Connect with us

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Σταμάτης Σαρρής: «Να μην παρασυρθούμε από την επιτυχία»

Published

on

Αναμφίβολα το Πάτραι έκανε εξαιρετική πορεία και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, πέραν του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία, μετρώντας μόλις μία ήττα από την Αχαϊκή, σε κανονική περίοδο και πλέι-οφ.

«Αρχιτέκτονας» της διπλής επιτυχίας του ιστορικού συλλόγου ήταν ο Σταμάτης Σαρρής. Ένας τεχνικός με χαμηλό προφίλ, που αρέσκεται στα λίγα λόγια και «μιλάει» μέσα από τη μεθοδική και σκληρή δουλειά του, κάτι που φάνηκε φέτος και μάλιστα περίτρανα.

Με το κλείσιμο της αυλαίας στη φετινή αγωνιστική περίοδο και μετά το «2» επί του Παλληξουριακού οι πρωταθλητές Αχαΐας ανέβηκαν στις Εθνικές κατηγορίες και πλέον το επίπεδο αλλάζει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κόουτς.

Ο Στ. Σαρρής… δεν γινόταν να μην αναφερθεί στα συναισθήματα που του προκάλεσε η φετινή πορεία σε πρωτάθλημα και σε μπαράζ ανόδου, ενώ σκιαγράφησε τη νέα «πρόκληση» της Γ΄ Εθνικής, αλλά αναφέρθηκε και στο προσωπικό μέλλον του, σχετικά με τη συνέχεια της δουλειάς του στον πάγκο του Πάτραι.

Ιδού τι είπε στη «Match»…

Η σεζόν φέτος ήταν μαγική. Αρχικά το Πάτραι κατέκτησε το πρωτάθλημα και στη συνέχεια έδειξε χαρακτήρα και σχετικά εύκολα πέτυχε και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Τι συναισθήματα σου προξένησε η φετινή «περιπέτεια»;

«Μπορώ να πω ήταν μια χρονιά υπέρ του δέοντος μαγική. Δεν περιμέναμε να φτάσουμε τόσο μακριά, αλλά ανταποκριθήκαμε σε κάθε δυσκολία και τα πήγαμε περίφημα, όπως δείχνει και το αποτέλεσμα.

Το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο και φυσικά τα πλέι-οφ είχαν μία διαφορετική ανταγωνιστική κλίμακα. Στη συνέχεια σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων στη δύσκολη διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν πείσμα και αγωνιστικό θάρρος. Μάλιστα τα συγκεκριμένα πλέι-οφ ήταν «προάγγελος» για το τι θα επακολουθήσει του χρόνου στις Εθνικές κατηγορίες».

Θεωρείς λοιπόν ότι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχει διαφορές σε σύγκριση με την Α΄ κατηγορία;

«Σίγουρα. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά πλέον. Το επίπεδο είναι πιο κοντά σε επαγγελματικά πρότυπα και τα πάντα διαφοροποιούνται από πλευράς προπονήσεων, επίπεδο δυσκολίας και γενικά σε όλους τους τομείς απαιτείται μεγάλη προσπάθεια.

Νομίζω φάνηκε η διαφορά από τα μπαράζ της Γ΄ Εθνικής, σε σχέση με τα αντίστοιχα της Α΄ κατηγορίας. Πιο δύσκολα παιχνίδια, πιο ανταγωνιστικό το επίπεδο. Εντελώς διαφορετικά δεδομένα».

Του χρόνου; Θα σε δούμε στον πάγκο του Πάτραι, συνεχίζοντας το έργο σου;

«Είναι νωρίς ακόμα να πούμε το οτιδήποτε, αλλά σίγουρα υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.

Όπως σου είπα και πριν χρειάζεται μεγαλύτερη οργάνωση σε πολλά ζητήματα, λόγω της αλλαγής κατηγορίας. Τα παιδιά στην διοίκηση προσπαθούν πάντοτε για το καλύτερο, αλλά για να είμαι και εγώ καλυμμένος, απαιτείται βελτίωση σε πολλά θέματα. Η Γ΄ Εθνική είναι απαιτητική και επιβάλλεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και προσήλωση.

Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στην φετινή επιτυχία μας, γιατί αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ. Πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις, αφενός για να γίνει σωστή δουλειά και αφετέρου για να διεκδικήσουμε την παραμονή τη νέα χρονιά».

Δώσε τον επίλογο για την πετυχημένη σεζόν που έφυγε.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε παίκτες και διοίκηση. Είχαμε καλό κλίμα και τα πάντα δούλεψαν άριστα. Ήταν μία απαιτητική χρονιά, που πέρασε πραγματικά από συμπληγάδες, αλλά ανταποκριθήκαμε σε κάθε εμπόδιο και στο τέλος πανηγυρίσαμε δίκαια, βασιζόμενοι στις δυνάμεις μας».

Γιάννης Γεωργακόπουλος

 

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Επική πρόκριση για την Θύελλα Πατρών στο Κύπελλο

Published

on

Η Θύελλα Πατρών ήταν εξαιρετική απέναντι στην Ζάκυνθο και συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα του Α.Σπηλιόπουλου με γκολ των Κ.Κουτσαντώνη (53’) και Σκεπετάρη (55’) έριξε στο καναβάτσο τους νησιώτες και προκρίθηκε στην 3η φάση του θεσμού.

Είχε προηγηθεί η νίκη επί του Άρη Πατρών με 2-0 στο Κύπελλο, αλλά και η ανατροπή με 2-1 στο Σούπερ Καπ απέναντι στον Άρη, με τους «κυανόλευκους» να κατακτούν το πρώτο τρόπαιο της φετινής χρονιάς.

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Μάχη Κυπέλλου για την Θύελλα Πατρών ενάντια στην Ζάκυνθο

Published

on

Η Θύελλα Πατρών αντιμετωπίζει την Ζάκυνθο για την 2η φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η σέντρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:30 και το ματς είναι νοκ άουτ.

Η Θύελλα απέκλεισε τον Άρη Πατρών με 2-0, ενώ η Ζάκυνθος πέρασε νικηφόρα από την Άβυθο, επικρατώντας του Παναιγιάλειου με 2-1.

Διαιτητής του αγώνα στο “Φ.Αραβαντινός” θα είναι ο Στάμος του συνδέσμου Ηλείας, ενώ η είσοδος τιμάται στα 7 ευρώ.

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Αυτοί αποχωρούν από τον Παναιγιάλειο

Published

on

Ο Παναιγιάλειος θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο ρόστερ του, μετά την ήττα από την Ζάκυνθο, που τον οδήγησε στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. 

Πέραν του Καλόφωνου, την πόρτα της εξόδου ακολουθούν επίσης οι Συρμής, Τσεκούρας και Αναστασόπουλος. 

Φημολογείται μάλιστα ότι ο Συρμής θα συνεχίσει στην Παναχαϊκή, προβάροντας τα “κοκκινόμαυρα”, για να δώσει λύσεις στη θέση του επιτελικού μέσου. 

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Continue Reading
Advertisement
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202551 minutes ago

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η απίθανη Γερμανία που λύγισε την Τουρκία στον τελικό του Eurobasket

BASKET LEAGUE2 hours ago

Διαβάστε στη «Match»: Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ!

SUPER LEAGUE 12 hours ago

Ο Κοϊτά έδωσε την λύση και η ΑΕΚ πέρασε από την Λειβαδειά

SUPER LEAGUE 23 hours ago

Ισοπαλίες για τα φαβορί, Ηρακλής και Πανιώνιος «σκόνταψαν» στην πρεμιέρα της Super League 2

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20253 hours ago

Αντετοκούνμπο: «Αν δεν είναι εδώ ο Σπανούλης, τότε δεν θα είμαι κι εγώ»

ΠΟΛΟ3 hours ago

Η ΝΕΠ ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά του ΣΔΥ, ήλθε στην Ελλάδα η Γιαπωνέζα Χικάρου Σιτάρα

SUPER LEAGUE 13 hours ago

Τρομερό ματς στην Τρίπολη με Αστέρα και ΑΕΛ να μοιράζονται από έναν βαθμό

ΣΤΙΒΟΣ3 hours ago

Τόκιο 2025: Ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο η Αμερικανίδα Τζέφερσον, πήρε το χρυσό μετάλλιο

SUPER LEAGUE 14 hours ago

«Σφαλιάρα» της Κηφισιάς στον «άρρωστο» Παναθηναϊκό

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20254 hours ago

Σπανούλης: «Ελλάδα αυτό είναι για εσένα», έλαμπε από χαρά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός

Γ ΕΘΝΙΚΗ5 hours ago

Επική πρόκριση για την Θύελλα Πατρών στο Κύπελλο

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ13 hours ago

Ερασιτεχνικό: Τι έγινε στα φιλικά του Σαββάτου

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ4 hours ago

Η Παναχαϊκή νίκησε την ΑΕ Μεσολογγίου 2-1 στην Αγυιά, με πολλές δοκιμές από τον Κυβελίδη

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ8 hours ago

«Φαβορί ναι, αλλά να το δείξουμε όμως στο γήπεδο», σχολίασε με νόημα ο Ελευθεριάδης

ΜΠΑΣΚΕΤ22 hours ago

“Αντίο” στο κύπελλο η Αχαγιά’82, ηττήθηκε από τους Γαργαλιάνους εκτός έδρας, άρεσε ο Σούλκο

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20256 hours ago

Η Ελλάδα «βάσεις» για το χάλκινο, στο +14 (48-34) επί της Φινλανδίας στο ημίχρονο με Γιάννη και Ντόρσει

ΠΟΛΟ10 hours ago

Ήττα των Γυναικών ΝΕΠ από τον Εθνικό Πειραιώς στο τουρνουά του συνδέσμου διαιτητών

ΠΟΛΟ9 hours ago

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ανακοίνωσε τον Ηλία Αγγελόπουλο, τεράστια απώλεια για το ΝΟ Πατρών

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ11 hours ago

Επιστροφή Λούσκου στην Παναχαϊκή, ενισχύεται η κοκκινόμαυρη επίθεση με έμπειρη παρουσία

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ6 hours ago

Η Παναχαϊκή τελευταία πρόβα πριν την Γ’ εθνική, μπροστά επί της ΑΕ Μεσολογγίου 2-1 στο ημίχρονο

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202551 minutes ago

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η απίθανη Γερμανία που λύγισε την Τουρκία στον τελικό του Eurobasket

BASKET LEAGUE2 hours ago

Διαβάστε στη «Match»: Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ!

SUPER LEAGUE 12 hours ago

Ο Κοϊτά έδωσε την λύση και η ΑΕΚ πέρασε από την Λειβαδειά

SUPER LEAGUE 23 hours ago

Ισοπαλίες για τα φαβορί, Ηρακλής και Πανιώνιος «σκόνταψαν» στην πρεμιέρα της Super League 2

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20253 hours ago

Αντετοκούνμπο: «Αν δεν είναι εδώ ο Σπανούλης, τότε δεν θα είμαι κι εγώ»

ΠΟΛΟ3 hours ago

Η ΝΕΠ ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά του ΣΔΥ, ήλθε στην Ελλάδα η Γιαπωνέζα Χικάρου Σιτάρα

SUPER LEAGUE 13 hours ago

Τρομερό ματς στην Τρίπολη με Αστέρα και ΑΕΛ να μοιράζονται από έναν βαθμό

ΣΤΙΒΟΣ3 hours ago

Τόκιο 2025: Ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο η Αμερικανίδα Τζέφερσον, πήρε το χρυσό μετάλλιο

SUPER LEAGUE 14 hours ago

«Σφαλιάρα» της Κηφισιάς στον «άρρωστο» Παναθηναϊκό

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20254 hours ago

Σπανούλης: «Ελλάδα αυτό είναι για εσένα», έλαμπε από χαρά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός

Facebook