Connect with us

SUPER LEAGUE 1

Super League 1: Δ.Σ. την Παρασκευή για επαγγελματική διαιτησία, επικύρωση βαθμολογίας και καλεντάρι νέας σεζόν

Published

on

Η σεζόν στη Super League ολοκληρώθηκε και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τη διεξαγωγή Διοικητικού Συμβουλίο μέσω τηλεδιάσκεψης την προσεχή Παρασκευή (26/05).

Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η επαγγελματική διαιτησία και η μείωση του ποσοστού της ΕΠΟ στα συμβόλαια και τις μεταγραφές παικτών και προπονητών. Παράλληλα θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας, αλλά και το καλεντάρι της νέας περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:

“Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, στις 14:30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Επαγγελματική διαιτησία.
  2. Μείωση ποσοστού της Ε.Π.Ο. για τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών από 5% σε 1%.
  3. Μείωση ποσοστού της Ε.Π.Ο. για μεταγραφές ποδοσφαιριστών από 5% σε 1%.
  4. Τελική επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2022-23.
  5. Τελική επικύρωση βαθμολογικών πινάκων Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League K19 και Κ15 αγωνιστικής περιόδου 2022-23.
  6. Ημερομηνία έναρξης, ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα και ημερομηνία κλήρωσης αναφορικά με το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24.
  7. Προτάσεις προς την Ε.Π.Ο. περί τροποποίησης κανονισμών.
  8. Δέσμευση χορηγικών παροχών (άρθρου 8 παρ. 10 του ΚΑΠ).
  9. Θέμα παραχώρησης στιγμιοτύπων αγώνων προς το Συνεταιρισμό.
  10. Εμπορικά θέματα (ανανεώσεις συμβάσεων κ.λ.π.).
  11. Εισήγηση προς τη Γ.Γ.Α. περί παράτασης ανάθεσης στο Συνεταιρισμό της διαχείρισης του Κεντρικού Συστήματος Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.
  12. Μίσθωση γραφείων του Συνεταιρισμού.
  13. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση 1/7/2022 – 30/6/2023.
  14. Διάφορα.

SUPER LEAGUE 1

Αφαίρεση τριών βαθμών στον ΟΦΗ

Published

on

Με απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγο, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του Θανάση Παπάζογλου, αναγνωρίζοντας την αθλητική διαδοχή μεταξύ παλιάς και νέας ΠΑΕ ΟΦΗ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ την αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα, καθώς και νέα αφαίρεση τριών βαθμών από κάθε επόμενο αγώνα, αν δεν εξοφλήσει την οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή εντός πέντε ημερών.

Η απόφαση:

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Τέλος ο Γιάννης Πετράκης από τον Παναιτωλικό

Published

on

Μετά τον Γιώργο Πετράκη και τον Σάββα Παντελίδη, ο Γιάννης Πετράκης έγινε ο τρίτος προπονητής ομάδας Super League που αποχωρεί από τον πάγκο μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής.

Η συντριβή του Παναιτωλικού με 6-0 από τον Λεβαδειακό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο των “καναρινιών”, με την ομάδα του Αγρινίου να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο γιος του Γιάννη Πετράκη, Γιώργος, αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΛ Novibet, ενώ ο Σάββας Παντελίδης απομακρύνθηκε από το τιμόνι του Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

“Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ομάδας μας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη. Κατά τη διάρκεια της διετούς συνεργασίας μας υπηρέτησε τον Παναιτωλικό με επαγγελματισμό, συνέπεια και πάθος, συμβάλλοντας καθοριστικά στη λειτουργία και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον άνθρωπο Γιάννη Πετράκη, για τον εξαιρετικό χαρακτήρα, το ήθος και την άψογη συμπεριφορά και στάση του απέναντι σε όλους. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και ευχόμαστε στον ίδιο και τους συνεργάτες του υγεία και κάθε καλό στην επαγγελματική τους πορεία από εδώ κι εμπρός”.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Η βαθμολογία της Super League μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής

Published

on

Η 6η αγωνιστική της Super League έφερε αλλαγές στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με τον ΠΑΟΚ να “σπάει” την συγκατοίκηση που είχαν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ και να αφήνει την Ένωση, μόνη πρώτη!

Η ΑΕΚ έκανε απίστευτο “διπλό” επί της Κηφισιάς (2-3) και λίγη ώρα μετά πήρε ευχάριστα νέα από την Τούμπα. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην έδρα του ΠΑΟΚ και όχι μόνο “έπεσε” από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα -που πλέον έχει μόνο το όνομα της Ένωσης- αλλά είδε το “δικέφαλο του Βορρά” να τον προσπερνάει (+1).

Στο ματς που ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική της Super League, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου στη Λεωφόρο και έκανε για πρώτη φορά νικηφόρο σερί στο φετινό πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και έχοντας ένα ματς λιγότερο (αυτό της πρεμιέρας, με τον ΟΦΗ).

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής:

ΟΦΗ – Άρης 3-0

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-1

ΑΕΛ – Βόλος 2-5

Κηφισιά – ΑΕΚ 2-3

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 6-0

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-1

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΚ 16

2. ΠΑΟΚ 14

3. Ολυμπιακός 13

4. Λεβαδειακός 10

5. Άρης 10

6. Βόλος 9

7. Παναθηναϊκός 8*

8. Κηφισιά 7

9. ΟΦΗ 6 *

10. Ατρόμητος 5

11. Πανσερραϊκός 5

12. ΑΕΛ 4

13. Παναιτωλικός 4

14. Αστέρας Τριπολης 2

*Mατς λιγότερο έχουν ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League:

18/10

17:00 ΑΕΛ – Ολυμπιακός

19:30 Ατρόμητος – Λεβαδειακός

20:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ

19/10

16:00 Αστέρας Τρίπολη – Κηφισιά

17:30 Βόλος – Πανσερραϊκός

19:30 Άρης – Παναθηναϊκός

21:00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Continue Reading
Advertisement

Facebook