Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στην Χαλανδρίτσα το παιχνίδι της αγωνιστικής

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ 5-3 ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
28’ Παναγόπουλος, 52’ Κουλογιάννης, 59’, 62’ Χριστόπουλος, 90’ Ζαχαράτος / 5’ Αμαρίλντο, 74’ πέν. Κατσίνας, 76’ αυτ. Διαμαντόπουλος
Αποβολή : 90’ Ζαχαράτος
Αθανασόπουλος (Παπαδιονυσίου-Πρέζας)
Σε ένα παιχνίδι που αναμφίβολα ήταν το εντυπωσιακότερο της αγωνιστικής και σίγουρα ένα από τα ομορφότερα που έχουμε δει την φετινή σεζόν, η Δόξα Χαλανδρίτσας πανηγύρισε το “τρίποντο” και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον Α’ γύρο.
Ο Αμαρίλντο με ένα διαγώνιο σουτ μόλις στο 5′ έβαλε σε θέση οδηγού τον Εθνικό ο οποίος δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και ισοφαρίστηκε στο 28′ με τον Παναγόπουλο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Δρόσου και να ισοφαρίζει σε 1-1, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το ημίχρονο.
Στο δεύτερο μισό, η Δόξα πέτυχε την ολική ανατροπή με τα γκολ των Κουλογιάννη (52′) και Χριστόπουλου (59′, 62′) να της δίνουν προβάδισμα 3 τερμάτων και ουσιαστικά να “σφραγίζουν” την υπόθεση νίκη. Επειδή όμως τίποτα δεν τελειώνει πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Κατσίνας με πέναλτι στο 74′ και το αυτογκόλ του Διαμαντόπουλου στο 76′ “έβαλαν φωτιά” στο ματς. Το “τρίποντο” για την ομάδα της Χαλανδρίτσας “κλείδωσε” ο Ζαχαράτος στο 90′ με τις ελπίδες των φιλοξενουμένων για ανατροπή να “εξανεμίζονται”.
ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Γιαννόπουλος): Βέρρας, Καπογιαννόπουλος (90΄ Κατσαΐτης), Διαμαντόπουλος (87΄ Γεωργαντόπουλος), Λιακόπουλος, Αδαμόπουλος, Μαντζουράκης, Ζαχαράτος, Νταφογιάννης, Χριστόπουλος (67΄ Μενύχτας), Κουλογιάννης, Παναγόπουλος (71΄ Δελδήμος).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (Καψάλης): Δρόσος, Καρκούλιας, Αμαρίλντο, Μαχαίρας (68΄ Αναστασόπουλος Π.), Μπεκίρης, Πλέγας (57΄ Λίτος), Λιακόπουλος (72΄ Αναστασόπουλος Α.), Διονυσόπουλος (81΄Δρακόπουλος), Χότζα, Κατσίνας, Γκοτσούλιας.
Περισσότερα στην Match της Δευτέρας…

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄ Κατηγορία: Οι όμιλοι ενόψει του νέου πρωταθλήματος

Η φετινή Α΄ Κατηγορία προμηνύεται εκ νέου ανταγωνιστική.
Οι δύο όμιλοι θα περιλαμβάνουν 10 ομάδες και τα πλέι-οφ με τα πλέι-άουτ για πρωταθλητή και υποβιβασμό, παραμένουν ως έχουν.
Η ΕΠΣ Αχαΐας χώρισε τους ομίλους, με την κλήρωση να διεξάγεται την Παρασκευή (12/9).
Αναλυτικά:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Αστέρας Μιντιλογλίου, Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Ατρόμητος Πατρών, Αχαϊκή, Αχαιός, Διαγόρας Βραχν., Δόξα Νιφορ., Δόξα Παραλίας, Πανμοβριακός, Πήγασος.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Αιγείρα/Ακράτα, Άρης Πατρών, Αστέρας Τέμενης, Απόλλων Εγλυκάδας, Εθνικός Πατρών, Ζαβλάνι, Ηρακλής Πατρών, Κεραυνός Α.Β., Νίκη Προαστ., Πάτραι.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σημαντικό τεστ για τον Ατρόμητο Πατρών

Τον Αστέρα Αμαλιάδας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (10/9) ο Ατρόμητος Πατρών σε νέο φιλικό προετοιμασίας.
Ο αντίπαλος έχει μεγάλη δυναμική, αφού θέτει ως στόχο το πρωτάθλημα της Ηλείας και στον πάγκο κάθεται ο Αλέξης Γαβριλόπουλος.
Η σέντρα θα γίνει στις 16:30 στο “Α.Κάνιστρας”. Το Σάββατο που πέρασε, η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή νίκησε το Πάτραι με 4-2.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διαγόρας: Τέλος οι μεταγραφές, ανησυχία για δύο

Ανεβαίνει αγωνιστικά ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, δείχνοντας καλύτερη εικόνα όσο περνούν οι μέρες.
Στο τελευταίο φιλικό, η ομάδα
του Κώστα Τσιπιανίτη επικράτησε του Κεραυνού με 2-1, με γκολ του Παπαγεωργίου.
Ωστόσο, δύο παίκτες αποχώρησαν με τραυματισμό, κάτι που ανησύχησε τον έμπειρο προπονητή.
Ο λόγος για τους Λαζανά (μέση)
και Τσουκνίδα (προσαγωγός).
Μεταγραφικά, ίσως γίνει ακόμα μία προσθήκη στη θέση του τερματοφύλακα αν και εφόσον προκύψει κάποια δυνατή περίπτωση.
Όσον αφορά στις μεταγραφές, αποκτήθηκαν οι Βέρρας (Θύελλα Π.), Βαρβεράκης (Θύελλα Π.), Ντινόπουλος (Αχαιός), Νικολόπουλος
(Κεραυνός), Τσουκνίδας (ΑΠΟ Αρόη), Λαζανάς (Πήγασος), Παπαγεωργίου (Αιγείρα/Ακράτα), Μπουρίκας (Ζαβλάνι), Κατσιγιάννης (Άτλας).
Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν οι Διαμαντόπουλος, Σάχι, Παπανικολόπουλος, Τσιούπρος, Βαγγαλάτης, Χριστόπουλος, Δήμας, Βεργίνης και οι νεαροί Χαραλαμπόπουλος, Καπής, Καρόπουλος, Σπανός.
Γιάννης Γεωργακόπουλος