Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Πρωταθλητές οι μικροί του Άθλου Πατρών

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πατρινοί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, έκαναν την ολική ανατροπή και πήραν το παιχνίδι και το πρωτάθλημα

Published

on

Οι νεαροί αθλητές του Δημήτρη Σπυρόπουλου και του Άθλου Πατρών αναδείχθηκαν πρωταθλητές Πελοποννήσου μετά την επικράτησή τους με 3-1 σετ (26-24, 25-17, 22-25, 25-23) στον τελικό της ΕΣΠΕΠ επί του Α.Ο. Καλαμάτα ‘80 στην ουδέτερη έδρα του κλειστού της Ζαχάρως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πατρινοί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, έκαναν την ολική ανατροπή και πήραν το παιχνίδι και το πρωτάθλημα.

Καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Νίκος Κανελλόπουλος του Άθλου, ενώ την κούπα στους πρωταθλητές έδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θεόδωρος Κανελλόπουλος.

Η πατρινή ομάδα όλα αυτά τα χρόνια έχει ρίξει μεγάλο βάρος στα δικά της παιδιά καταφέρνοντας σταδιακά να πρωταγωνιστεί σε όλα τα πρωταθλήματα ειδικά τα ηλικιακά στα οποία συμμετέχει με αξιώσεις.

Στον τελικό ο Δημήτρης Σπυρόπουλος είχε στη διάθεσή του, τους εξής αθλητές: Ν. Κανελλόπουλος, Πλ. Μπακουλόπουλος, Μ. Παπαγεωργίου, Αλ. Γκλαβάς, Σ. Ι. Σπυρόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Αθ. Παντελής, Π. Σπυρόπουλος, Γ. Κούβελας, Η. Λαμπρόπουλος, Δ. Μπακουλόπουλος.

ΒΟΛΕΙ

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας η Κ18 του Άθλου Πατρών

Published

on

Με το δεξί έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 η ομάδα του Άθλου Πατρών, η οποία έχει επικρατήσει με 3-0 σετ της Αργυρούπολης και του Παναθηναϊκού και πριν λίγη ώρα με 3-2 σετ του Φοίνικα Σύρου.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπυρόπουλου πέρασε πρώτη και αήττητη στους “8” της διοργάνωσης.

Δείτε τα αποτελέσματα του ομίλου:

1η αγωνιστική

Γ.Σ. Άθλος Πατρέων – Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης 3-0 (25-13, 25-21, 25-16), Διαιτητές: Μάλφας, Κώτσιας, Κατραντσιώτη, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας 3-0 (25-16, 25-12, 25-17), Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ανδρέου, Μπίτσικα, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

2η αγωνιστική

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας – Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης 0-3 (22-25, 19-25, 17-25, Διαιτητές: Γεωργάκη, Μουζακίτη, Κορδετζάκη, Παρατηρητής: Πολίτης.

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Γ.Σ. Άθλος Πατρέων 0-3 (13-25, 27-29, 19-25), Διαιτητές: Χουλιαρόπουλος, Σπίγγου,Παππά, Παρατηρητής: Πολίτης.

Βαθμολογία

(Γ’ Ομίλου)

1. Γ.Σ. Άθλος Πατρέων 6β. (6-0)

2. Παναθηναϊκός Α.Ο. 3β. (3-3)

-. Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης 3β. (3-3)

4. Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας 0β. (0-6)

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Ανανέωσε με Λευτέρη Δρακόπουλο ο Ερμής Πατρών

Ο Λευτέρης Δρακόπουλος θα φορέσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα του Ερμή

Published

on

Ο Λευτέρης Δρακόπουλος θα φορέσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα του Ερμή. Αναλυτικά η ανακοίνωση των “μπλε”:

“Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση με τον Λευτέρη Δρακόπουλο και για την σεζόν 2024-25.

Ο Λευτέρης αγωνίζεται στην θέση του Ακραίου.

Λευτέρη ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα του Ερμή”.

Continue Reading

ΒΟΛΕΙ

Βόλεϊ: Συνάντηση του ΠΑΣΑΠ με τον υφυπουργό Αθλητισμού

Published

on

Πολύωρη και άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτσης Ιωάννης είχε το πρωί της Τετάρτης (08/05) αντιπροσωπεία του ΠΑΣΑΠ.

Το “παρών” έδωσαν ο Πρόεδρος Αχιλλεόπουλος Γιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Πελεκούδας Παναγιώτης, το μέλος του ΔΣ Βασιλαντωνάκη Ανθή, ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Πετρέας Γιώργος και από την Εθνική Ομάδα Γυναικών η Νικολογιάννη Ασημίνα.

Το κλιμάκιο συνόδευσε ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣΑΠ, Πρεβενιός Δημήτρης.

Στη συζήτηση, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν στο σύνολο του ελληνικού βόλεϊ, όπως αυτά προκύπτουν και από τα στοιχεία της καινοτόμου πλατφόρμας ψηφιακής καταγραφής του αθλητισμού, e-Kouros, η οποία συμβάλλει τα μέγιστα για το μέλλον του αθλητισμού, κατ’ επέκταση και της πετοσφαίρισης, οργανωτικά, λειτουργικά και ουσιαστικά.

Ο κ. Βρούτσης ήταν πολύ θετικός στο αίτημα εργασιακής και ασφαλιστικής ισότητας των φύλων, μέσω της μετατροπής του βόλεϊ Γυναικών σε επαγγελματικό, το οποίο αποτελεί αποδεδειγμένα το πιο δημοφιλές ομαδικό άθλημα στις γυναίκες σύμφωνα με τα στοιχεία του e-Kouros. Η πλατφόρμα ανέδειξε με πραγματικά δεδομένα τη δυναμική του αθλήματος στην οποία δεν αντιστοιχούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλήτριες στη χώρα μας, γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη σχετικής ρύθμισης και, ως εκ τούτου, δρομολογήθηκαν περαιτέρω ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όσον αφορά, δε, στο βόλεϊ Ανδρών, ο Υπουργός εξέφρασε τη θετική του στάση στην άμεση αύξηση των ομάδων της Volleyleague, αλλά και ευρύτερα στη βελτίωση των συνθηκών του Έλληνα αθλητή πετοσφαίρισης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα συνεννόησης και συναντίληψης για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ με πιο στενή, άμεση και εντατική συνεργασία στο μέλλον.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ. Βρούτσης παρέλαβε αναμνηστικό δώρο από τον ΠΑΣΑΠ με αναγραφόμενο το μότο του Συνδέσμου “Ό,τι είναι καλό για τους αθλητές, είναι καλό για το άθλημα”.

Continue Reading
Advertisement

Facebook