Με την πικρία της ήττας, αλλά και ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας, εμφανίστηκε ο Ηλίας Πετράτος μετά το τέλος του αγώνα.
Ο έμπειρος παίκτης της Παναχαϊκής, σε δηλώσεις του στη «Match», ανέφερε:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ πως σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύω ότι η ήττα κρίθηκε σε δύο δικά μας λάθη, τα οποία έδωσαν την ευκαιρία στον Πύργο να σκοράρει και να πάρει τη νίκη».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε:
«Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν καταφέραμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που ήρθε στον Πύργο για να μας στηρίξει. Ήρθαμε για τη νίκη, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια. Η Παναχαϊκή είναι ο κόσμος της και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά».
Ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Ζάκυνθο, ο Ηλίας Πετράτος τόνισε:
«Είμαστε Παναχαϊκή και σε όλα τα παιχνίδια πάμε για τη νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Σίγουρα θέλουμε τους βαθμούς και κόντρα στη Ζάκυνθο, όπως ακριβώς τους θέλαμε και στον Πύργο. Σε κάθε ματς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για εμάς και για τον κόσμο μας».
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έδωσε για ακόμη μία φορά το φετινό στίγμα των «κοκκινόμαυρων», οι οποίοι παρά το άκρως νεανικό ρόστερ που διαχειρίζεται το τεχνικό επιτελείο, στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό σε κάθε αναμέτρηση.