Connect with us

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Θέλει Φραντζή ο Απόλλωνας!

Published

on

Ο Απόλλωνας ενισχύει ακόμη περισσότερο το ντόπιο στοιχείο στο έμψυχο δυναμικό του με τον ταλαντούχο παίκτη του Έσπερου ΑΟΠΑ

Ένα-ένα μπαίνουν σε σειρά τα θέματα του Απόλλωνα ενόψει της νέας σεζόν, μετά μάλιστα και τη νέα εποχή που ανατέλλει στον σύλλογο λόγω της σύμπραξης του με τον Έσπερο ΑΟΠΑ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από όλους τους εμπλεκόμενους (Απόλλων, Απολλωνιάδα και Έσπερο ΑΟΠΑ).

Επόμενο βήμα θα είναι ο σχεδιασμός της αντρικής ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής, όπου οι μελανόλευκοι από πέρυσι προσπαθούν να χτίσουν μια ομάδα με κορμό ντόπιων παικτών και προς την κατεύθυνση αυτή είναι βέβαιο ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το φετινό καλοκαίρι.

Στην κορυφή αυτής της λίστας είναι ο ταλαντούχος γκαρντ του Έσπερου ΑΟΠΑ Φίλιππος Φραντζής που φέτος είχε σούπερ χρονιά με την Αχαγιά ΄82 στην Γ΄ εθνική. Με την ομάδα της Κ. Αχαγιάς πέτυχε σε 17 παιχνίδια 269 πόντους, διακρίνεται κυρίως για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα και σίγουρα και για τον ίδιο θα είναι πολύ μεγάλη πρόκληση να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2.

Ακόμη πάντως από πλευράς Απόλλωνα δεν έχει γίνει η παραμικρή κρούση προς τον παίκτη, αν και κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να συμβεί.

Φραντζής: «Δεν έχω κάτι στα χέρια μου»

Η «Match» ως όφειλε επικοινώνησε με τον παίκτη για να πληροφορηθεί από… πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα αλλά ο Φραντζής δικαιολογημένα στην παρούσα φάση δεν είχε κάτι συγκεκριμένο να πει. «Δεν με έχει πλησιάσει μέχρι σήμερα κανείς από τον Απόλλωνα και επομένως δεν έχω κάτι να σας πω».

Ο παίκτης δεν ήθελε να δώσει συνέχεια ούτε σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα τον ενδιέφερε μια τέτοια μεταγραφή.

Η… περσινή επαφή

«Κλειδί» στην όλη αυτή υπόθεση είναι το ότι ο Φραντζής ανήκει στον Έσπερο ΑΟΠΑ από τον οποίο δόθηκε δανεικός το περασμένο καλοκαίρι στην Αχαγιά΄82. Η φετινή συνεργασία με τον Απόλλωνα ίσως ενεργήσει θετικά για να γίνει η μεταγραφή, παρότι και πέρυσι ο Φραντζής δεν θέλησε να υπογράψει στον Απόλλωνα, εμμένοντας αρχικά στο να παραμείνει στον Έσπερο ΑΟΠΑ, για να καταλήξει όμως στο τέλος στην Αχαγιά΄82!

Μίλτος Σπυρόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Απόλλων: Έβγαλε ποιότητα, θέλει πολλή δουλειά

Published

on

– Οι «μελανόλευκοι», με τον Κίερ σε μεγάλα κέφια νίκησαν τον Προμηθέα 2014 με 91-77 και συνεχίζουν στο Κύπελλο, με το μεγάλο βάρος όμως να πέφτει στο πρωτάθλημα

Το πρώτο και βασικό ζητούμενο για τον Απόλλωνα, στα επίσημα αποκαλυπτήριά του εναντίον του Προμηθέα 2014 στο ξεκίνημα του Κυπέλλου, ήταν να φέρει εις πέρας με επιτυχία την αποστολή του και αυτό το κατάφερε.

Νίκησε με 91-77, αν και στο τέλος ο αγώνας πήγε να γίνει ντέρμπι, καθώς ο Προμηθέας 2014 μείωσε σε 82-76 στο 37’, για να αντιδράσει όμως άμεσα και με σερί 5-0 (τρίποντο Ανέστη, δίποντο Ζούμπου) να ξεφύγει εκ νέου με 87-76, εξασφαλίζοντας τη νίκη-πρόκριση.

Δεύτερον, να δείξει μια καλύτερη εικόνα από αυτή των φιλικών που προηγήθηκαν, αλλά εδώ ο βαθμός δεν ήταν αρκετά ικανοποιητικός.

Ναι μεν η ομάδα διαθέτει ποιότητα σε υψηλό βαθμό και μονάδες με ηγετικά προσόντα (Κίερ, Ανέστης, Σταμάτης, Χείλαρης, Μανάκας), απαιτείται όμως πολλή δουλειά ακόμη για να βρει την απαιτούμενη συνοχή, τους αυτοματισμούς και την αγωνιστική σταθερότητα.

Άλλωστε, μιλάμε για έναν «φρέσκο» Απόλλωνα, με τον χρόνο να λειτουργεί υπέρ του και διάθεση από όλους για σκληρή δουλειά μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της NL1 (αρχές Οκτωβρίου).

Με Ν. Κηφισιά

στην Αθήνα

Συνέχεια με εκτός έδρας παιχνίδι για τον Απόλλωνα στη 2η αγωνιστική της α’ φάσης του Κυπέλλου και μάλιστα άμεσα χρονικά, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, απέναντι στη Νέα Κηφισιά, η οποία απέκλεισε τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη, νικώντας τον με 70-63 (ημ. 33-37).

Η αθηναϊκή ομάδα, με τον Καρατζά στον πάγκο της, αγωνίστηκε με τους: Χαϊκάλη 11 (3), Μάντσιτς 2, Γρυλλή, Σπανό, Καπρή 10 (2), Παπανικολάου 13 (1), Τβρντίτς 14 (2), Κοντό 4, Ζήρο2, Μαραγκουδάκη 14.

Τα 10λεπτα: 25-16, 49-40 (ημ.), 73-58, 91-77.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (Ελευθεριάδης): Κίερ 23 (3/4 τρ.), Χείλαρης 8 (1/5 τρ., 8 ριμπ.), Μανάκας 3, Σταμάτης 10 (2/6 σουτ), Ανέστης 14 (4/9 διπ., 1/3 τρ.), Ζούμπος 16 (4/4 τρ.), Αθανασόπουλος 2, Κώττας 15 (4/6 διπ., 6 ριμπ.), Παπαφωτίου, Παύλος.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

«Φαβορί ναι, αλλά να το δείξουμε όμως στο γήπεδο», σχολίασε με νόημα ο Ελευθεριάδης

Published

on

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιάννης Ελευθεριάδης μιλώντας μετά το τέλος του ματς σχολίασε: «Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία γιατί χωρίς αυτή δεν πας παρακάτω. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, κατέθεσε μεγάλη ενέργεια και για το λίγο χρονικό διάστημα δουλειάς και των δυο ομάδων, έπαιξε πολύ καλά.

Είναι ομάδα που όπως είδαμε και πέρυσι θα πολεμάει όλα τα παιχνίδια, μπορεί να κάνει την όποια ζημιά και έχει την πολύ καλή δουλειά του κόουτς που είναι στον πάγκο.

Εμείς έχουμε έναν τίτλο, λεγόμαστε φαβορί, όταν θα μπορέσουμε να τον βγάλουμε μέσα στο γήπεδο τότε θα είμαστε. Προς το παρών δεν βλέπω να είμαστε, θέλουμε πολύ δουλειά αν και υπάρχουν δυο ελαφρυντικά. Το πρώτο ότι είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και το δεύτερο, ότι αυτή την εβδομάδα είχαμε τεράστια προβλήματα».

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Πάντα δίπλα στον Απόλλωνα ο Κώστας Αποστολόπουλος

Published

on

Continue Reading
Advertisement

Facebook