ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Στην διάθεση των φιλάθλων της Παναχαϊκής τα εισιτήρια διαρκείας

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της Παναχαϊκής και οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν, στηρίζοντας την ομάδα στην ερχόμενη σεζόν.
Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:
«Σε αυτό το νέο ξεκίνημα σε θέλουμε στο πλευρό μας! Η Παναχαϊκή έγινε μεγάλη, γιγαντώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έγραψε χρυσές σελίδες στην τεράστια ιστορία της με τον κόσμο δίπλα της! Η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική με στόχο την άμεση επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Με κεντρικό σύνθημα «TOGETHER WE CAN» κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αυτό το σύνθημα έχει να κάνει με ένα μήνυμα ότι όλοι μαζί – ως μονάδα – μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και με τόσους φιλάθλους στο πλευρό της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει. Έπειτα από ένα χρόνο αποχής από τα γήπεδα λόγω κορονοϊού ήρθε η ώρα να ενωθούμε για το καλό του συλλόγου μας.
Όλοι μαζί σε αυτή τη νέα αρχή!
Όλοι μαζί στις νίκες και τις ήττες!
Όλοι μαζί κάνουμε όνειρα, όλοι μαζί γράφουμε ιστορία!
Μέσα από το νέο επίσημο διαδικτυακό σπίτι της ομάδας μας που βρίσκεται στον “αέρα” το panachaikifc1891.gr, ένα site που συνεχώς θα βελτιώνεται για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων, θα έχετε τη δυνατότητα έως την Δευτέρα (27/9) και ώρα 23:59 να δηλώσετε ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον σας για την αγορά διαρκείας και μέσα από αυτή τη διαδικασία να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο γήπεδο με έκπτωση 20% για τις κατηγορίες SILVER / BLACK / RED και 50€ στην κατηγορία Gold. Η πώληση για αυτούς που δήλωσαν ενδιαφέρον θα γίνεται από την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου. Η αγορά προς το κοινό ξεκινάει από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου με κανονικές τιμές.
Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες:
https://panachaikifc1891.gr/eisitiria
Όροι και προϋποθέσεις:
Όσοι δηλώσουν το ενδιαφέρον τους θα λάβουν email με ειδικό κωδικό για την έκπτωση
Ο κωδικός είναι μοναδικός και δεν μπορεί να δοθεί σε άλλο άτομο
Δικαίωμα για κωδικό έχουν μόνο όσοι δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα εισιτήρια διαρκείας
Η αγορά πρέπει να γίνει από το επίσημο site της ομάδας και ο κωδικός πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέχρι Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου (ώρα 23:59)
Δεν υπάρχει έκπτωση στις θέσεις STUDENT / FAMILY / SUPPORTER
Ο μοναδικός εκπτωτικός κωδικός θα λήξει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου (23:59) και σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθεί δεν μπορεί να ξανά ενεργοποιηθεί».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» της Παναχαϊκής, ποια είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα

Άλλους τρεις παίκτες πρόσθεσε η Παναχαϊκή στο έμψυχο δυναμικό της λίγο πριν το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών της.
Όπως είχε… προαναγγείλει το «Matchnews.gr» από νωρίς το απόγευμα, τα κοκκινόμαυρα φόρεσαν οι Κωνσταντίνος Κουραχάνης, ο οποίος επέστρεψε στην πατρινή ομάδα και ο 21χρονος γκολκίπερ της Λαμίας Νίκος Τρόπουλος.
Ακόμη, αποκτήθηκε ο 19χρονος μέσος Παναγιώτης Γασπαρινάτος (προηγούμενη ομάδα η Καλαμάτα).
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η Παναχαϊκή ανακοινώνει Τρόπουλο και Κουραχάνη, συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ

Ο νεαρός γκολκίπερ Νίκος Τρόπουλος (από τη Λαμία) και ένα ακόμη δικό της παιδί, ο Κωνσταντίνος Κουραχάνης (φωτό), θα είναι δυο ακόμη προσθήκες που θα ανακοινωσει εντός της ημέρας η Παναχαϊκή.
Ο νεαρός μέσος που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την κοκκινόμαυρη Κ19 γυρίζει στην ομάδα που αγαπάει παρότι αρχικά ήταν πολύ κοντά στον Παναιγάλειο.
Όσο για τον 21χρονο γκολκίπερ Τρόπουλο, έχει δείξει καλά στοιχεία και ο Κυβελίδης εισηγήθηκε να αποκτηθεί, όπως και θα γίνει.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ο Πετράτος και τη νέα σεζόν στην Παναχαϊκή, ανακοινώθηκε επίσημα από τους κοκκινόμαυρους

Όπως αναμενόταν τέλος καλό όλα καλά με την περίπτωση του Ηλία Πετράτου και την παραμονή του στην Παναχαϊκή.
Ο πατρινός σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!
Είναι Μέσος, γεννημένος στις 04/01/2005, με την Παναχαϊκή να ψάχνει για 1-23 ακόμη ποιοτικές προσθήκες.
“Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Μίλτος Σπυρόπουλος