ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Super League 2: Μαθαίνει αντίπαλο στον ημιτελικό η Κ19 της Παναχαϊκής

Η μεγάλη ώρα για την Κ19 της Παναχαϊκής πλησιάζει, καθώς σήμερα (08/05, 15:00) παίκτες και τεχνικό τιμ θα μάθουν τον αντίπαλο τους στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της Super League 2.
Εκεί που οι «κοκκινόμαυροι» του Χάρη Ράντου πήραν το εισιτήριο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο τους με το εντυπωσιακό 8X8, έχοντας πετύχει 30 τέρματα και δεχθεί μόλις 1, όντας και η μοναδική ομάδα με το απόλυτο στην κατηγορία!
Η περίπτωση του Final 4, απορρίφθηκε γρήγορα από την Λίγκα, για οικονομικούς λόγους και έτσι θα διεξαχθούν δύο μονοί ημιτελικοί και θα ακολουθήσει ο -επίσης μονός- τελικός. Οι πιθανοί αντίπαλοι των «κοκκινόμαυρων» είναι οι νικητές των άλλων τριών ομίλων, Ιωνικός, Λάρισα και Καμπανιακός.
Από την κλήρωση της 8ης Μαΐου θα προκύψει τόσο η ομάδα που θα αντιμετωπίσει η Παναχαϊκή, όσο και η έδρα που θα γίνει το παιχνίδι, που από την προκήρυξη φαίνεται ότι θα είναι μία εκ των δύο αντιπάλων και όχι κάποιο ουδέτερο γήπεδο. Ο ημιτελικός θα γίνει στις 12 Μαΐου και ο τελικός μία εβδομάδα αργότερα, στις 19.
Ηλίας Μάτσας

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Πήρε Σταθόπουλο η Παναχαϊκή και κάλυψε το κενό στην άμυνα, ελάχιστα εισιτήρια για Μιλτιάδη

Κινούμενη με απόλυτη μυστικότητα η Παναχαϊκή «τσίμπησε» τον Μπάμπη Σταθόπουλο που αποχώρησε από τη Ζάκυνθο.
Προσθήκη που είχε ζητήσει ο Κυβελίδης για να καλυφθούν τα αμυντικά στην Παναχαϊκή και η οποία πήρε σάρκα κι οστά από τη διοίκηση της Παναχαϊκής.
Ο νεαρός υψηλόσωμος στόπερ, με καταγωγή από την Πάτρα, ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες του Δια και εν συνεχεία στις Κ17 και 19 της Παναχαϊκής πριν πάρει το δρόμο για άλλες πολιτείες, επιστρέφοντας όμως και πάλι στα πάτρια εδάφη για να βοηθήσει τους κοκκινόμαυρους στη Γ’ εθνική.
Όσο για το αυριανό ματς με τον Μιλτιάδη στα Προσφυγικά, τα εναπομείναντα εισιτήρια για τους φιλάθλους είναι ελάχιστα.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Τα στέκια προπώλησης των εισιτηρίων με τον ΑΟ Μιλτιάδη, να γεμίσουν τα Προσφυγικά

Πρώτη εμφάνιση της Παναχαϊκής εντός έδρας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με τον Μιλτιάδη, την Κυριακή (28/9) στα Προσφυγικά (4μ.μ.) και η σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια έχει ως εξής::
«Όλοι μαζί, με πάθος και δύναμη, γεμίζουμε το γήπεδο!
Γενική Είσοδος: 10€
Εισιτήρια Κόστους 5€ (περιορισμένος αριθμός),(προπώληση ΜΟΝΟ από Γραφεία Π.Γ.Ε.): Άνεργοι, Παιδιά έως 18 ετών, Φοιτητές (με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών).
Έξω από το γήπεδο, θα λειτουργήσει εκδοτήριο από τις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής.
Λόγω αυξημένης ζήτησης και χωρητικότητας του Γηπέδου Προσφυγικών, θα πραγματοποιηθεί από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, προπώληση εισιτηρίων στα εξής σημεία:
– Γραφεία Παναχαϊκής (Κλειστό Γυμναστήριο), 9:00-14:00
– Καφέ Παπαχριστόπουλος, Αγίου Νικολαου 49, 8:00-15:00 & 21:30-00:00».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ο Στάμος (Ηλεία) διαιτητής στην εντός έδρας πρεμιέρα της Παναχαϊκής με τον ΑΟ Μιλτιάδη

Ο Βασίλης Στάμος από την Ηλεία, μαζί με τους Ντάβαρη και Παναγούλια του ίδιου συνδέσμου ορίστηκε η διαιτητική τριάδα του πρώτου εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής στη Γ’ εθνική με τον ΑΟ Μιλτιάδη (Κυριακή 28/9, Προσφυγικά 4μ.μ.).
Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Κουφογιάννης (Φωκίδα).
Στα άλλα ματς των αχαϊκών ομάδων για την 2η αγωνιστική διαιτητές θα είναι οι παρακάτω:
Ζάκυνθος-Παναιγιάλειος: Μπέγκος (Αργολίδα) με βοηθούς Λυκομήτρο και Κυμπουρόπουλο του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Κυριακάκη από την Ηλεία
Πανθουριακός-Θύελλα Π.: Βαρτσάκης (Λακωνία) με βοηθούς Αντωνόπουλο και Μάρκου Αγγελική του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Χαραλαμπόπουλο από την Ατκαδία.
Μίλτος Σπυρόπουλος