Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τεράστια επιτυχία για την Εθνική ομάδα Μπόουλινγκ με τον Γιώργο Στεφανίδη

Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Published

on

Το χάλκινο μετάλλιο αποτέλεσε την επιβράβευση της Εθνικής Ανδρών Μπόουλινγκ για την σπουδαία προσπάθειά της στο Ομαδικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βίτελσχαϊμ της Γαλλίας, στην πλέον επιτυχημένη εμφάνιση της χώρας μας στον θεσμό!

Η ελληνική ομάδα (Αναστάσης Εξάρχου, Νίκος Καγιάλογλου, Βαγγέλης Κριζίνης, Γιάννης Ξύδας, Γιώργος Στεφανίδης και Νίκος Σέρελης) δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό απέναντι στη Γαλλία, όπου ηττήθηκε , αλλά σε κάθε περίπτωση είχε εξασφαλίσει μία θέση στο βάθρο μέσα από την παρουσία της στην κορυφαία τετράδα του Ομαδικού Ανδρών, καθώς είχε κατακτήσει την 3η θέση μεταξύ 28 χωρών στην προκριματική φάση του αγωνίσματος.

Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στην Σουηδία, η οποία κέρδισε στον τελικό τη Γαλλία με ενώ το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν η Ελλάδα και η Ολλανδία.

Αυτό είναι το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στη φετινή διοργάνωση, έπειτα από το χάλκινο του Βαγγέλη Κριζίνη στο Ατομικό Ανδρών, αλλά και το συνολικά τέταρτο της χώρας μας στον θεσμό, στοιχείο που μετατρέπει τη φετινή ευρωπαϊκή συμμετοχή στην πιο επιτυχημένη όλων των εποχών για το ελληνικό μπόουλινγκ!

ΠΟΛΟ

“Άναψαν οι μηχανές” στην ανδρική ομάδα του ΝΟ Πατρών με Λεμπέση στον πάγκο και χαμόγελα

Published

on

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΝΟΠ για τη νέα σεζόν σήμερα το απόγευμα στο κολυμβητήριο του ομίλου στην Ακτή Δυμαίων παρότι ακόμη επίσημες ανακοινώσεις για τη συμφωνία με τον νέο τεχνικό Φώντα Λεμπέση δεν υπάρχουν.

Κάτι που είναι καθαρά διαδικαστικό και με την ομάδα πλέον να… ανάβει τις μηχανές για τη δεύτερη σερί παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής.

Από τη σημερινή πρώτη δεν έλειψαν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία για μια καλή σε γενικές γραμμές πορεία.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Ήττα η Εθνική Νεανίδων από την Ισπανία στο Ευρωπαϊκό, “τελικός” αύριο με Ισραήλ

Published

on

Ηττήθηκε μεν αλλά είναι στο χέρι της η απευθείας πρόκριση στην οκτάδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Πόλο Νεανίδων Κ18, που διεξάγεται στην πόλη Γκζίρα της Μάλτας. Η Εθνική μας ομάδα πλήρωσε τα λάθη της στη σημερινή (2/9) αναμέτρηση με την Ισπανία, αφού γνώρισε την ήττα με 13-9, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Β΄Ομίλου.

Ωστόσο, θα καταλάβει την δεύτερη προνομιούχο θέση από το γκρουπ και, συγχρόνως, θα εξασφαλίσει μια θέση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης αν κερδίσει αύριο Τετάρτη (3/9) στις 17:30 το Ισραήλ. Θυμίζουμε πως το σύνολο του Γιώργου Ντόσκα είχε επικρατήσει άνετα του συγκεκριμένου αντιπάλου, με 15-8, στην πρεμιέρα (26/8) του διεθνούς τουρνουά Υδατοσφαίρισης «PYTHIA CUP 2025-WOMEN U18», στο κολυμβητήριο της Ιτέας.

Τα 8λεπτα: 3-2, 3-2, 3-1, 4-4

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Ντόσκας): Σάλεχ, Καραγιάννη 1, Μαρίνου, Μπίκου 1, Δρακωτού 1, Ελμισιάν, Κλαψιανού, Κρασσά 2, Σταυρίδου 1, Μπιτσάκου 2, Ντούλη, Σαλταμανίκα 1, Κυριακοπούλου, Δασκαλάκη.

Για την Ισπανία σκόραραν: Χιρόνες 3, Μποϊξάντε 2, Ροντίγκες 2, Μουνιόθ 2, Ταρίνο 1, Λαρός 1, Ασένσιο 1 Φερνάντες 1.

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Οι γυναίκες της Ν.Ε. Πατρών παρούσες στο σπουδαίο τουρνουά του συνδέσμου διαιτητών

Published

on

Σε ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά πόλο θα λάβει μέρος η γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ την άλλη εβδομάδα (12-14 Σεπτεμβρίου) στην Αθήνα, αυτό που διοργανώνει σε ετήσια βάση ο σύνδεσμος Ελλήνων διαιτητών.

Τουρνουά που θα θυμίζει ουσιαστικά ένα μίνι πρωτάθλημα Α1, καθώς εκτός της ΝΕΠ θα είναι παρόντες Βουλιαγμένη, Χανιά, ΠΑΟΚ, Εθνικός Πειραιώς κ.α..

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ16 hours ago

Παναχαϊκή: Επιβεβαίωση του «Matchnews.gr» με Πετράτο, παίρνει και Σταθόπουλο, δίνει μάχη για Σκόνδρα

ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ15 hours ago

Κ. Ρουμελιώτης: “Η φετινή NL1 θα θυμίζει… GBL για τη μάχη του τίτλου με δυο ακλόνητα φαβορί”

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ23 hours ago

Εκεί θα διεξαχθεί το φετινό Σούπερ Καπ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ22 hours ago

Πανθουριακός: Ομάδα «δεμένη», θέλει να κάνει ζημιά στην Παναχαϊκή

Α1 ΕΣΚΑΗ17 hours ago

Η νεανική Απολλωνιάδα άρχισε την προετοιμασία υπό τις οδηγίες Γ. Καλλίγα στην Περιβόλα

Α2 ΒΟΛΕΙ24 hours ago

Ξεκίνημα προετοιμασίας με όρεξη και αισιοδοξία στην ανδρική ομάδα της Ολυμπιάδας

ΠΥΓΜΑΧΙΑ24 hours ago

«Η ΕΑ Πατρών κάνει σταθερά βήματα προόδου», συνέντευξη Γιάννη Χαζάπη στην “Match”

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ4 hours ago

Εθνικός Σαγεΐκων: Ρόστερ με λύσεις και πρώτο δυνατό φιλικό

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ2 hours ago

Κάλεσμα συσπείρωσης από την Παναχαϊκή – «Για εμάς θα είναι ένας αγώνας διαρκείας»

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ5 hours ago

Νέος τεχνικός στο Πάτραι Β’

Facebook