Γ ΕΘΝΙΚΗ
Σπηλιόπουλος: «Καθοριστική η φάση του Αγκαράι»

Δηλώσεις στη «Match» παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Τηλυκράτη ο προπονητής του Διαγόρα, Αλέξης Σπηλιόπουλος.
Ο τεχνικός της ομάδας από τα Βραχνέικα ανέλυσε το πως ήρθε η ήττα από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας και τόνισε πως άπαντες στο στρατόπεδο του Διαγόρα επικεντρώνονται πλέον στο ματς με το Διαβολίτσι.
«Είχαμε πολλές απουσίες να διαχειριστούμε σε αυτή την αναμέτρηση και δυστυχώς σε στιγμές που είχαμε, δεν ήταν ούτε η τύχη με το μέρος μας. Παρά την ήττα θέλω να τονίσω πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας και πραγματικά όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα αξίζουν να παίζουν στον Διαγόρα και μπορούν να προσφέρουν.
Μέχρι το 35ο λεπτό ήμασταν αρκετά επικίνδυνοι και δημιουργήσαμε προβλήματα στον Τηλυκράτη, όμως, μέχρι το τέλος του α’ μέρους εκείνος πήρε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες με τους Δημόπουλο και Σκεπετάρη και ουσιαστικά δεχθήκαμε το γκολ στη φάση που τραυματίστηκε ο αμυντικός μας, Αγκαράι. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε ο γιατρός να βγάλει τον παίκτη έξω, καθώς μείναμε με 10 παίκτες και αυτό ήταν καθοριστικό για το 1-0. Πλέον, στρέφουμε το μυαλό μας στο Διαβολίτσι».
Κυριάκος Δημητρόπουλος

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Πολύτιμος πόντος για την Θύελλα με Πανθουριακό

Αήττητη παρέμεινε η Θύελλα Πατρών τη φετινή σεζόν.
Για την 2η στροφή του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, η πατρινή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Πανθουριακό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Έτσι ανέβηκε στους 4 βαθμούς, μετά τη νίκη της πρεμιέρας με την Ζάκυνθο στο «Φ.Αραβαντινός».
Πανθουριακός: Τόσκα, Γιαννακόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Δρούγας, Σερπάνος (77′ Γεωργέας), Νικολόπουλος, Κωστέας, Αγγελής (88′ Τσέας), Γεωργουλέας (46′ Καστόρας), Αριστομενόπουλος (88′ Φράγκος), Δημητρίου (83′ Τιμπλαλέξης).
Θύελλα Π.: Κολοβούρης, Κωνσταντινίδης, Θανόπουλος, Κατριβέσης, Κ.Κουτσαντώνης, Σουγλέρης (90′ Βλασόπουλος), Σκεπετάρης, Πιστικός, Πανίτσας (65′ Αχ. Κουτσαντώνης), Σκούρτας (54′ Ντίνος), Θεοδωρακόπουλος.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Παναιγιάλειος θα παίξει με τη Ζάκυνθο στο νησί αύριο το μεσημέρι, μετά τη σημερινή αναβολή λόγω καιρού

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε (πέφτει) στο νησί της Ζακύνθου ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης τον Ανδρέας Μπέκο από την Αργολίδα να αναβάλει το σημερινό ματς μεταξύ της Ζακύνθου και του Παναιγιαλείου στα πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 4ο όμιλο.
Αρκετή ώρα πριν από την προκαθορισμένη σέντρα το γήπεδο σε αρκετά σημεία του είχε μετατραπεί σε λίμνη. Ο διαιτητής του αγώνα μαζί με τους βοηθούς του βγήκε στον αγωνιστικό χώρο κάτω από συνεχή βροχή να δει αν η μπάλα κυλάει κανονικά ή όχι.
Αφού διαπίστωσε ότι αυτό δεν συμβαίνει ενημέρωσε τους ανθρώπους και των δύο ομάδων ότι το παιχνίδι θα αναβληθεί και θα γίνει αύριο Δευτέρα 29/9 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο στο Στάδιο του νησιού, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Αναβολή στο ματς του Παναιγιάλειου στην Ζάκυνθο

Το παιχνίδι του Παναιγιάλειου στην Ζάκυνθο αναβλήθηκε.
Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της νησιώτικης ομάδας ήταν «βαρύς» και ακατάλληλος για ποδόσφαιρο, αφού η συνεχής βροχόπτωση επηρέασε το τερέν.
Έτσι ο διαιτητής αποφάσισε δικαιολογημένα να αναβάλλει την αναμέτρηση, που θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την ΕΠΟ.