Connect with us

ΠΟΛΟ

Το πανόραμα του πρώτου γύρου της Α2 πόλο των ανδρών

Published

on

Ο εντυπωσιακός ΝΟΠ του Βασίλη Λαμπάτου επικράτησε με 18-8 και της ΣΚ Ροής και έκλεισε τον α’ γύρο με 7/7 νίκες, όντας μόνος πρώτος και αήττητος! Σπουδαίο «διπλό» στη Νίκαια για τη ΝΕΠ!

Αποτελέσματα: ΝΟΠ-ΣΚ ΡΟΗ 18-8, Ιωνικός-ΝΕΠ 11-12, Ηλυσιακός-ΟΦΗ 8-8, ΠΕΚΕΒ-ΝΟ Καλαμάτας Κ16.00.

Η βαθμολογία: ΝΟΠ 21, Ιωνικός 13, ΝΕΠ 12, Ηλυσιακός 11, ΟΦΗ 11, ΣΚ ΡΟΗ 6, ΠΕΚΕΒ 3, ΝΟ Καλαμάτας 1.

Επόμενη Αγωνιστική (8η-12/12): ΟΦΗ-ΝΕΠ, ΝΟΠ-ΝΟ Καλαμάτας, Ιωνικός-ΣΚ ΡΟΗ, ΠΕΚΕΒ-Ηλυσιακός.

ΠΟΛΟ

Ενίσχυση για τον ΟΠΑΘΑ με Πολλάτο και Μπεκρή, επέστρεψε και ο έμπειρος Τουλγαρίδης

Published

on

Με ένα νεανικό σύνολο και βάση τους πατρινούς ταλαντούχους παίκτες θα εμφανιστεί ο ΟΠΑΘΑ στο νέο πρωτάθλημα Πόλο της Α2 εθνικής ανδρών.

Ήδη και πέραν των ανανεώσεων όλου του βασικού κορμού που οδήγησε πέρυσι την ομάδα στην άνοδο, έχει κάνει και δυο πολύ ουσιαστικές προσθήκες από την τοπική αγορά.

Πρόκειται για τους Γιώργο Μπεκρή, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ταλέντα της πατραϊκής υδατοσφαίρισης, έχοντας διακριθεί στα πρωταθλήματα υποδομών με το ΝΟΠ και τον Ιάσονα Πολλάτο που αποκτήθηκε επίσης από τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, όπου αγωνιζόταν για πολλά χρόνια, έχοντας συμμετοχές και στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Ακόμη επέστρεψε ο έμπειρος Νίκος Τουλγαρίδης (είχε αγωνιστεί και το 2023).

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Η ΝΕΠ ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά του ΣΔΥ, ήλθε στην Ελλάδα η Γιαπωνέζα Χικάρου Σιτάρα

Published

on

Με ισοπαλία 10-10 κόντρα στον ΠΑΟΚ η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά του συνδέσμου διαιτητών που έγινε στην Αθήνα.

Παράλληλα, αφίχθη στην Ελλάδα η διεθνής Γιαπωνέζα Χικάρου Σιτάρα στην Ελλάδα την οποία υποδέχθηκαν άνθρωποι του πατρινού συλλόγου, όπως φαίνεται και στη φωτό, με επικεφαλής τον προπονητή Γιώργο Τσόλκα.

Μίλτος Σπυρόπουλος 

 

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ανακοίνωσε τον Ηλία Αγγελόπουλο, τεράστια απώλεια για το ΝΟ Πατρών

Published

on

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη συνεργασίας του με τον αθλητή Ηλία Αγγελόπουλο.

Γεννημένος στις 9 Ιουλίου 2008, ο Ηλίας ξεκίνησε να αγωνίζεται στο Ν.Ο.Π., σε ηλικία 7 ετών, στη θέση του φουνταριστού.  Ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Πόλο Εφήβων και της Εθνικής Παίδων έχει κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια, ενώ με τον Ν.Ο.Π., τρία πρωταθλήματα στις ηλικιακές κατηγορίες.

Πρόκειται για μια τεράστια απώλεια από το έμψυχο δυναμικό του ΝΟΠ με το σκουφάκι του οποίου αναδείχθηκε τα τελευταία χρόνια.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook