Connect with us

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

«Στενό μαρκάρισμα» από Ηλία Παπαθεοδώρου

Published

on

Από τη στιγμή που τον Προμηθέα 2014 στη National League 2 ενισχύουν σε κάποια παιχνίδια παίκτες από την αντρική ομάδα (Μπαζίνας, Πλώτας, Λάγιος, Καραγιαννίδης) είναι απόλυτα λογικό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου όποτε του δίνεται η ευκαιρία να τους βλέπει από κοντά.

Κάτι που έκανε στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ με την Παναχαϊκή όπου βρέθηκε στις εξέδρες του «Promitheas Park» έχοντας στην παρέα του τον Κώστα Ντούβα και παρακολούθησε τον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ το επανέλαβε και στον δεύτερο της Αγυιάς.

Ο τεχνικός του Προμηθέα έχει δει αρκετά παιχνίδια του Προμηθέα 2014 θέλοντας να έχει πλήρη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό του, καθώς κάποιοι αθλητές είναι πιθανό να κληθούν στην προετοιμασία της νέας περιόδου.

 

Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Προμηθέας: «Ποδαρικό» με περίπατο των Παίδων κόντρα στον Αριστέα Άργους

Published

on

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση η παιδική ομάδα του Προμηθέα συνέτριψε τον Αριστέα Άργους 88-48 στο Promitheas Park κάνοντας το πρώτο από τα δυο συνολικά βήματα για να προκριθεί στο φάιναλ-8 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Τα 10λεπτα: 28-15, 24-13, 26-09, 10-11.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ντάγιος): Μανωλιτσάκης 18, Γκούμας 15, Φαληδέας 9, Κατσιγιάννης 18, Γαλάνης 6, Ευστρατιάδης 8, Θεοχάρης 5 (1), Δίπλαρος 4, Θεοδωρίδης 2, Μπαρλογιάννης 3, Καββαδάς, Κουτρούμπας.

ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ (Σπηλιωτόπουλος): Σελλής 14, Καπαρέλος 9 (1), Καλαντζής 4, Παπαθεοδώρου 11, Γέρτος 6, Μπουγιατάκης 4, Κοσμίδης, Γκούντα, Καράτζουλης, Καμπόσος, Κούγιας.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ηλ. Παπαθεοδώρου: “Ήταν μία σημαντική νίκη”

Ο έμπειρος τεχνικός των Πατρινών θεωρεί ότι το 1-0 δίνει ένα πλεονέκτημα, ωστόσο αναγνωρίζει πως θα είναι δύσκολο το έργο της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Ο προπονητής του Προμηθέα, Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη επί του Άρη σχολίασε τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός των Πατρινών θεωρεί ότι το 1-0 δίνει ένα πλεονέκτημα, ωστόσο αναγνωρίζει πως θα είναι δύσκολο το έργο της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν σημαντική νίκη, κάναμε το πρώτο βήμα. Ήμασταν αρκετά καλοί για μεγάλο χρονικό διάστημα» υποστήριξε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Και συμπλήρωσε: «Βρήκαμε κάποια προβλήματα σε άμυνα ζώνης του Άρη, όμως ελέγξαμε το ματς επιθετικά και αμυντικά στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Απλά κάναμε το 1-0 και πάμε στη Θεσσαλονίκη, όπου ξέρουμε ότι ο Άρης είναι πολύ δυνατός».

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ο Προμηθέας έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά – Κέρδισε τον Άρη με 79-60 (pics)

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι ο της Basket League

Published

on

Ο Προμηθέας συνέχισε το απόλυτο κόντρα στον Άρη του οποίου επικράτησε με 79-60 στο “Δ. Τόφαλος” στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Basket League.

Οι Πατρινοί επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή του αγώνα, φτάνοντας ακόμα και στο +13 στην πρώτη περίοδο (18-5, 7′). Οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση που άσκησαν οι κιτρινόμαυροι και διαμόρφωσαν το 1-0 στην προημιτελική σειρά, που μεταφέρεται στο Αλεξάνδρειο τη Δευτέρα (20/5, 20:15).

Από την πλευρά των νικητών, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε τόσο ο Ρέινολντς με 13 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, όσο και ο Ετσενίκε με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ο Χάμιλτον πρόσθεσε 14 πόντους και ο Χέιλ ακολούθησε με 12 πόντους (3/7 τρίποντα) και 2 ασίστ.

Για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ξεχώρισε ο Γκάλινατ με 17 πόντους (3/8 τρίποντα) και 3 ριμπάουντ. Ο Ντε Σόουζα κατέγραψε 13 πόντους (6 ριμπάουντ) και ο Σανόγκο σταμάτησε στους 7 πόντους (6 ριμπάουντ).

Στο 24-8 οι πόντοι από λάθη αντιπάλου, 24-30 οι πόντοι στο ζωγραφιστό, 6-19 οι πόντοι δεύτερης ευκαιρίας (από επιθετικά ριμπάουντ), 14-4 οι πόντοι στον αιφνιδιασμό, 25-21 οι πόντοι των αναπληρωματικών.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για το Game 2 της σειράς στο Αλεξάνδρειο, το απόγευμα της Δευτέρας (20/5, 20:15). Αν επικρατήσει ξανά ο Προμηθέας, θα πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά των playoffs, εκεί όπου θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός AKTOR – ΠΑΟΚ (1-0). Αν η ομάδα του Βασίλη Παπαθεοδώρου καταφέρει να ισοφαρίσει, τότε θα υπάρξει και τρίτο ματς στην Πάτρα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-16, 37-35, 55-46, 79-60

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Παπαθεοδώρου): Μπαζίνας 6, Χάμιλτον 14 (2), Χρυσικόπουλος 9 (2), Ετσενίκε 13, Χέιλ 12 (3), Ρέινολντς 13 (2), Κάουαν 10 (2), Πλώτας, Πάπας, Λάγιος, Στέφενς 2, Καραγιαννίδης

ΑΡΗΣ (Καστρίτης): Τολιόπουλος 3, Μπλούμπεργκς 3, Μποχωρίδης 3, Ντε Σόουζα 13, Γκάλινατ 17 (3), Σλαφτσάκης 2, Σταρκ 6 (2), Σανόγκο 7, Κατσίβελης, Περσίδης 5 (1), Χάρελ 1, Καλογήρος

Continue Reading
Advertisement

Facebook