Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
“Τσέκαραν” δυνάμεις Παναχαϊκός και Ηρακλής Πατρών

Σπουδαία φιλική αναμέτρηση έδωσαν δύο ομάδες που θα βρίσκονται σε διαφορετικό πρωτάθλημα, αλλά έχουν κοινό στόχο, αφού θα επιδιώξουν να έχουν ανταγωνιστικό πρόσωπο και διάρκεια στο παιχνίδι τους.
Παναχαϊκός και Ηρακλής Πατρών λοιπόν διασταύρωσαν χθες το απόγευμα τα ξίφη τους και έγινε ένα σκληροτράχηλο φιλικό με τοποθεσία το γήπεδο του Πετρωτού.
Οι «κοκκινόμαυροι» του Σπύρου Βουκελάτου επικράτησαν με 2-1, αλλά και το συγκρότημα του Κώστα Λάζαρη είχε ευκαιρίες και γενικότερα μεστή παρουσία. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Κόλιας (27’) και Πετρακόπουλος (42’), ενώ για τον «Γηραιό» βρήκε δίχτυα ο Σώζος στο 76’.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ: Γούλας, Αλέξης, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Πουλής, Γιάννου, Σταύρακας, Πετρακόπουλος, Κόλιας, Κανελλόπουλος, Χαρμαντάς, (Έπαιξαν και οι: Μπέλτας, Καρύδας, Κοντάκης, Κρητικός, Βλασόπουλος, Χέτα, Κεπενός).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μυλωνόπουλος, Μεμάγκα, Σουλιώτης, Δημητρόπουλος, Κατριμπούζας, Ζ.Νιάχος, Μαργώνης, Ξηροκώστας, Χριστόπουλος, Τασιόπουλος, Σοφούλης (Έπαιξαν και οι: Μπερτσουκλής, Χ.Νιάχος, Μηρώνης, Μπούλμπος, Σόζος, Δημόπουλος, Φραγκούλης, Μπούμπουκας, Ανδρεόπουλος).

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Καταιγιστική πρεμιέρα για το Πάτραι κόντρα στον Αστέρα Τέμενης

Στο τελευταίο ματς του Σαββάτου για την πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας, το Πάτραι ήταν ασταμάτητος στα Προσφυγικά.
Η ομάδα του Νίκου Λουμπαρδεα συνέτριψε τον Αστέρα Τέμενης με 6-0, με δύο γκολ των Γερογιαννη και Σπανού.
Δίχτυα επίσης βρήκαν οι Σταυρόπουλος και Κοτσόκολος.
Έτσι οι “πράσινοι” μπήκαν ιδανικά στον 2ο όμιλο.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α’ Κατηγορία (1η αγ.): Το ντέρμπι στον Πανμοβριακό, “διπλά” στον 2ο όμιλο (+photos)

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η φετινή Α΄ Κατηγορία.
Στο ντέρμπι του 1ου ομίλου ο Πανμοβριακός λύγισε τον Ατρόμητο Πατρών και μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα, ενώ η Αχαϊκή με 4 γκολ στην επανάληψη πέρασε από το “Κ.Ζάρρας”.
Στον 2ο όμιλο ο Εθνικός Πατρών νίκησε το Ζαβλάνι, ενώ ο Ηρακλής Πατρών ήταν ανώτερος από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.
Στις 19:00 το Πάτραι φιλοξενεί τον Αστέρα Τέμενης στα Προσφυγικά.
Τα αποτελέσματα (1η αγωνιστική):
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Δόξα Νιφορ.- Αστέρας Τσουκ. 2-0
Αχαιός Σαρ.- Αχαϊκή 0-4 (55΄, 88΄ Καλόφωνος, 67΄ πέν. Σπανός, 74΄Μπίκος)
Πανμοβριακός- Ατρόμητος Π. 1-0 (7΄Σταυρόπουλος)
Πήγασος- Αστέρας Μιντ. 2-1
Διαγόρας Βραχν.- Δόξα Παρ. 1-1 (34΄Βαρβεράκης, 45΄Καραλής)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Απόλλων Εγλ.- Ηρακλής Π. 0-3 (Φούντζουλας 2, Φουρφουρής)
Ζαβλάνι- Εθνικός Π. 0-2 (67΄αυτ. Χριστόπουλος, 80΄Ζησιμόπουλος)
Πάτραι- Αστέρας Τέμενης (Προσφυγικών, 19:00, Παπακωνσταντίνου)
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/9
Αιγείρα/Ακράτα- Κεραυνός Αγ. Β. (Ακράτας, 17:00, Μπακόπουλος)
ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9
Νίκη Προαστ.- Άρης Π. (Προαστείου, 19:00, Αντωνίου)
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α’ Κατηγορία: Πρεμιέρα με ντέρμπι στο Ριόλο (το πρόγραμμα)

Ανοίγει σήμερα την αυλαία της η Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαϊας και προβλέπεται ένα δυνατό και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Στον 1ο όμιλο όλα τα ματς θα διεξαχθούν σήμερα, με το ντέρμπι ανάμεσα σε Πανμοβριακό και Ατρόμητο Πατρών να ξεχωρίζει.
Στον 2ο όμιλο το ντέρμπι του Προαστείου (Νίκη-Άρης) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές (1η αγωνιστική):
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (όλα τα ματς, Σάββατο 27/9)
Δόξα Νιφορ.- Αστέρας Τσουκ. (Νιφορεΐκων, 17:00, Ζήκος)
Αχαιός Σαρ.- Αχαϊκή (Κ.Ζάρρας, 17:00, Ζεντέλης)
Πανμοβριακός- Ατρόμητος Π. (Ριόλου, 17:00, Οικονόμου)
Πήγασος- Αστέρας Μιντ. (Α.Κάνιστρας, 17:00, Τσάκης)
Διαγόρας Βραχν.- Δόξα Παρ. (Ροϊτίκων, 17:00, Σταθόπουλος)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9
Απόλλων Εγλ.- Ηρακλής Π. (Φ.Αραβαντινός, 17:00, Μέρμηγκας)
Ζαβλάνι- Εθνικός Π. (Αχιλλέα Αγυιάς, 17:00, Βαβαρούτας)
Πάτραι- Αστέρας Τέμενης (Προσφυγικών, 19:00, Παπακωνσταντίνου)
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/9
Αιγείρα/Ακράτα- Κεραυνός Αγ. Β. (Ακράτας, 17:00, Μπακόπουλος)
ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9
Νίκη Προαστ.- Άρης Π. (Προαστείου, 19:00, Αντωνίου)