Connect with us

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου Κηφισιά και Ιεράπετρα

Επικράτησαν με 2-0 της Καλλιθέας και 2-1 της Προοδευτικής αντίστοιχα, στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής.

Published

on

Σαρωτική η Κηφισιά, νίκησε 2-0 την Καλλιθέα για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Στην κορυφή η Κηφισιά με 3×3! Η τρίτη νίκη σε ισάρριθμους αγώνες ήρθε με την Athens Καλλιθέα που είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές πριν συμπληρωθεί το 15λεπτο.

Ειδικότερα ο τραυματισμός του Ρώσση πριν καν συμπληρωθεί λεπτό στο ματς ήταν σοβαρός καθώς υπέστη κάταγμα επιγονατίδας και μεταφέρθηκε με φορείο στο νοσοκομείο.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σκόραρε με απευθείας φάουλ του Ταλάλ και με πέναλτι του Κουϊρουκίδη.

Η Καλλιθέα είχε δοκάρι με τον Κυνηγόπουλο, αλλά μέτρια παρουσία απέναντι σε μια Κηφισιά που κυριάρχησε ολοκληρωτικά.

Με το τρίποντο αυτό μάλιστα προσπέρασε την Παναχαϊκή στην κορυφή μαζί τον ΟΦΙ και έχει κι ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον ΠΑΟ Ρουφ που αναβλήθηκε.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Παναγιώτου, Πέιος (87′ Νοικοκυράκης), Ποζατζίδης (77′ λ.τ Να’α), Παπασάββας, Ταλάλ (66′ Καλλέργης), Κουϊρουκίδης (77′ Γκίνη), Τετέι (87′ Ιατρούδης).

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση (5′ λ.τ Βασιλούδης), Μανθάτης, Ευαγγέλου, Κύργιας (16′ λ.τ Χατζηδίμπας), Μπουλούλης (54′ Λάσκαρης), Σαντάνα, Ντεμέτριους (54′ Νίλι), Κυνηγόπουλος, Κωστανάσιος (54′ Τσιντώνης), Λουκίνας.

Πήρε «τρίποντο» κορυφής ο ΟΦ Ιεράπετρας με Προοδευτική!

Παρουσία περίπου 600 φίλων του ποδοσφαίρου η ομάδα της Ιεράπετρας επιβλήθηκε με 2-1 της Προοδευτικής, σε μία αναμέτρηση που έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης και δυσκόλεψε πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες ευτύχησαν να σημειώσουν από ένα τέρμα, ωστόσο στην επανάληψη ο ΟΦ Ιεράπετρας είχε την υπεροχή και στο 73′ με κεφαλιά του Μηλιώτη πήρε τη τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και σκόρπισε ενθουσιασμό τους φίλους της ομάδας του!

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (88′ Κόλα), Μηλιώτης (85′ Χιμένεθ), Μπλανκ Καζάου (76′ Γκομπερβίγιε), Αντερέγκεν, Βουό (88′ Παπαδάκης).

Προοδευτική (Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι (30′ λ.τ Αλεξίου), Σινγκ (61′ Παντελίδης), Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης (61′ Γιόβιτς), Πίσσας, Παυλίδης, Νταβιώτης (71′ Γκαργκαλατζίδης), Γιαννιτσάνης (71′ Τσακίρης), Ευθυμίου.

SUPER LEAGUE 2

Ισοπαλίες για τα φαβορί, Ηρακλής και Πανιώνιος «σκόνταψαν» στην πρεμιέρα της Super League 2

Published

on

Με γκολ στο φινάλε, ο Ηρακλής κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης Β’ (2-2), στο πιο συγκλονιστικό ματς της πρεμιέρας του Α’ Ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.

Εντός έδρας νίκες σημείωσαν Αναγέννηση Καρδίτσας (3-0 τον Μακεδονικό) και Νέστος Χρυσούπολης (1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα). Ο Ολυμπιακός Β’ στο φινάλε πήρε το βαθμό από τον Πανιώνιο (1-1), ενώ ιστορική ισοπαλία απέσπασε η Ελλάς Σύρου από τα Χανιά, με το ίδιο σκορ.

Υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν πέναλτι στο 72’, με τον Νίκο Μπότη να αποκρούει την εκτέλεση του Σιλβέστερ βαν ντε Βάτερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
Καμπανιακός - Καβάλα               1-0
Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης Β’      2-2
Αναγέννηση Καρδίτσας - Μακεδονικός 3-0
Νέστος Χρυσούπολης - ΠΑΣ Γιάννινα  1-0
Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β’               15/9.

Για τον Β' όμιλο είχαμε:

Καλαμάτα – Μαρκό                 2-0

Αιγάλεω ΑΟ – Athens Kallithea FC 1-2

Ηλιούπολη – Παναργειακός         1-1

Χανιά – Ελλάς Σύρου              1-1

Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος        1-1.



Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Ολοκληρώνεται η πρεμιέρα στην Super League 2 με πέντε αγώνες, τι έγινε στη δράση του Σαββάτου

Published

on

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Super League 2 με πέντε παιχνίδια που διεξάγονται όλα την ίδια ώρα (17:00). Ο Ολυμπιακός Β΄ που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας στο πρωτάθλημα φιλοξενεί τον Πανιώνιο (φωτό), με τον “Ιστορικό” να θέλει να συνδυάσει τον εορτασμό των 135 χρόνων από την ίδρυση του με την επάνοδο του στα μεγάλα σαλόνια.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης Β’, η νεοφώτιστη Αναγέννηση Καρδίτσας τον Μακεδονικό, ο Νέστος Χρυσόπουλης που επίσης πήρε πέρσι την άνοδο και αγωνίζεται στην Β’ εθνική μετά από 50 χρόνια τον ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε αγώνα και τελικά κατάφερε να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα, ενώ τα Χανιά που επίσης είχαν διοικητικές αλλαγές το καλοκαίρι που μας πέρασε την Ελλάς Σύρου.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2:

Χανιά – Ελλάς Σύρου, Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος, Αναγέννηση Καρδίτσας – Μακεδονικός, Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης Β’ και Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα χθεσινά παιχνίδια: Καλαμάτα – Μαρκό 2-0, Αιγάλεω – Athens Kallithea 1-2, Ηλιούπολη – Παναργειακός 1-1 και Καμπανιακός – Καβάλα 1-0.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Μία ανάσα από τη συμφωνία με τον πρώην κοκκινόμαυρο Κέβιν Γιοκέ είναι τα Χανιά

Published

on

Μία ανάσα από την συμφωνία με τον Κέβιν Γιοκέ βρίσκονται τα Χανιά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Σελίμ Μπενασούρ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του πρώην ακραίου χαφ του Λεβαδειακού που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν για ένα εξάμηνο δανεικός στην Παναχαϊκή και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις.

Τα Χανιά βρίσκονται σε επαφές με τον 29χρονο Γάλλο προκειμένου να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει σύντομα οριστική συμφωνία.

Continue Reading
Advertisement
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20254 minutes ago

Σπανούλης: «Εύχομαι αυτό το μετάλλιο να αναγεννήσει το μπάσκετ σε πολλούς τομείς»

ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ20 minutes ago

Με Δόξα Λευκάδας και Δάφνη Δαφνίου τα επόμενα φιλικά για την ομάδα του Κώστα Ρουμελιώτη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ33 minutes ago

Ξεκινάει η φιέστα…36 αστέρων, πρεμιέρα στη League phase του Champions League με έξι παιχνίδια

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ39 minutes ago

Κεραυνός: Εξαιρετική εικόνα στο τελευταίο φιλικό του

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ56 minutes ago

Το τουρνουά του Κεραυνού Αιγίου “μετακομίζει” φέτος στην Πάτρα και το Promitheas Park (27-28/9)

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ1 hour ago

Αίολος Αγυιάς και Ανδραβίδα μέτρησαν τις δυνάμεις τους σε φιλικό αγώνα, νικητής και τελικό σκορ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ1 hour ago

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης με Champions League και Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ2 hours ago

Εργασίες βελτίωσης στα γήπεδα Ρίου, Ζαρουχλεΐκων και Σαραβαλίου υπό το βλέμμα Πελετίδη

Γ ΕΘΝΙΚΗ2 hours ago

Θύελλα Πατρών: Πέντε σκόρερ στα τρία πρώτα ματς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 hours ago

Ήττα για την Νάπολη Πατρών στην πρεμιέρα του World Winners Cup

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20254 minutes ago

Σπανούλης: «Εύχομαι αυτό το μετάλλιο να αναγεννήσει το μπάσκετ σε πολλούς τομείς»

ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ20 minutes ago

Με Δόξα Λευκάδας και Δάφνη Δαφνίου τα επόμενα φιλικά για την ομάδα του Κώστα Ρουμελιώτη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ33 minutes ago

Ξεκινάει η φιέστα…36 αστέρων, πρεμιέρα στη League phase του Champions League με έξι παιχνίδια

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ39 minutes ago

Κεραυνός: Εξαιρετική εικόνα στο τελευταίο φιλικό του

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ56 minutes ago

Το τουρνουά του Κεραυνού Αιγίου “μετακομίζει” φέτος στην Πάτρα και το Promitheas Park (27-28/9)

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ1 hour ago

Αίολος Αγυιάς και Ανδραβίδα μέτρησαν τις δυνάμεις τους σε φιλικό αγώνα, νικητής και τελικό σκορ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ1 hour ago

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης με Champions League και Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ2 hours ago

Εργασίες βελτίωσης στα γήπεδα Ρίου, Ζαρουχλεΐκων και Σαραβαλίου υπό το βλέμμα Πελετίδη

Γ ΕΘΝΙΚΗ2 hours ago

Θύελλα Πατρών: Πέντε σκόρερ στα τρία πρώτα ματς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 hours ago

Ήττα για την Νάπολη Πατρών στην πρεμιέρα του World Winners Cup

Facebook