ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Σ. Οφρυδόπουλος: «Ήμασταν περισσότερο αποφασιστικοί και δυνατοί, συνεχίζουμε»…

Αμέσως μετά το νικηφόρο 3-2 στη Σπάρτη, ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος πραγματοποίησε την κάτωθι δήλωση στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.
Αναλυτικά:
«Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στην Σπάρτη και να την ευχαριστήσω για την φιλοξενία και τον τρόπο που αγωνίστηκε. Της εύχομαι καλή συνέχεια.
Ήταν εντελώς διαφοροποιημένη -προς το καλύτερο- με την έλευση ενός εξαιρετικού ανθρώπου και πρώην ποδοσφαιριστή και καλού προπονητή όπως ο Μαρίνος Σατσιάς, που είναι πολυτέλεια για την Σπάρτη και τιμή να είναι στις τάξεις της ένας τέτοιος άνθρωπος, κάτι που φάνηκε στην εικόνα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η δική μας διαφοροποίηση σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα γιατί ήταν σχεδόν όμοια παιχνίδια, ήταν ότι σήμερα ήμασταν -εκτός από την ποιότητα μας και την σταθερή εικόνα μας όσον αφορά την ανάπτυξη και το τρόπο λειτουργίας και στην άμυνα και στην επίθεση- περισσότερο αποφασιστικοί, περισσότερο δυνατοί στις μονομαχίες και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο μέρος, μετά το πρώτο γκολ και την γρήγορη ισοφάριση της Σπάρτης, περάσαμε ένα ημίχρονο που δείξαμε εκνευρισμό και δεν είχαμε ηρεμία.
Συνολικά νικήσαμε δίκαια, εκμεταλλευτήκαμε τις στατικές φάσεις τις οποίες δουλεύουμε αρκετά. Η Παναχαϊκή πήρε 3 βαθμούς δίκαια σήμερα, σε έναν αγωνιστικό χώρο λίγο καλύτερο από την προηγούμενη εβδομάδα. Συνεχίζουμε. Έχουμε ένα ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα στη Πάτρα, το Σάββατο με τον Απόλλωνα Λάρισας, θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα.
Είναι σημαντικοί οι 3 βαθμοί, δυσκολότεροι απέναντι σε ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, που είναι πολλές φορές δυσκολότερες από ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 8αδα».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Μονόδρομος το τρίποντο με τον Ερμή Μελιγούς

Η Παναχαϊκή στη μεταβατική εποχή της Γ΄Εθνικής και με άκρως νεανικό σύνολο θα προσπαθήσει να μπει νικηφόρα στο πρωτάθλημα.
Εμπόδιο θα είναι ο Ερμής Μελιγούς, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο Άστρος Κυνουρίας, με το ματς να ξεκινά στις 16:00.
Η ομάδα του Λεωνίδα Κυβελίδη θα παραταχθεί με δύο απουσίες (Καμπεράι, Νιφορόπουλος) και η αποστολή έχει ως εξής:
Γεωργόπουλος, Τσιρίνης, Αγουρίδης Φωτεινόπουλος, Τσεκούρας, Βερβίτας, Σμπόρας, Παπαευθυμίου, Κατσάιτης, Πετράτος, Φλωράτος, Γιαννόπουλος, Κουραχάνης, Κουτσιούδης, Γερολυμάτος, Μπούρδος, Συρμής, Γασπαρινάτος, Λούσκος, Ντούνης.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Βαρτάσκης από την Λακωνία.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Δείπνησε η Παναχαϊκή σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας λίγο πριν την σέντρα της Γ’ Εθνικής

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, παρέθεσε το βράδυ της Παρασκευής στον φιλόξενο χώρο της ψησταριάς «ο Βασίλης» η Διοίκηση της Παναχαϊκής.
Παίκτες και προπονητικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα της Παναχαϊκής για το Πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και όλοι ευχήθηκαν η Παναχαϊκή να πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα τους στόχους της, εστιάζοντας την προσοχή στον αυριανό πρώτο αγώνα με τον Ερμή Μελιγούς.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η 20άδα της Παναχαϊκής για την αυριανή πρεμιέρα Γ’ εθνικής με τον Ερμή Μελιγούς έτοιμη από Κυβελίδη

Χωρίς τον τιμωρημένο Νιφορόπουλο που είναι το μοναδικό επί της ουσίας αγκάθι για τον Λεωνίδα Κυβελίδη, η αποστολή της Παναχαϊκής θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για το Άστρος Κυνουρίας, όπου στις 4 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Μελιγούς, στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής.
Bέβαια, λείπει και ο Καμπεράι, που έχει μια μικρή θλάση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί για να μην υποστεί μεγαλύτερη ζημιά και να είναι διαθέσιμος στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Μιλτιάδη.
Ο κοκκινόμαυρος κόουτς (είναι κι αυτός τιμωρημένος και δεν καθίσει στον πάγκο) έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γεωργόπουλος, Τσιρίνης, Αγουρίδης Φωτεινόπουλος, Τσεκούρας, Βερβίτας, Σμπόρας, Παπαευθυμίου, Κατσάιτης, Πετράτος, Φλωράτος, Γιαννόπουλος, Κουραχάνης, Κουτσιούδης, Γερολυμάτος, Μπούρδος, Συρμής, Γασπαρινάτος, Λούσκος, Ντούνης.
Μίλτος Σπυρόπουλος