ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
«Το Πάτραι πρέπει να πρωταγωνιστήσει»

Από τις πιο σημαντικές παραμονές στο ρόστερ του ΑΠΣ Πάτραι ήταν ο αρχηγός του, Ανδρέας Ντινόπουλος.
Μιλώντας στην «Match», εξέφρασε τα πλάνα του συλλόγου για την ερχόμενη σεζόν και παράλληλα τη χαρά του, που συνεχίζει στους «πράσινους».
«Δεν μου ήταν δύσκολο να πάρω απόφαση. Όταν μία ιστορική ομάδα σαν το Πάτραι σου δείχνει πόσο σε υπολογίζει, είναι τιμητικό. Υπάρχει οργάνωση και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, πράγμα που δεν το συναντάς εύκολα στο ερασιτεχνικό.
Τώρα οι στόχοι είναι πάντοτε υψηλοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε κάθε παιχνίδι θα μπαίνουμε με σκοπό τη νίκη.
Έφυγαν παιδιά και ο προπονητής που πέρυσι μας πίστεψε πολύ. Ωστόσο ήρθαν ταλαντούχοι παίκτες, ένας επίσης αξιόλογος προπονητής και κάποιοι μικροί που θα μας βοηθήσουν».
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Βαρτσάκης (Λακωνία) σφυρίζει την πρεμιέρα της Παναχαϊκής, οι ρέφερι σε Θύελλα Π. και Παναιγιάλειο

Ο Βαρτσάκης από τη Λακωνία θα είναι διαιτητής στην Κυριακάτικη πρεμιέρα της Παναχαϊκής με τον Ερμή Μελιγούς στο γήπεδο Άστρους Αρκαδίας με ώρα έναρξης 4μ.μ.
Βοηθοί του ορίστηκαν οι Αντωνόπουλος (Λακωνίας) και Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδα), με παρατηρητή τον Νάσκο από την Αργολίδα.
Στο παιχνίδι Παναιγιάλειος-ΠΑΣ Πύργου θα σφυρίξει ο Πειραιώτης Ζέστας, με βοηθούς από τον ίδιο σύνδεσμο Συφάκη και Τριανταφυλλίδη.
Στο Θύελλα Π.-Ζάκυνθος ορίστηκε ο Ρηγόπουλος (Ηλείας) με βοηθούς τους Καραλή και Παναγούλια επίσης από την Ηλεία.
Πάντως στην 1η αγωνιστική της Γ’ εθνικής σε όλους τους ομίλους δεν υπάρχει κανένας ορισμός πατρινού διαιτητή!
Μίλτος Σπυρόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δόξα Παραλίας και Άρης Πατρών τεστάρουν δυνάμεις

Σήμερα το απόγευμα (17:00) στο γήπεδο Παραλίας, η ομώνυμη Δόξα θα αναμετρηθεί με τον Άρη Πατρών.
Ένα σημαντικό φιλικό για αμφότερους, αφού οι Μ.Σιδέρης και Α.Ανδρούτσος θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Το περασμένο Σάββατο η Δόξα ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας (3-2), ενώ ο Άρης νίκησε τον Αίαντα με 3-0.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Τουρνουά στήριξης στον αγώνα που δίνει ο Μιχάλης Μπενέτος

Οι Παλαίμαχοι Πάτρας διοργανώνουν τουρνουά για σημαντικό σκοπό.
Ο Μιχάλης Μπενέτος δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και οι θεραπείες του είναι κοστοβόρες.
Έτσι οι Παλαίμαχοι Πάτρας κινήθηκαν αστραπιαία και την προσεχή Κυριακή (21/9) στα Προσφυγικά θα διεξαχθεί τουρνουά, με την παρουσία του κόσμου να κρίνεται απαραίτητη.
Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος επίσης οι Παλαίμαχοι Βοστιτσας, οι Παλαίμαχοι Ναυπλίου και ομάδα από φίλους του Μιχάλη.