ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Τέλος και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Αχαΐας

Αναστέλλεται τελικά η δράση και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Νομού μας, παρότι η Αχαία βρίσκεται στο “κίτρινο”, δηλαδή στο 1ο στάδιο Επιτήρησης, εν μέσω κορονοϊού.
Αυτό αποφάσισε η υγειονομική επιτροπή της ΕΠΟ και η ΕΠΣ Αχαΐας επιβεβαίωσε τις φήμες. Ωστόσο οι ομάδες θα μπορούν να προπονούνται κανονικά, αλλά οι αγώνες αναβάλλονται!
Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:
“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναστέλλονται όλα τα τοπικά πρωταθλήματα Ε.Π.Σ. ( Επίσημοι και Φιλικοί αγώνες), μέχρι νεωτέρας, και επιτρέπονται μόνο προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.”

ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Διαβάστε στη «Match»: «Νιφό-καταιγίδα» στα Προσφυγικά, πρεμιέρα στο Ερασιτεχνικό και όλη η αθλητική δράση!

Η Παναχαϊκή “καθάρισε” με 4-2 και τον Μιλτιάδη, έκανε το «2 στα 2» και συνεχίζει με το απόλυτο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νιφορόπουλος που επέστρεψε και σκόραρε τρεις φορές.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΣΤΑ
ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΛΙΔΗ ΣΤΗ «MATCH» ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΥ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Ο Προμηθέας «έκλεψε την παράσταση» στο Super Cup βάζοντας δύσκολα στον Ολυμπιακό. Πρεμιέρα με Ηρακλή στη GBL (4/10), σήμερα η επίσημη παρουσίαση ομάδας και χορηγών.
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Με τους καλύτερους οιωνούς
Όλη η δράση της πρεμιέρας με πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα γήπεδα στη σημερινή «Match»
Ο Πανμοβριακός Ριόλου λύγισε τον Ατρόμητο Πατρών στον 1ο όμιλο, σήμερα (19:00) το ντέρμπι Νίκη Προαστείου – Άρης Πατρών
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Με το καλημέρα
στα βαθιά
Οι «μελανόλευκοι» μπαίνουν στο μαραθώνιο της NL1 με πρώτο σπουδαίο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου *Κώττας και Σταμάτης τα δυο προβλήματα.
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Χαμένη ευκαιρία
Η Θύελλα Πατρών πήρε πολύτιμη ισοπαλία (0-0) στη Μεσσηνία από τον Πανθουριακό, αν και δεν εκμεταλλεύτηκε το ότι έπαιζε για 35 λεπτά με παίκτη παραπάνω *Σήμερα ο Παναιγιάλειος με Ζάκυνθο στο νησί λόγω… βροχής.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πρεμιέρες παντού!
Προμηθέας 2014 και Γλαύκος/Έσπερος ρίχνονται στη μάχη της NL1, ενώ στη NL2 Παναχαϊκή και Αχαγιά ’82 ξεκινούν με φιλοδοξίες.
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ…
Βόλεϊ, σούπερλιγκ, διεθνή, παρακάμερα από τα γήπεδα και τα καλύτερα στις τελευταίες σελίδες;
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Πολύτιμος πόντος για την Θύελλα με Πανθουριακό

Αήττητη παρέμεινε η Θύελλα Πατρών τη φετινή σεζόν.
Για την 2η στροφή του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, η πατρινή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Πανθουριακό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Έτσι ανέβηκε στους 4 βαθμούς, μετά τη νίκη της πρεμιέρας με την Ζάκυνθο στο «Φ.Αραβαντινός».
Πανθουριακός: Τόσκα, Γιαννακόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Δρούγας, Σερπάνος (77′ Γεωργέας), Νικολόπουλος, Κωστέας, Αγγελής (88′ Τσέας), Γεωργουλέας (46′ Καστόρας), Αριστομενόπουλος (88′ Φράγκος), Δημητρίου (83′ Τιμπλαλέξης).
Θύελλα Π.: Κολοβούρης, Κωνσταντινίδης, Θανόπουλος, Κατριβέσης, Κ.Κουτσαντώνης, Σουγλέρης (90′ Βλασόπουλος), Σκεπετάρης, Πιστικός, Πανίτσας (65′ Αχ. Κουτσαντώνης), Σκούρτας (54′ Ντίνος), Θεοδωρακόπουλος.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Παναιγιάλειος θα παίξει με τη Ζάκυνθο στο νησί αύριο το μεσημέρι, μετά τη σημερινή αναβολή λόγω καιρού

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε (πέφτει) στο νησί της Ζακύνθου ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης τον Ανδρέας Μπέκο από την Αργολίδα να αναβάλει το σημερινό ματς μεταξύ της Ζακύνθου και του Παναιγιαλείου στα πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 4ο όμιλο.
Αρκετή ώρα πριν από την προκαθορισμένη σέντρα το γήπεδο σε αρκετά σημεία του είχε μετατραπεί σε λίμνη. Ο διαιτητής του αγώνα μαζί με τους βοηθούς του βγήκε στον αγωνιστικό χώρο κάτω από συνεχή βροχή να δει αν η μπάλα κυλάει κανονικά ή όχι.
Αφού διαπίστωσε ότι αυτό δεν συμβαίνει ενημέρωσε τους ανθρώπους και των δύο ομάδων ότι το παιχνίδι θα αναβληθεί και θα γίνει αύριο Δευτέρα 29/9 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο στο Στάδιο του νησιού, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.