ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Τιμά τους πατρινούς πρωταθλητές ο Πελετίδης

Στο πλαίσιο κύκλου εκδηλώσεων του Δήμου Πατρέων προς τιμήν ανθρώπων του αθλητισμού σήμερα 8 Νοεμβρίου 2021 στις 7 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα βραβεύσει όλους τους Πατρινούς αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε Βαλκανικά, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα βραβευτούν είναι με αλφαβητική σειρά οι παρακάτω:
- Αλμύρας Ανδρέας Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Εφήβων – Ν.Ο. Υδραϊκός
- Γιαννακοπούλου Αντωνία – Φιλίππα Πανευρωπαϊκό Νεανίδων Πυγμαχίας– Παναχαϊκή Γ.Ε.
- Ζαφειράκη Κατερίνα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Γυναικών – Ν.Ο. Λάρισας
- Ζαχαράκης Ανδρέα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας – Α.Ο.Π. Ερμής
- Καρέλα Αναστασία Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 – Α.Ε.Π. Ολυμπιάς
- Κουρέτα Ντένια Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Νεανίδων – ΝΕΠ
- Λυκούδης Σπύρος Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Παίδων – ΝΟΠ
- Μαυριόπουλος Χρήστος Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Παίδων – ΝΟΠ
- Μπιτσάκος Χρήστος Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Εφήβων – Γ.Σ. Περιστερίου
- Μπιτσάκου Μαργαρίτα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Γυναικών – Ολυμπιακός Αλίμου
- Πλέας Γιώργος Πανευρωπαϊκό Παίδων Πυγμαχίας – Παναχαϊκή Γ.Ε.
- Ρακιτζή Μαρία – Σωτηρία Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Γυναικών – Εθνικός Πειραιά
- Σκούρτης Αλέξανδρος- Διαμαντής Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 – Α.Ε.Π. Ολυμπιάς
- Τάτσιου Βασιλική Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Κολύμβησης – ΝΟΠ
- Τσιμάρα Ευφροσύνη Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Νεανίδων – ΝΕΠ
- Χιώνη Νικολέττα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Γυναικών Κωφών – Αίολος Γ.Σ.Π.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Αστραπή – Έκρηξη: Βράβευση από την Περιφέρεια με άρωμα…Κίνας

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τη σημαντική επιτυχία για τη Δυτική Ελλάδα οι Αντιπεριφερειάρχες Φωκίωνας Ζαΐμης, Παναγιώτης Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος βράβευσαν τους πρωταθλητές του Ταεκβοντό των ομάδων «Έκρηξη» και «Αστραπή Πατρών», που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους αγώνες και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κίνα.
Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν οι πρωταθλητές Σωτήρης Μιχόπουλος, ο Αποστόλης Παναγόπουλος, η Βασιλική Μπαγλέση καθώς και οι προπονητές τους Χρήστος – Βασίλης Αντωνακόπουλος, Αντώνης Αντωνακόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος.
«Η σημερινή βράβευση επικροτεί, όχι μόνο τη νίκη, αλλά, κυρίως, τη διαδρομή και τον αγώνα προς την επιτυχία. Επιβραβεύει την προσπάθεια, τη σκληρή δουλειά, την επιμονή και τη θέληση. Εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος και αγάπη και να επιτύχετε κάθε όνειρό σας. Εμείς στεκόμαστε πλάι σας και σας στηρίζουμε», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης.
Ευχές για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Παναγιώτης Αντωνόπουλος τονίζοντας: «Οι επιτυχίες σας αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη νεολαία μας και αποδεικνύουν πως με αγώνα, επιμονή και πειθαρχία μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για τη διάκρισή που αποτελεί μια μεγάλη τιμή για τον τόπο μίλησε από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος αναφέροντας: «Η επιτυχία σας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα προς τη νέα γενιά: ο αθλητισμός δεν είναι μόνο μετάλλια, αλλά ένας δρόμος, που καλλιεργεί αξίες, ήθος και παιδεία».
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Olympia Fight Camp στην Πάτρα σε τετραήμερο υψηλού επιπέδου

Ένα μοναδικό τετραήμερο taekwondo, το «6th OLYMPIA FIGHT CLUB CAMP – High Level», ετοιμάζεται από τον Μιχάλη Κοτσόπουλο, επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του Fight Club Patras και τον σύλλογο Αχιλλέα Αιγάλεω. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο «Promitheas Park» από τις 23 έως τις 26 Αυγούστου.
Στη διοργάνωση έχουν προσκληθεί Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και κορυφαίοι προπονητές από την Κορέα και το Ουζμπεκιστάν, όπως και αθλητές από την Ιταλία, την Ουκρανία, την Αλβανία και την Ελλάδα.
Όλοι αυτοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα τετραήμερο γεμάτο ένταση και θέαμα υψηλού επιπέδου στο taekwondo. Το εν λόγω camp προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην Πάτρα, όπως:
– Ανάδειξη της Πάτρας διεθνώς, καθώς η πόλη θα ακουστεί δυνατά μέσα από τα ηχηρά ονόματα που θα την επισκεφθούν.
– Οικονομική ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καταστήματα και υπηρεσίες) σε πολύ μεγάλο βαθμό, από τον αριθμό των επισκεπτών που θα βρεθούν στην Πάτρα.
– Προβολή και στήριξη των μαχητικών τεχνών, ένα άθλημα που κερδίζει συνεχώς φίλους στην ευρύτερη περιοχή μας.
– Μοναδικές εμπειρίες για όλους τους επισκέπτες, με αξέχαστες στιγμές σ’ ένα συναρπαστικό τετραήμερο και προπόνηση υψηλού επιπέδου με κορυφαίους αθλητές και προπονητές.
– Μέγας χορηγός επικοινωνίας είναι η NOBA TV, ενώ την οικονομική στήριξη παρέχουν η Περιφέρεια Αχαΐας, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και άλλοι φορείς.
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Α.Σ. Αστραπή: Μεγάλη διάκριση με τον Παναγόπουλο Αποστόλη να ανεβαίνει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου

Μεγάλη διάκριση για το Α.Σ. Αστραπή και την Πάτρα με τον Παναγόπουλο Αποστόλη να ανεβαίνει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου σε ένα υψηλού επιπέδου G1.
Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:
Παναγόπουλος Αποστόλης:
Πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία των Ανδρών καταφέρνει με 5 νικηφόρους αγώνες να κάνει μία εμφάνιση ανώτερη του αναμενόμενου και να κατακτήσει την πρώτη θέση. Με αυτήν του την διάκριση κερδίζει τους πρώτους του πόντους για την κατηγορία των Ανδρών με στόχο την κορυφή στον πίνακα της παγκόσμιας κατάταξης.
Η πορεία του είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη και αναμένονται αρκετά νέα και διακρίσεις για τον αθλητή μας την ερχόμενη σεζόν.
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇱🇺✅
Πανταζόπουλος Ανδρέας:
Άλλη μια διάκριση του συλλόγου μας με τον νεαρό αθλητή μας να κατακτά την 3η θέση σε μία πολύ καλή εμφάνισή του. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την σημαντική του αυτή διάκριση.
Ο προπονητής που ήταν στο πλευρό των αθλητών Αντωνακόπουλος Κωνσταντίνος είναι πολύ περήφανος για τις διακρίσεις των αθλητών μας και πιστεύει σε ακόμα μεγαλύτερες μελλοντικές διακρίσεις.