-0, παίρνοντας στο τελευταίο 20λεπτο τον πολύτιμο βαθμό που τους έδωσε και μαθηματικά την 3η θέση και διασφάλισε την ευρωπαϊκή παρουσία τους την επόμενη σεζόν, μίνιμουμ μέσω του Conference League.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός, αν κι αισθητά βελτιωμένος για 60 λεπτά έμεινε στην 4η θέση και για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκή θέση στην επόμενη σεζόν, θα πρέπει να νικήσει τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου, που έγινε πλέον και τελικός… Ευρώπης για τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κυριαρχήσει απ’ τα πρώτα λεπτά, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έμοιαζε κουρασμένος και χωρίς πολλές εμπνεύσεις, χάνοντας διαρκώς την μπάλα. Στο 4’ ο Χουάνκαρ βρήκε στη περιοχή τον Γερεμέγεφ ο οποίος έφερε ωραία τη μπάλα μπροστά του παρά την πίεση του Κάρμο και σούταρε, αλλά ο Τζολάκης απέκρουσε.

Στο 11’ ο Μπακασέτας έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, κινήθηκε παράλληλα, έκανε και το συρτό σουτ με τον Τζολάκη να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στο 21’ από κόρνερ του αρχηγού της Εθνικής προς τον Μαντσίνι, ο Αργεντινός σούταρε λίγο άουτ.

Ακολούθησε μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Γερεμέγεφ στο 26’. Ο Μπερνάρ έβαλε την κόντρα, ο Μπακασέτας έκλεψε τη μπάλα και την άνοιξε με τη μία στον Σουηδό φορ που έφυγε τετ α τετ με τον Τζολάκη, αλλά πλάσαρε άουτ.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδειξε καταπληκτικά αντανακλαστικά στο 39’ στο δυνατό σουτ του Μαντσίνι έξω απ’ την περιοχή, ενώ στο 45’ ο Μπακασέτας βρήκε χώρο έξω απ’ την περιοχή κι εκτέλεσε, με την μπάλα να κοντράρει στον Ρέτσο και να χτυπάει με δύναμη στο δεξί δοκάρι του Ολυμπιακού, φεύγοντας κόρνερ.

Στην επιθετικότητα του Παναθηναϊκού, οι «ερυθρόλευκοι» το μόνο που είχαν να αντιπαραβάλουν στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα εξαιρετικό σουτ του Ποντένσε στο 45’+2’ με το αριστερό το οποίο έδιωξε εξαιρετικά σε κόρνερ ο Λοντίγκιν.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Μπακασέτας βρήκε στην περιοχή τον Μαντσίνι, ο οποίος ανατράπηκε απ’ τον Ρίτσαρντς. Ο Πορτογάλος ρέφερι Λουίς Γκοντίνιο έδειξε την άσπρη… βούλα, παίρνοντας και τη σχετική επιβεβαίωση απ’ το VAR (Μπρούνο Εστέβες) κι ο Μπακασέτας απ’ το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό στο 45’+5’.

Ο Ολυμπιακός συνήλθε στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε καλύτερα βοηθούμενος κι απ’ την είσοδο του Ιμπόρα και στο 52’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ελ Κααμπί που μετά από λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού σούταρε άουτ.

Στο 59’ ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μπερνάρ. Σε γρήγορη αντεπίθεση ο Χουάνκαρ έκανε παράλληλη μπαλιά προς τον Βραζιλιάνο μέσο ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ έγραψε το 2-0 για τους «πράσινους».

Οι αλλαγές του Μεντιλίμπαρ «φρέσκαραν» τον Ολυμπιακό που έφτασε κοντά στο γκολ στο 67’ όμως το πλασέ του Ποντένσε η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Στο 72’ ο Ποντένσε με ένα υπέροχο «σκαφτό» έξω απ’ την περιοχή «κρέμασε» τον Λοντίγκιν και μείωσε σε 2-1, ενώ στο 80’ από ωραία ενέργεια και σέντρα του Πορτογάλου από τα δεξιά, ο Γιόβετιτς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 για τους Πειραιώτες.

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να απογοητεύεται μετά το 2-2, όμως στο 89’ οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ποντένσε που χτύπησε τον Ρουμπέν και πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια. Ακολούθησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δυο πάγκους, με το παιχνίδι να ξεκινάει μετά από τέσσερα λεπτά χωρίς να αλλάξει κάτι ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο (Πορτογαλία)
Κίτρινες: 42’ Μαντσίνι, 90+3’ Σπόραρ, 90’+5’ Γεντβάι – 65’ Ποντένσε, 90’+3’ Ζέλσον Μαρτίνς, 90’+7’ Τζολάκης
Αποβολές: 89’ Ποντένσε

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ (77’ Ζέκα), Ρουμπέν, Τσέριν (65’ Βιλένα), Μαντσίν (66’ Παλάσιος), Μπακασέτας, Μπερνάρ (77’ Βέρμπιτς), Γερεμέγεφ (77’ Γερεμέγεφ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς (76’ Κίνι), Όρτα (61’ Γιόβετιτς), Έσε, Καρβάλιο (46’ Ιμπόρα), Φορτούνης, Ποντένσε (62’ Ζέλσον Μαρτίνς), Ελ Κααμπί (90’+8’ Μασούρας).

 

Πηγή

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ – Tο σήκωσε με 10 παίκτες μέσα στο “Βικελίδης”

Πήρε στα χέρια του τη… μοίρα του, με νίκη 2-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Published

on

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής της Stoiximan Super League. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μάλιστα τον τέταρτο τίτλο της ιστορίας του, με νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, την ώρα που η Τούμπα καιγόταν από τους οπαδούς των ασπρόμαυρων.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, επικράτησε 2-1 στην τελευταία αγωνιστική των playoffs. Ο Μπράντον Τόμας έβαλε μπροστά τον Δικέφαλο στο 30ο λεπτό, με τον Μορόν να φέρνει ισορροπία στο 47ο λεπτό. Ο Τάισον στο 62′ έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ο Δικέφαλος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 78′ εξαιτίας αποβολής του Μιχαηλίδη.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Δικέφαλος κυκλοφορούσε, αλλά δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους στην άμυνα του Άρη, ο οποίος αμυνόταν. Τα μαρκαρίσματα κυριαρχούσαν από τα πρώτα δευτερόλεπτα, με το παιχνίδι να έχει ένταση και τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα.

Σημαντική τελική δεν υπήρχε, τουλάχιστον έως το 30ο λεπτό. Αυτή ήταν και η στιγμή, που ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 απέναντι στον Άρη ουσιαστικά στην πρώτη του ευκαιρία. Ο Ζίβκοβιτς έκλεψε από τον Μορόν στη μεσαία γραμμή, τροφοδότησε τον Τόμας, ο οποίος πάτησε εξαιρετικά στην περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό τον Κουέστα για το 1-0.

Στη συνέχεια υπήρξαν αρκετές εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με τον Άρη να προσπαθεί να αντιδράσει, χωρίς ωστόσο τη μεγάλη στιγμή. Στο 41′ ο Κοτάρσκι μπλόκαρε σουτ του Μοντόγια εκτός περιοχής, ενώ στο 45′ ο Σουλεϊμάνοφ βρήκε την μπάλα με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, μετά από κεφαλιά του Μορόν, αλλά αστόχησε. Έτσι, ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει με καταπληκτικό γκολ στο 47ο λεπτό. Ο Οντουμπάτζο έκανε το γέμισμα στην περιοχή από τα δεξιά, ο Μορόν γύρισε το σώμα του, έκανε το σουτ με τη μία στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Κοτάρσκι με φανταστικό τρόπο, ξεσηκώνοντας το Βικελίδης. Στα επόμενα λεπτά, οι κίτρινοι πίεζαν και δημιουργούσαν κινδύνους στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το αρχικό “σοκ” και ξαναπήρε τα ηνία. Μάλιστα, δεν άργησε να προηγηθεί με υπέροχο γκολ. Ο Κωνσταντέλιας έβγαλε εκπληκτική ενέργεια από τα αριστερά, ο με φοβερή ντρίμπλα, νίκησε τον Οντουμπάτζο, έκανε την κούρσα, δεν κατάφερε κανείς να τον ρίξει, πάτησε περιοχή έδωσε στον Τόμας, ο οποίος έστρωσε στον Τάισον, ο οποίος με σουτάρα έκανε το 2-1.

Ο Άρης μετά το γκολ του ΠΑΟΚ ξαναβγήκε μπροστά. Στο 74′ ο Σαμόρα έκανε το φαλτσαριστό πλασέ και ο Κοτάρσκι μπλόκαρε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Μιχαηλίδης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, έπειτα από φάουλ του στον Μορόν.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζιλ Ζαν, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Βερστράτε, Σαβέριο, Μορόν.

ΠΑΟΚ: Koτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Τόμας.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Το “Κ.Βικελίδης” βγάζει πρωταθλητή, η “Λεωφόρος” βγάζει Ευρώπη

Published

on

Ολοκληρώνεται απόψε το πρωτάθλημα της Super League και το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα αναδείξει τον πρωταθλητή. 

Ο ΠΑΟΚ με νίκη θα κατακτήσει τον τίτλο στην έδρα του συμπολίτη του, που θέλει να “χαλάσει” τη χαρά της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ΑΕΚ με νίκη επί της Λαμίας και μη νίκη του ΠΑΟΚ θα κατακτήσει τον 2ο σερί τίτλο της. 

Ντέρμπι “αιωνίων” έχουμε στην Λεωφόρο, όπου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μάχονται για την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Οι “πράσινοι” θέλουν μόνο τη νικη στο ντεμπούτο του Χρήστου Κόντη στον πάγκο, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” βολεύονται και με ισοπαλία. 

Το πρόγραμμα: (όλα τα ματς στις 20:00) 

Άρης- ΠΑΟΚ (Novasports) 

ΑΕΚ- Λαμία (Cosmotesport 1) 

Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός (Cosmotesport 1) 

Continue Reading
Advertisement
ΑΘΛΗΜΑΤΑ6 hours ago

Διαβάστε στη “Match”: Επικό φινάλε, άξιος πρωταθλητής

SUPER LEAGUE 16 hours ago

Ο Ποντένσε «γύρισε» τον Ολυμπιακό απ’ το «πράσινο» 2-0 και τον έστειλε στην 3η θέση (2-2)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 hours ago

Καίγεται η Τούμπα: Απόψε η απονομή του ΠΑΟΚ μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς του

Α1 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Απολλωνιάδα τρίτωσε τις νίκες επί της Δύμης’07 και απέφυγε τον υποβιβασμό

Α1 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-άουτ): Τα Αραχωβίτικα/Ακταίο νίκη-παραμονή επί της ΕΑ Παραλίας

Α2 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Πυρσός νίκησε στη τελευταία μάχη το Σκαγιοπούλειο και ανεβαίνει Α1

Α1 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-οφ): Η Γαλήνη ξεπέρασε με 3-1 νίκες το εμπόδιο των Νέων Γλαύκου

SUPER LEAGUE 17 hours ago

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ – Tο σήκωσε με 10 παίκτες μέσα στο “Βικελίδης”

ΜΠΑΣΚΕΤ7 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-οφ): «Διπλό» του Κεραυνού Αιγίου στα Ροΐτικα και πρόκριση στους τελικούς

ΜΠΑΣΚΕΤ8 hours ago

Εlite League: Επιστροφή του Πανιώνιου στην Basket League με νίκη-ροπαλιά!

ΜΠΑΣΚΕΤ7 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-οφ): «Διπλό» του Κεραυνού Αιγίου στα Ροΐτικα και πρόκριση στους τελικούς

Α1 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-άουτ): Τα Αραχωβίτικα/Ακταίο νίκη-παραμονή επί της ΕΑ Παραλίας

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-άουτ): Μεγάλα παιχνίδια επιβίωσης σε «Δ. Τόφαλος» και Κάτω Αχαΐα

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ16 hours ago

Β΄κατηγορία, πλέι-άουτ: Πέφτουν…κορμιά για την σωτηρία

Α2 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Πυρσός νίκησε στη τελευταία μάχη το Σκαγιοπούλειο και ανεβαίνει Α1

Α1 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-οφ): Η Γαλήνη ξεπέρασε με 3-1 νίκες το εμπόδιο των Νέων Γλαύκου

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-οφ): Για πρόκριση στον τελικό ή… ισοφάριση οι σημερινοί αγώνες

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ13 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Η «μητέρα των μαχών» Πυρσός-Σκαγιοπούλειο για την άνοδο

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ19 hours ago

Ο Προμηθέας ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη, δύο οι εκκρεμότητες

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ10 hours ago

Πρωταθλήτρια Super League 2 η Κ19 της Παναχαϊκής!

ΑΘΛΗΜΑΤΑ6 hours ago

Διαβάστε στη “Match”: Επικό φινάλε, άξιος πρωταθλητής

SUPER LEAGUE 16 hours ago

Ο Ποντένσε «γύρισε» τον Ολυμπιακό απ’ το «πράσινο» 2-0 και τον έστειλε στην 3η θέση (2-2)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 hours ago

Καίγεται η Τούμπα: Απόψε η απονομή του ΠΑΟΚ μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς του

Α1 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Απολλωνιάδα τρίτωσε τις νίκες επί της Δύμης’07 και απέφυγε τον υποβιβασμό

Α1 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-άουτ): Τα Αραχωβίτικα/Ακταίο νίκη-παραμονή επί της ΕΑ Παραλίας

Α2 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Πυρσός νίκησε στη τελευταία μάχη το Σκαγιοπούλειο και ανεβαίνει Α1

Α1 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-οφ): Η Γαλήνη ξεπέρασε με 3-1 νίκες το εμπόδιο των Νέων Γλαύκου

SUPER LEAGUE 17 hours ago

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ – Tο σήκωσε με 10 παίκτες μέσα στο “Βικελίδης”

ΜΠΑΣΚΕΤ7 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-οφ): «Διπλό» του Κεραυνού Αιγίου στα Ροΐτικα και πρόκριση στους τελικούς

ΜΠΑΣΚΕΤ8 hours ago

Εlite League: Επιστροφή του Πανιώνιου στην Basket League με νίκη-ροπαλιά!

Facebook