Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Θύελλα Πατρών: Με λύσεις στην επίθεση
Πιστεύει στην αξία των επιθετικών του ο Σάκης Πεφάνης.

Ο Βαγγέλης Γκάτσης μπορεί να αποχώρησε, αλλά ο Σάκης Πεφάνης δεν πτοήθηκε από την φυγή του πρώτου σκόρερ της Θύελλας Πατρών στο περσινό πρωτάθλημα.
Δεδομένα, η επάνοδος του Γιάννη Σκεπετάρη χαροποίησε τον έμπειρο προπονητή, που υπολογίζει εξίσου στις ικανότητες και των Χρήστου Τσότρα (φωτό), Κωνσταντίνου Ντίνου και Κώστα Κούρτη.
Άπαντες κάνουν καλή προετοιμασία, δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις και θα επιδιώξουν να βγάλουν ασπροπρόσωπο τον Σάκη Πεφάνη.
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δόξα Παραλίας και Άρης Πατρών τεστάρουν δυνάμεις

Σήμερα το απόγευμα (17:00) στο γήπεδο Παραλίας, η ομώνυμη Δόξα θα αναμετρηθεί με τον Άρη Πατρών.
Ένα σημαντικό φιλικό για αμφότερους, αφού οι Μ.Σιδέρης και Α.Ανδρούτσος θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Το περασμένο Σάββατο η Δόξα ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας (3-2), ενώ ο Άρης νίκησε τον Αίαντα με 3-0.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φιλικό συμπερασμάτων στο Μιντιλόγλι

Σήμερα στις 17:30 ο Αστέρας θα υποδεχθεί στο Μιντιλόγλι τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.
Η νεοφώτιστη ομάδα της Α΄ Κατηγορίας δείχνει καλή εικόνα στα φιλικά, ενώ οι “μπλε” ανεβαίνουν σιγά-σιγά αι φέτος θα στηριχθούν σε αρκετά ταλαντούχα παιδιά.
Ωστόσο οι Σπύρος Αθανασόπουλος και Κώστας Τσιπιανίτης θα έχουν την ευκαυρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα, δέκα ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αχαϊκή: Δυνατό φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας

Η Αχαϊκή συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας.
Σήμερα στις 17:00 θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟ Βάρδας εκτός έδρας σε ένα ακόμα δυνατό τεστ.
Το περασμένο Σάββατο επικράτησε εντός έδρας του Πάτραι με 2-0, χάρη στα γκολ των Παπαδιονυσιου και Παπαδημητρακόπουλου.