Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σπουδαίο διπλό για την Αχαϊκή

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία στην 2η στροφή των πλέι-οφ της Α΄ Κατηγορίας, η Αχαϊκή πέρασε αλώβητη από τα Προσφυγικά.
Το γκολ του Κλήση στο 85ο λεπτό ήταν αρκετό, για να ρίξει στο καναβάτσο το Πάτραι, που προερχόταν από τη νίκη επί του Ατρόμητου Πατρών.
Έτσι η “Κυρία” έκανε το 2/2 και συγκατοικεί στην κορυφή με την Θύελλα Πατρών, που επίσης μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα ματς.
Τα αποτελέσματα:
Θύελλα Π.- Εθνικός Π. 2-0 (51΄Αγουρίδης/ 90΄ Θ.Βλασσόπουλος)
Πανμοβριακός- Αιγείρα/Ακράτα 2-1 (65΄, 72΄Καλόφωνος/ 33΄Λέσι)
Ατρόμητος Π.- Διαγόρας Βραχν. 2-1 (2΄Χριστόπουλος, 37΄Ρουμπάτος/ 83΄Σκούρτας)
Πάτραι- Αχαϊκή 0-1 (85΄Κλήσης)
Η Βαθμολογία: (σε 2 παιχνίδια)
1 Θύελλα Π. 11 (5-0)
2 Αχαϊκή 11 (2-0)
3 Πάτραι 6 (3-1)
4 Ατρόμητος Π. 6 (2-4)
5 Πανμοβριακός 4 (2-2)
6 Εθνικός Π. 4 (3-4)
7 Διαγόρας Βραχν. 1 (1-5)
8 Αιγ./Ακράτα 0 (3-5)
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αχαϊκή- Πάτραι 2-0: Φιλική επικράτηση και συμπεράσματα για αμφότερους

Η Αχαϊκή υποδέχθηκε το Πάτραι και επικράτησε με 2-0, χάρη στα γκολ των Παπαδημητρακόπουλου και Παπαδιονυσίου.
Οι Φίλιππος Σχοινάς και Νίκος Λουμπαρδέας έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα απαιτητικό φιλικό και για τους δύο.
Και φέτος η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο για την «Κυρία», έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της, όπως άλλωστε κάθε χρόνο.
ΑΧΑΪΚΗ (Σχοινάς): Μπαρδάκης, Διακάτος, Φραντζής, Σταυρόπουλος, Λιάκος, Φραγκούλιας, Κυριακού, Παπαδιονυσίου, Παπαδημητρακόπουλος, Σπανός, Κουλούρης.
ΠΑΤΡΑΙ (Λουμπαρδέας): Κουτρούμπας, Στανής, Κοτσόκολος, Πανταζόπουλος, Μπακάλης, Λεγάτος, Μαστραντωνάκης, Λαλούσης, Γερογιάννης, Σπανός, Σταυρόπουλος.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ατρόμητος Πατρών- Νίκη Προαστείου: Εννέα γκολ και υψηλό θέαμα

Ο Ατρόμητος Πατρών αναμετρήθηκε με τη Νίκη Προαστείου και το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε θέαμα, καθώς σημειώθηκαν εννέα τέρματα.
Οι «πορτοκαλί» επικράτησαν με 5-4, με τις δύο ομάδες να δείχνουν προβλήματα αμυντικά, πιθανώς επειδή ακόμα βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας.
Για τον Ατρόμητο σκόραραν οι Αντωνόπουλος, Αναγνώστου, Βιλανάκης, Σμυρλής και Πατρώνης, ενώ για τη Νίκη βρήκαν δίχτυα οι Μοσχόπουλος (2), Διαμαντόπουλος και Τζώρτζης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μπαλατής): Πούλιος, Στεργίδης, Παπαδόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Μπάδας, Αναγνώστου, Πατρώνης, Τούφας, Βιλανάκης, Σμυρλής, Αντωνόπουλος.
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Δημητρόπουλος): Ισόγλου, Σταματάκης Γ., Μοσχόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ζεκιάι, Ντεντόπουλος, Γιαννίτσος Χ., Καραβασίλης, Μητρόπουλος, Καρέλας.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Άρης Πατρών: Δοκιμές με θετικό πρόσημο, κέρδος ο Σοφούλης

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με δύο ήττες για τον Άρη, που έχασε σε Κύπελλο και Σούπερ Καπ από τη Θύελλα Πατρών.
Βέβαια, το πάλεψε, ιδιαίτερα στον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά δεν απέφυγε τις αποτυχίες, που σίγουρα δεν κοστίζουν, μιας και η ομάδα της πλατείας Ελευθερίας θέλει να δώσει «βάρος» στο νέο πρωτάθλημα, με μία πορεία πρωταθλητισμού στην Α΄ Κατηγορία.
Το Σάββατο (13/9), λοιπόν, η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου έδωσε φιλικό στα Προσφυγικά με τον Αίαντα Πατρών του Μίκι Τσίρκοβιτς, που αγωνίζεται ως νεοφώτιστος στη Β΄ Κατηγορία.
Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα ματς με τη Θύελλα και το αποτέλεσμα ήταν ενθαρρυντικό, με τον Άρη να επικρατεί με 3-0.
Από τη φιλική νίκη ξεχώρισε ο Ανδρέας Σοφούλης, που σκόραρε δις και δείχνει ότι έχει επανέλθει δριμύτερος, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Κυρσανίδης, που θέλει να κάνει επανεκκίνηση μετά τον περσινό τραυματισμό που του στέρησε ολόκληρη τη σεζόν. Μεταγραφικά, η ιστορική ομάδα ενδέχεται να κινηθεί για ακόμη έναν επιθετικό, αλλά μόνο αν βρεθεί κάτι αξιόλογο στην αγορά.
Έχουν αποκτηθεί ήδη 12 παίκτες: Μητρόπουλος, Σιδέρης, Κωστής, Νικολακόπουλος, Δασουράς, Καραμπούλας, Παπαηλιού, Αλποχωρίτης, Τσιρίνης, Πανάρετος, Παπαγεωργίου και Αγγελής.
Γιάννης Γεωργακόπουλος