Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Θόδωρος Κανελλόπουλος για τις κινήσεις της ΠΓΕ στο Τμήμα Ανδρικού βόλεϊ και τη δωρεά του Σπύρου Γκολίτση

Published

on

Για το νεοσύστατο τμήμα Παμπαίδων της ΠΓΕ μίλησε στη «Match», ο Θόδωρος Κανελλόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. αναφέρθηκε και στην πολύ ωραία πρωτοβουλία του προπονητή, Σπύρου Γκολίτση.

«Με χαρά ως Ένωση βλέπουμε την δημιουργία του τμήματος Παμπαίδων από το ιστορικό σωματείο της Παναχαϊκής, το οποίο μετά από χρόνια ξαναμπαίνει στο χάρτη του Ανδρικού βόλεϊ.

Αυτό αποδεικνύει ότι δεν είναι δύσκολο, όταν υπάρξει απόφαση από τη διοίκηση του οποιοδήποτε σωματείου, να αναπτυχθούν και τμήματα Ανδρικού βόλεϊ. Με πρωτοβουλία μου, μετά και την κάθοδο της ομάδας της Παναχαϊκής στο Παμπαίδων, ο εκ βορείου Ελλάδος προπονητής και φίλος της ΠΓΕ, Σπύρος Γκολίτσης, θα δώσει στην ομάδα Αντιανεμικά Μπουφάν Errea. Όπως έπραξε άλλωστε αντίστοιχα και με την ομάδα του Α.Ο. Σείριος Παραλίας. Ελπίζω στη συνέχεια η διοίκηση της ΠΓΕ, να προχωρήσει και στην επανασύσταση της Ανδρικής ομάδας».

Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΒΟΛΕΙ

Βόλεϊ: Στο Final-4 της ΕΣΠΕΠ οι κορασίδες της Πανχααϊκής

Published

on

Επιστροφή με την πρόκριση για την ομάδα των κορασίδων της Παναχαϊκής στο Final-4 της ΕΣΠΕΠ με το εμφατικό 3-0 επί του Απόλλωνα Καλαμάτας στην έδρα του.

Επόμενη πρόκληση για τις κοκκινόμαυρες το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου στα Μέθανα που θα διεξαχθούν οι αγώνες για τον τίτλο του πρωταθλητή Πελοποννήσου στην κατηγορία U18.

“Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους προπονητές τους και καλή επιτυχία στα τελικά”.

Continue Reading

ΒΟΛΕΙ

Βόλεϊ: Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο Ολυμπιακός!

Published

on

Το σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Continue Reading

ΒΟΛΕΙ

Εκκενώθηκε η εξέδρα των οργανωμένων του Ολυμπιακού μετά από ρίψη αντικειμένου στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Published

on

Ολιγόλεπτη διακοπή εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ των τελικών της Volley League Ανδρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο “Μελίνα Μερκούρη”, με τους διαιτητές να αποφασίζουν εκκένωση της εξέδρας των οργανωμένων οπαδών.

VOLLEY LEAGUE 2023-2024 / 4 / - ( / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE 2023-2024 / 4 / – ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια απόφαση που λήφθηκε λόγω ρίψης αντικειμένου στον πάγκο των πράσινων. Η ένταση έλαβε τέλος μετά από διαβουλεύσεις της διαιτητικής ομάδας και την εκκένωση της κερκίδας των οργανωμένων, με το παιχνίδι να επαναξεκινά κανονικά.

Continue Reading
Advertisement

Facebook