ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
To εντυπωσιακό νέο σπίτι της Αστραπής!

Στις 6 Απριλίου ο Κώστας Αντωνακόπουλος επέλεξε αποκλειστικά τη «Match» για να γνωστοποιήσει τη δημιουργία του νέου «στολιδιού» του Α.Σ. Αστραπή που τότε βρισκόταν υπό κατασκευή.
Δυο μήνες μετά οι νέες -υπέροχες- εγκαταστάσεις του συλλόγου πήραν σάρκα και οστά στο χώρο 500 τετραγωνικών (παλιό εργοστάσιο) στην οδό Ευβοίας 184.
Όπως είχαμε επισημάνει και τότε, το καινούργιο «σπίτι» της Αστραπής περιλαμβάνει τρία τερέν 30μ. x 10μ., ένα ξεχωριστό χώρο άθλησης με βάρη και διαδρόμους, σύγχρονα αποδυτήρια, ένα μοντέρνο καθιστικό για τους γονείς και φυσικά ρεσεψιόν.
Ειδικά για τους γονείς υπάρχει κι ένας ξεχωριστός χώρος άθλησης όπου μπορούν να κάνουν τις δικές τους ασκήσεις κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των παιδιών τους.
Επίσης, στο υπόγειο του γυμναστηρίου που είναι 500 τ.μ. θα δημιουργηθεί στο μέλλον και ένας ξενώνας με κλίνες, όπου θα φιλοξενούνται ομάδες για να κάνουν μίνι προετοιμασία μαζί με τους αθλητές της Αστραπής ενόψει μεγάλων αγώνων, όπως μας είχε αποκαλύψει ο Κώστας Αντωνακόπουλος.
Για το νέο του εγχείρημα ο Κώστας Αντωνακόπουλος είπε στη «Match»:
«Μετά από 33 χρόνια πορείας ο Α.Σ. Αστραπή απέκτησε το καινούργιο του σπίτι.
Τόσο εγώ όσο και ο παγκόσμιοςπρωταθλητής γιος μου, Βασίλης Αντωνακόπουλος, χρωστούσαμε το μεγάλο αυτό εγχείρημα σε όλους τους γονείς και τα παιδιά που εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια το σύλλογο μας.
Η πορεία που έχουμε χαράξει με τους πρωταθλητές μας συνεχίζεται μέσα από τις νέες εγκαταστάσεις μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο συνεχιστής (σ.σ. ο γιος του Βασίλης) και η ομάδα προπονητών μας, τελειόφοιτοι όλοι Πανεπιστημίων με ειδικότητα στο Τάε Κβο Ντο έχουν στελεχώσει ένα τέλειο team ώστε να βαδίσουμε στα ίδια επιτυχημένα μονοπάτια.
Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα από κοντά και συγχρόνως θα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις μας και το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής της Αστραπής, αλλά και προγράμματα γυμναστικής για γονείς και παιδιά στις υπόλοιπες αίθουσες».
Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ο νέος χώρος που φιλοξενούνται τα μετάλλια, Κύπελλο και άλλες διακρίσεις του συλλόγου.

Ο Κώστας Αντωνακόπουλος με τον Παγκόσμιο πρωταθλήτη και γιο του, Βασίλη συνεχιστή της όλης προσπάθειας στις νέες εγκαταστάσεις.

Τρία τερέν, ξεχωριστός χώρο άθλησης με βάρη και διαδρόμους, σύγχρονα αποδυτήρια, ένα μοντέρνο καθιστικό για τους γονείς και φυσικά ρεσεψιόν.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Αστραπή – Έκρηξη: Βράβευση από την Περιφέρεια με άρωμα…Κίνας

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τη σημαντική επιτυχία για τη Δυτική Ελλάδα οι Αντιπεριφερειάρχες Φωκίωνας Ζαΐμης, Παναγιώτης Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος βράβευσαν τους πρωταθλητές του Ταεκβοντό των ομάδων «Έκρηξη» και «Αστραπή Πατρών», που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους αγώνες και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κίνα.
Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν οι πρωταθλητές Σωτήρης Μιχόπουλος, ο Αποστόλης Παναγόπουλος, η Βασιλική Μπαγλέση καθώς και οι προπονητές τους Χρήστος – Βασίλης Αντωνακόπουλος, Αντώνης Αντωνακόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος.
«Η σημερινή βράβευση επικροτεί, όχι μόνο τη νίκη, αλλά, κυρίως, τη διαδρομή και τον αγώνα προς την επιτυχία. Επιβραβεύει την προσπάθεια, τη σκληρή δουλειά, την επιμονή και τη θέληση. Εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος και αγάπη και να επιτύχετε κάθε όνειρό σας. Εμείς στεκόμαστε πλάι σας και σας στηρίζουμε», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης.
Ευχές για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Παναγιώτης Αντωνόπουλος τονίζοντας: «Οι επιτυχίες σας αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη νεολαία μας και αποδεικνύουν πως με αγώνα, επιμονή και πειθαρχία μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για τη διάκρισή που αποτελεί μια μεγάλη τιμή για τον τόπο μίλησε από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος αναφέροντας: «Η επιτυχία σας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα προς τη νέα γενιά: ο αθλητισμός δεν είναι μόνο μετάλλια, αλλά ένας δρόμος, που καλλιεργεί αξίες, ήθος και παιδεία».
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Olympia Fight Camp στην Πάτρα σε τετραήμερο υψηλού επιπέδου

Ένα μοναδικό τετραήμερο taekwondo, το «6th OLYMPIA FIGHT CLUB CAMP – High Level», ετοιμάζεται από τον Μιχάλη Κοτσόπουλο, επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του Fight Club Patras και τον σύλλογο Αχιλλέα Αιγάλεω. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο «Promitheas Park» από τις 23 έως τις 26 Αυγούστου.
Στη διοργάνωση έχουν προσκληθεί Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και κορυφαίοι προπονητές από την Κορέα και το Ουζμπεκιστάν, όπως και αθλητές από την Ιταλία, την Ουκρανία, την Αλβανία και την Ελλάδα.
Όλοι αυτοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα τετραήμερο γεμάτο ένταση και θέαμα υψηλού επιπέδου στο taekwondo. Το εν λόγω camp προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην Πάτρα, όπως:
– Ανάδειξη της Πάτρας διεθνώς, καθώς η πόλη θα ακουστεί δυνατά μέσα από τα ηχηρά ονόματα που θα την επισκεφθούν.
– Οικονομική ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καταστήματα και υπηρεσίες) σε πολύ μεγάλο βαθμό, από τον αριθμό των επισκεπτών που θα βρεθούν στην Πάτρα.
– Προβολή και στήριξη των μαχητικών τεχνών, ένα άθλημα που κερδίζει συνεχώς φίλους στην ευρύτερη περιοχή μας.
– Μοναδικές εμπειρίες για όλους τους επισκέπτες, με αξέχαστες στιγμές σ’ ένα συναρπαστικό τετραήμερο και προπόνηση υψηλού επιπέδου με κορυφαίους αθλητές και προπονητές.
– Μέγας χορηγός επικοινωνίας είναι η NOBA TV, ενώ την οικονομική στήριξη παρέχουν η Περιφέρεια Αχαΐας, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και άλλοι φορείς.
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Α.Σ. Αστραπή: Μεγάλη διάκριση με τον Παναγόπουλο Αποστόλη να ανεβαίνει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου

Μεγάλη διάκριση για το Α.Σ. Αστραπή και την Πάτρα με τον Παναγόπουλο Αποστόλη να ανεβαίνει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου σε ένα υψηλού επιπέδου G1.
Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:
Παναγόπουλος Αποστόλης:
Πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία των Ανδρών καταφέρνει με 5 νικηφόρους αγώνες να κάνει μία εμφάνιση ανώτερη του αναμενόμενου και να κατακτήσει την πρώτη θέση. Με αυτήν του την διάκριση κερδίζει τους πρώτους του πόντους για την κατηγορία των Ανδρών με στόχο την κορυφή στον πίνακα της παγκόσμιας κατάταξης.
Η πορεία του είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη και αναμένονται αρκετά νέα και διακρίσεις για τον αθλητή μας την ερχόμενη σεζόν.
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇬🇷✅
🇬🇷2-0🇱🇺✅
Πανταζόπουλος Ανδρέας:
Άλλη μια διάκριση του συλλόγου μας με τον νεαρό αθλητή μας να κατακτά την 3η θέση σε μία πολύ καλή εμφάνισή του. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την σημαντική του αυτή διάκριση.
Ο προπονητής που ήταν στο πλευρό των αθλητών Αντωνακόπουλος Κωνσταντίνος είναι πολύ περήφανος για τις διακρίσεις των αθλητών μας και πιστεύει σε ακόμα μεγαλύτερες μελλοντικές διακρίσεις.